Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Assassins

BEYLER BİR HEYKEL KİTLİ İÇİNDE ASAS KIYAFETİ ETRAFIN DA HEYKELLER VARE BU BÖLÜMDE NE YAPMAM LAZIM CABA YARDIM CI OLURMUSNUZ

Bu gidişle çok soru soracak gibisn orada şuan için bişey yapmana gerek yok oyun ilerledikçe Tomb lardan alacağın 6 taşı ordaki heykelleirn önüne takacaksın ve o zırhı alabileceksin.Tomb ne dersen geri sayfalarda sık sorulan sorular var ordan birçok şeyi çözebilirsin.
  • yarım saatir buradayım çıkamadım kapının önüne gidiyom hiç bir şey yok bir kol vardı çektim oda altın kutusu verdi o kadar

http://img682.imageshack.us/img682/9119/adszge.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassins -- 20 Haziran 2010; 20:39:49 >
  • Hatırladığım kadarıyla resimdeki duruş pozisyonunda soldaki yerden yukarı tırmanacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

yarım saatir buradayım çıkamadım kapının önüne gidiyom hiç bir şey yok bir kol vardı çektim oda altın kutusu verdi o kadar

http://img682.imageshack.us/img682/9119/adszge.jpg

sol tarafta tırmanmak için uygun biryer olacak orayı araştır yukarı çıkman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Hatırladığım kadarıyla resimdeki duruş pozisyonunda soldaki yerden yukarı tırmanacaksın.

ewet bir tane de üst katta kapıyı açmak için kol varmış:=)
  • sen böyle gidersen işin zor dostum..

1 ayda zor biter.

Aklını çalıştır az.
  • Arkadaş brotherhood a kadar oyalanma taktiğini bulmuş vallaha.
  • ilk bölümde topluca kavga ettikten sonra tek bir adam ve ben ayakta kalıyoruz. gidilcek yerde yok haritada bişey göstermiyor, nasıl geçicez cevaplayan olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: empri

ilk bölümde topluca kavga ettikten sonra tek bir adam ve ben ayakta kalıyoruz. gidilcek yerde yok haritada bişey göstermiyor, nasıl geçicez cevaplayan olursa sevinirim.

Yerdeki adamların üstlerini arayın
  • Altyazıyı açsanıza seçeneklerden. Gereksiz yerlerde takılıyorsunuz.
  • bizim kızkardesin oldugu yerde bir adam var iste onla konusuyoruz sehire birseyler falan ekliyor(mimar).orda bazılarını yaptım para getiren seyleri ama bazılar para getirmiyor onları yapsam ne olacak?(kilise falan örnegin)
    bıcak atma ve bomba atma acık ama nasıl atacagımı bilmiyorum,nasıl atacagım?
  • Q ya basıp seçeceksin biçağı ve f ile hedefe kilitlenip maus sol tık ile fırlatacaksın, sis bombası içinde yine q ile seçip maus ile yere fırlatacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Haziran 2010; 16:28:35 >
  • codex page haritası bulamadım, bulan var mı?
  • Satın alacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Satın alacaksın.

hazine haritası demedim cdexpageleri diyorum. ve satın almayı demiyorum internetteki diğer haritalar gibi codexlerinde varmı demek istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Satın alacaksın.

hazine haritası demedim cdexpageleri diyorum. ve satın almayı demiyorum internetteki diğer haritalar gibi codexlerinde varmı demek istedim

Aslında haritaya gerek yok bütün codexleri dizip çözeceğin zaman geldiğinde hala elinde 30 codex yoksa bütün codexler haritada beliriyor.
    Bulmak için bir harita varmıydı hatırlamıyorum.
  • http://img85.imageshack.us/img85/5377/adszjs.jpg

burda takıldım kaldım beyler yardım
  • Artık onu etrafına bakarak sen bulmalısın hatırlanacak biryer değil bura.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

Artık onu etrafına bakarak sen bulmalısın hatırlanacak biryer değil bura.

baktım ne yaptıysam olmadı deli olacam :=))
  • http://img257.imageshack.us/img257/4630/adszicw.jpg
    bunu nasl geçicem ya deli oldum 2 gündür uğraıyorum

oyunun başındayım daha 2. eğitimdeyim ama burayı bi türlü geçemedim

acayip sinir oldum

sigarayıda bıraktım zaten iyicene sinirlerim gerildi :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yessea -- 21 Haziran 2010; 23:59:40 >
  • 
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.