@ornitolog Uzun sopalar derken mızrağımı kastediyosun. Eğer onu kastediyosan o açılmıyo alamıyoruz yani sadece askerlerle savaşırken elinden alabiliyoruz .
evet mızrak, birde bu 50tüy toplayınca açılan balta tüylerle uğraşmaya değecek kadar iyi mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Assassins
görevde sarı yerlre gidiyom kayboluyor acaba nasıl olacak
O sarı kayboluncaya kadar yakınlaş ardından E ye basılı tutup Eagle Vision a geç o şekilde etrafa bak parlak birini göreceksin işin onunla.
beyler az önce assasins creed lineage i izledim.acaba bu film oyundan önce mi cıktı benimmi haberim yoktu izleyince hayecanlandım birden
Filmi oyundan önce çıktı zaten oyununu oynadıysan farkedebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
quote:
Orijinalden alıntı: ekrem_53
@ornitolog Uzun sopalar derken mızrağımı kastediyosun. Eğer onu kastediyosan o açılmıyo alamıyoruz yani sadece askerlerle savaşırken elinden alabiliyoruz .
evet mızrak, birde bu 50tüy toplayınca açılan balta tüylerle uğraşmaya değecek kadar iyi mi?
Oyundaki en güçlü silah altair'in kılıcı. Bence uğraşma güç için soruyorsan.
Bende şimdi izledim kısa filmi ve gerçekten çok güzel olmuş bu tarzda bir film baya tutulur
x-marks the spot bu bölüm nasıl gecilecek codexleri birlestirme bölümü
resinde görülen alti nasıl uçuracam s ile az da olsa yükseliyor ama sonra basıyom s ye okadar fark etmiyor yükselmede çakılıyom bir yardımcı olurmusnuz
@Assassins Şehrin farklı yerlerinde ateşler yakılmış olaması lazım hartiada da gösteriyo. Ateşlerin üstünden geçtin mi uçurtmayı hafalandırıyor.
Assassins oyunu oynarken eğleniyor musun? Bana öyle gelmedi pek
quote:
Orijinalden alıntı: masterm1nd
Assassins oyunu oynarken eğleniyor musun? Bana öyle gelmedi pek
hemde çok :=))
Buda çok çabuk bitti ya.
alt yazı sorunu yaşıyorum, oyunu her açtığımda altyazı kapanmış oluyor sürekli aktif etmem gerekiyor bir de bu videoları geçmenin yolu yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
alt yazı sorunu yaşıyorum, oyunu her açtığımda altyazı kapanmış oluyor sürekli aktif etmem gerekiyor bir de bu videoları geçmenin yolu yokmu
ya beyler bende birr yerde takıldım yardım ederseniz sevinirim ya.şimdi ben davincinin yanına gidiyorum onun arabayı tamir edip romaya doğru yala çıkıyoruz herhalde o arada atlılar kovalıyor bizi adamın biri üstüme çıkıyor ve beni aşağıya atmadan şhift e basın diyor ama beni yinede aşağı atıyor nerde hata yapıyorum yardım edin
quote:
Orijinalden alıntı: Magical Zero
x-marks the spot bu bölüm nasıl gecilecek codexleri birlestirme bölümü
Fikri olan var mı?Youtube ' giremiyorum videosuna bakamadım