45000 param oldu giysiciden giysi silah falan almalı mıyım? @Assasins o yanında yere zıpla ordan yollları takip et.yani ordan mı bılmıyorum ama zaten yollar belli zıplaya zıplaya gideceksin.birde zaten gitmeden önce kısacık bir film olarak gösteriyor onlara dikkat et.ugras yapamazsan tekrar basla yolları karıstırma.
ya bir iyardım etse süpre olcak :D
Arkadaslar Assasin's creed 2 hikayesinin devami kasim 16 da geliyoooo! Hadi hayirlisi... bu oyun Assasin's creed 3 degil ama Ezio nun hikayesine derinlik kazandiracak 17 saat oynama suresi olan ek paket olmayan multiplayer ozelligi olacak olan basli basina yeni bir oyun!!! Gozumuz aydin diyelim... Trailer lari izledim super olmus. Bu oyunda kendi Assasin ordumuzu kurup onlari egitebiliyoruz...
oyunun başındayım daha 2. eğitimdeyim ama burayı bi türlü geçemedim
acayip sinir oldum
sigarayıda bıraktım zaten iyicene sinirlerim gerildi :D
ya biri yardım etsin ya
@yessea Orda kaçıcaksın adamdan. Ben gamepad le oynadım, klavyede space tuşu ve mouse sağ tık olması lazım yanlış hatırlamıyosam. İki tuşa da basıp kaçıcaksın.
@yessea Hatırladığım kadarıyla hızlıca adamın yanına koşup F ye basacaksın dene bikaçkez.
@Assassins Etrafın bikaç fotoğrafını daha çek geldiğin yeri falan belli et.
arkadaşlar çok konuyu takip etmiorum ama çok saçma yerlerde takılanlar oluo. az araştırsanız hem oyunun zevki çıkar hem de yavaş yavaş oyunun mantığını kaparsınız böylece diğer bölümlerde daha rahat edersiniz. ayrıca you-tube a girip walkthrough lara bakarsanız birebir bulabilirsiniz hiç öyle 2 gün uğraşıp cevap alamayıp sinir olmanıza gerek yok. her şey armut piş ağzıma düş olduktan sonra oyunun ne zevki kalıyor ki?! tabi bunlar benm düşüncem, burası bi forum tabiki dilediğinizce paylaşım yapmakta özgürsünüz...
her yeri gezdim en son yer burası deli olacam nasıl oalcak takıldım kaldım
@Assassins Hacı çok yanlış yerden gitmişsin zaten o taşın üstüne hiç çıkmıcaksın.O taşın altında bi beşgen gibi mekan varya oranın en soluna gitmen lazım yanlış hatırlamıyosam tabi ben oynayalı baya oldu yanlışta olabilir :)
quote:
Orijinalden alıntı: spinalsurgeon
arkadaşlar çok konuyu takip etmiorum ama çok saçma yerlerde takılanlar oluo. az araştırsanız hem oyunun zevki çıkar hem de yavaş yavaş oyunun mantığını kaparsınız böylece diğer bölümlerde daha rahat edersiniz. ayrıca you-tube a girip walkthrough lara bakarsanız birebir bulabilirsiniz hiç öyle 2 gün uğraşıp cevap alamayıp sinir olmanıza gerek yok. her şey armut piş ağzıma düş olduktan sonra oyunun ne zevki kalıyor ki?! tabi bunlar benm düşüncem, burası bi forum tabiki dilediğinizce paylaşım yapmakta özgürsünüz...
dostum sana katılıyorum ama kısmen çünkü genellikle takıldığınız yerde ingilizce olarak ne yapmanız gerektiği yazıyo ama herkes ingilizce bilmediğinden bişe anlamıyo.ama anadili ingilizce olan biri aslında pc den yardım almış oluyo ama bide oyun içi bulmacalar varki diyalog gerektirmeyen. işte o konuda sana katılıyorum