Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (244. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memory 7 deyim 5 tane assasin's taşım var memory 7 deki yaptım.Normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magical Zero

quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba95

quote:

Orijinalden alıntı: _ARTiZ_

quote:

ya beyler bende birr yerde takıldım yardım ederseniz sevinirim ya.şimdi ben davincinin yanına gidiyorum onun arabayı tamir edip romaya doğru yala çıkıyoruz herhalde o arada atlılar kovalıyor bizi adamın biri üstüme çıkıyor ve beni aşağıya atmadan şhift e basın diyor basıyorum ama beni yinede aşağı atıyor nerde hata yapıyorum yardım edin valla 2. yazışım bu kimsse cvp vermeyecek mi???????????????????

yön tuşlarıyla arabayı savur saga sola düşüyo onlar

DOSTUM ÇOĞUNU DÜŞÜRÜYORUM AMA BI TANE ADAM GELIO BENI YITIOOO. ŞHİFT E BAS DIOR BEN BASIOM AMA ADAM BENI ARABAN ATIYOR YAAAA

shifte basınca düsüyorlar shifte basılı tut ya da shifte tek tek bas ,atması lazım ben öyle yapmıstım.ama onlar oraya cıkmadan arabayı saga sola savur ya da adamları duvarlara falan carptırmaya calıs

kanka çok sağol geçtim vallaha.devam edelim bakalım

• forlideki special memory nasil bitiyor? uçuş makinesiyle dağ yoluna çıktım oradan floransaya gittim geri geldim ama aynı görev duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: winchester

forlideki special memory nasil bitiyor? uçuş makinesiyle dağ yoluna çıktım oradan floransaya gittim geri geldim ama aynı görev duruyor
    o görev sayılmaz aslında o makineye tekrar binmek isteyenler için koymuşlar sıkılana kadar bin başarman gereken bi durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: winchester

forlideki special memory nasil bitiyor? uçuş makinesiyle dağ yoluna çıktım oradan floransaya gittim geri geldim ama aynı görev duruyor
    o görev sayılmaz aslında o makineye tekrar binmek isteyenler için koymuşlar sıkılana kadar bin başarman gereken bi durum yok

yapma bea 1 saat git gel yaptım teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

codexleri ve truthu bitirince ne veriyor?

Codexleri bitirince Auditore Villa'daki duvarda dünya haritası oluşturuyorsun, ana hikaye için gerekli.

Truth'u bitirince Apple of Eden'in hikayesini öğreniyorsun. Oyunu bitirmek için şart değil.

Birşey soracağım. Venedik'te bir ada var. Şehirin dışında binalarla kaplı ince bir ada. Oyunu bitirmeme rağmen oraya gidemiyorum. Kapalı. Ne var ki orada?

haritayı oluştumak yeterlimi, sanırım son memory açılıyor

• bitirdim be oyunu

sonunda ezionun girdiği yerde kadın desmondla konuşuyor zaten ezio sonunda

what the desmond ? diyor

bakalım şimdiden 3ü çok merak ettim yeni assainim bana göre desmond olcak gibime geliyor :D
  • birde yabancı sitede filmini gördüm oyunun

filmi varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bason41

Memory 7 deyim 5 tane assasin's taşım var memory 7 deki yaptım.Normal mi?

Gayet normal.
  • ya beyler ben romadayım herhalde orda bir kızla tanışıyoruz ssiyah saçlı güzel bişey.bacağına ok saplanan varya o.orda kız bize binalara tırmanırken yüksek yerlere nasıl tırmanıcağımızı gösteriyor ben onu tam yapamadım yardım eder mısınız??????????????????? yani hangi tuşlarla atlıyor
  • quote:

ya beyler ben romadayım herhalde orda bir kızla tanışıyoruz ssiyah saçlı güzel bişey.bacağına ok saplanan varya o.orda kız bize binalara tırmanırken yüksek yerlere nasıl tırmanıcağımızı gösteriyor ben onu tam yapamadım yardım eder mısınız??????????????????? yani hangi tuşlarla atlıyor

neyse beyler hallettim sağolun yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: yessea

birde yabancı sitede filmini gördüm oyunun

filmi varmı

Evet var
  • ya beyler ben yine bi yerde takıldım.hani davincin yaptığı bi alet varya ucmak ıcın onu nasıl havaya kaldırıoz tam bınaya gelırken asaga dusuom ya nasıl o kus gıbı seyı yukarı kaldıracaz farklı bı tus var mı beyler?????????????????????
  • Ben altair'in armoru aldım niye beyaz değil al-mualim'den mi çaldı bu siyah armoru ?
  • Ya bu codex leri bulmak çok zor kolay yolu varmı?
  • kaanbaba95

uçuurtmayı devamlı uçurabilmen için yakılan ateşlere gelince aşağı yön ok tuşşuuna basıcaksıki hava verip yukarı çıakrsın zaten leonardo kağıdı ateşe attığında kağıdın uçtuğunu görüyor o yüzden onu yapıyor

_ARTiZ_

codexleri bulmak çok kolay tab tuşuna bas mesela venice şehrindesin kalem işaretli bir art metc vah ezio yazıyorya onu sol mouse ile sürükle ona yeni gideceğin yer orası orda tüm haritaları al sonra tekrar taba bas ve bütün haritayı tara parşomenler var o zaten işareti onun üstüen getirdinmi codex yazıyor

codexleri toplayınca kartal görünüşüne geç ve dünya haritasını yap
  • ve bu muhteşem oyunda bitti ek pakedini bekliyorum o dahada güzele benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yessea

kaanbaba95

uçuurtmayı devamlı uçurabilmen için yakılan ateşlere gelince aşağı yön ok tuşşuuna basıcaksıki hava verip yukarı çıakrsın zaten leonardo kağıdı ateşe attığında kağıdın uçtuğunu görüyor o yüzden onu yapıyor

_ARTiZ_

codexleri bulmak çok kolay tab tuşuna bas mesela venice şehrindesin kalem işaretli bir art metc vah ezio yazıyorya onu sol mouse ile sürükle ona yeni gideceğin yer orası orda tüm haritaları al sonra tekrar taba bas ve bütün haritayı tara parşomenler var o zaten işareti onun üstüen getirdinmi codex yazıyor

codexleri toplayınca kartal görünüşüne geç ve dünya haritasını yap

Allah razı olsun burayıda gectım oyunu yarıladım herhalde ya

• Oh be bitirdim de karı konuşup duruyo bi susmadı kaldım orda
  • Benim kılıçla knifem yok nere gittiler
  • 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.