Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (237. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • skidrow versiyonunun indirdim kurdum. ubisoft üyeliğimi aldım ama play now dan önce code istiyor crack yapmam lazım nerden bulabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infectus

Tamamdır iyi oyunlar sana. Onu ilk okuduğumda bunu okuyup bölümü geçemeyenler olur demiştim ama yazmamıştım. Keşke önceden uyarsaymışım.

kadeş bide bu oyundaki silahları q ile seçiyoruz ya bazı silahlar gelmiyor çok zor geliyor elime nasıl alacağız silahları ??
  • Geçen ay PCNet AC2 posteri vermiş, kaçırdım. Bu ay da poster veren var mı ?
  • Nasıl kaçırdık ya tüh.

Silah konusuna gelince q'ya basılı tut o sırada mouse ile dairesel bir hareket çizerek aralarında geçiş yapabilirsin. İstediğin silaha geldiğinde ise q'yu bırak. Onun dışında kısayolu olan silahlar var. Onları da klavyeden 2-3-4-5 gibi tuşlarla açabiliyorsun.
  • quote:

Nasıl kaçırdık ya tüh.

Silah konusuna gelince q'ya basılı tut o sırada mouse ile dairesel bir hareket çizerek aralarında geçiş yapabilirsin. İstediğin silaha geldiğinde ise q'yu bırak. Onun dışında kısayolu olan silahlar var. Onları da klavyeden 2-3-4-5 gibi tuşlarla açabiliyorsun.

öyle yapıyorum fakat üstüne birkaç defa gelsem bile silah gelmiyor hala mesela bıçak fırmatma işlemii..
  • arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama babamın öldürüldüğü sahnede baltalı 2-3 adam çıkıyor karşıma elimdede sadece yumruk yarım saattir uğraşıyorum ama geçemedim bi pratik yolunu falan bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.(not:daha önceki sayfalarda verildiyse k.bakmayın 80 sayfanın 10 sayfasını okudum bulamadım o yüzden yazıyorum)teşekkürler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliheken26

arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama babamın öldürüldüğü sahnede baltalı 2-3 adam çıkıyor karşıma elimdede sadece yumruk yarım saattir uğraşıyorum ama geçemedim bi pratik yolunu falan bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.(not:daha önceki sayfalarda verildiyse k.bakmayın 80 sayfanın 10 sayfasını okudum bulamadım o yüzden yazıyorum)teşekkürler!

Öldürmeyeceksin onları, kaçacaksın diye hatırlıyorum. Kendini kaybettirene kadar uzaklaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meliheken26

arkadaşlar soruldumu bilmiyorum ama babamın öldürüldüğü sahnede baltalı 2-3 adam çıkıyor karşıma elimdede sadece yumruk yarım saattir uğraşıyorum ama geçemedim bi pratik yolunu falan bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.(not:daha önceki sayfalarda verildiyse k.bakmayın 80 sayfanın 10 sayfasını okudum bulamadım o yüzden yazıyorum)teşekkürler!

Mr.Crowley in dediği gibi öldürmeyeceksin seni kaybedene kadar kaçacaksın
  • oyun hakkaten çok iyi, ufacık detaylar oyunu iyice büyütmüş.

yalnız bi bölümü geçemedim, sanırım 3dk içinde 3noktaya yetişmemiz gereken bir görev var ama hedeflerin arası çok uzak ve daha ilk noktada zaman bitiyor, bu görevin bi hilesi mi var

bir de düşmanın elinden silahını alma işi nasıl yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 19 Haziran 2010; 10:30:14 >
  • ulaşman gereken yerler şehrin dışındaysa at kullanabilirsin ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

ulaşman gereken yerler şehrin dışındaysa at kullanabilirsin ...

şehrin dışında ama görevi aldığım yer ile en yakın at arasda epey uzak
  • Yan görevlerden birisini kastediyorsun sanırım. Güvercin kafesine doğru döndüğünde sağında kalan tarafa doğru hızlıca koş. Ordaki kapıdan dışarı çık atla ata kimse tutamaz daha seni.
  • quote:

Yan görevlerden birisini kastediyorsun sanırım. Güvercin kafesine doğru döndüğünde sağında kalan tarafa doğru hızlıca koş. Ordaki kapıdan dışarı çık atla ata kimse tutamaz daha seni.

evet yan görev, ama yerdeyim ve yakınlarda kuş kafesi falan yok kapıdan çıkıp ata atlayınca yetişim yani dimi :)

• bu adamı bir türlü yerden kaldıramadım nasıl yapacam kalrdımmı da nereye götürcem acaba
  • http://www.resimupload.com/ds190137090_qwq.html

bu adamı bir türlü yerden kaldıramadım nasıl yapacam kalrdımmı da nereye götürcem acaba
  • Şu silahı bi kullanamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

http://www.resimupload.com/ds190137090_qwq.html

bu adamı bir türlü yerden kaldıramadım nasıl yapacam kalrdımmı da nereye götürcem acaba

Yanlış hatırlamıyorsam adamın yanına gidip Shift tuşuna basıp alacaksın, sonra da resimde görülen saman arabasının içine atacaksın.
  • Bu bulmacayı çözemedim m

• quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Yan görevlerden birisini kastediyorsun sanırım. Güvercin kafesine doğru döndüğünde sağında kalan tarafa doğru hızlıca koş. Ordaki kapıdan dışarı çık atla ata kimse tutamaz daha seni.

evet yan görev, ama yerdeyim ve yakınlarda kuş kafesi falan yok kapıdan çıkıp ata atlayınca yetişim yani dimi :)

Görevi kafesten almıyor musun arkadaş havadan mı iniyor?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

Görevi kafesten almıyor musun arkadaş havadan mı iniyor?

Sadece kafestan yan görev alınmıyor Onlar Assassin görevleri

• 
Sayfa: önceki 235236237238239
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.