Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (235. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mithrandil245
    teytey halaybaşı tey

Hocam çok saol hemen cevap vermişsin. Ama sorun orda değilmiş. Antivirus açık olduğu sürece izin vermiyor GameLauncher'a. İzin vermeyince de eksik dosya diyormuş. NOD32'yi kapatınca oyuna giriyor. Ama tırsmıyor da değilim bu virüs uyarısını niye veriyor. Dün vermiyordu aynı dosya için. Virus listesine bugün eklendi sanırım illegal olduğu için. Bu durumda uyarıyı yoksayıp gönül rahatlığıyla NOD32'yi kapatabilirim diyebilir miyiz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nén-El -- 11 Haziran 2010; 2:30:15 >
  • Bu ne yaw linkler havalarda uçuşuyo.Silmeniz sizin için daha hayırlı olacaktır...
  • Doğru dedin linki siliyorum istersen özelden atarım ama çözmüşsün sorunu oyunda iken internetini kapat öyle kaldır anti virüsü sorun olmaz
  • Tamam öyle yapayım. Link falan yoktu ya gece gece yanlış gördük heralde uyku sersemi. Benim alıntı yaptığım mesajda da link yok dikkatli bakınca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orijinalden alıntı: mithrandil245
    teytey halaybaşı tey

Hocam çok saol hemen cevap vermişsin. Ama sorun orda değilmiş. Antivirus açık olduğu sürece izin vermiyor GameLauncher'a. İzin vermeyince de eksik dosya diyormuş. NOD32'yi kapatınca oyuna giriyor. Ama tırsmıyor da değilim bu virüs uyarısını niye veriyor. Dün vermiyordu aynı dosya için. Virus listesine bugün eklendi sanırım illegal olduğu için. Bu durumda uyarıyı yoksayıp gönül rahatlığıyla NOD32'yi kapatabilirim diyebilir miyiz acaba?

süper demişim gerçekten

• merhaba arkadaşlar

benim de bi sorum var. villadaki kutunun hacmini nasil arttırıyoruz, şu income kutusunu. sanki başta bi yerde görmüştüm bi daha bulamadım. yada ilerde kendi artıyor mu? yoksa şuanda 6000 felan oluyo en fazla
  • arkadaşlar altair olarak bi kuleye tırmanıp kızın hamile olduğunu gördüğümüz bölüm varya orda olan varsa savesini paylaşabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuyaka

merhaba arkadaşlar

benim de bi sorum var. villadaki kutunun hacmini nasil arttırıyoruz, şu income kutusunu. sanki başta bi yerde görmüştüm bi daha bulamadım. yada ilerde kendi artıyor mu? yoksa şuanda 6000 felan oluyo en fazla

Şehrin içindeki bankanı geliştir.
  • hacim sen geliştirme yaptıkça artıyor örneğin tablo aldın artıyor yeni silah aldın artıyor villadaki tüm geliştirmeleri yaptır mimara önce...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_40426761/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40426761

bu konudaki linkle ilgili yardım bekliyorum ne kadar ilaç denediysem olmadı ne yapabilirim arkadaşlar acil yardım
  • arkadaşlar kızmaca yok siz oyunu bitirmek üzeresiniz...ben yeni kurdum...ama hangi tuş ne dir hala anlayamdım...üstte sağda gözüken..grab punch...ve yanlarındaki işaretler..el falan nedir onları nasıl hangi tuşla kontrol ederim...?veya onlara tuş mu atayacağım..options ayarlarında bu tuşlarla ilgili bir şey yok..yerdeki objeyi nasıl alacağım mesela..(2 kere shiftmiş...)
    bi el atıverin şu acemiye.....
  • yumruk mouse solla, el shiftle. başka da ne olduğunu yazmamışsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

yumruk mouse solla, el shiftle. başka da ne olduğunu yazmamışsın.

yani ne bileyim..oynarken üstte sağda bi sürü şey çıkıyor..punch..grab.. v.s onların bir anlamı varmı...?
  • Bir türlü kanım ısınmadı ya şu oyuna .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ganeja

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

yumruk mouse solla, el shiftle. başka da ne olduğunu yazmamışsın.

yani ne bileyim..oynarken üstte sağda bi sürü şey çıkıyor..punch..grab.. v.s onların bir anlamı varmı...?

controller menüsünden bakabilirsin hangi işaretin hangi tuş olduğuna . punch yumruk atmak,grab yakasına asılmak oluyor...
  • oyun üzerinde tr yaması yapılıyor mu?
  • Arkadaşlar bir tane yan görevde 10 tane çok güçlü askeri (Şu elinde balta olan kalın zırhlı adamlardan bahsediyorum) öldürmemi istiyorlar 1 dakika içinde. Kombo yapmak pek işe yaramıyor. Adamlarda hayvan gibi balta var pek bir şey yapamıyorum. En fazla 5 tane öldürdüm, aslında hepsini öldürürüm ama 1 dakika süre çok az geliyor. Etrafımız şu güçlü askerlerle sarılıyken en iyi taktik nedir arkadaşlar yardımcı olun lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Arkadaşlar bir tane yan görevde 10 tane çok güçlü askeri (Şu elinde balta olan kalın zırhlı adamlardan bahsediyorum) öldürmemi istiyorlar 1 dakika içinde. Kombo yapmak pek işe yaramıyor. Adamlarda hayvan gibi balta var pek bir şey yapamıyorum. En fazla 5 tane öldürdüm, aslında hepsini öldürürüm ama 1 dakika süre çok az geliyor. Etrafımız şu güçlü askerlerle sarılıyken en iyi taktik nedir arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

o görev gerçektende çok zor 6-7 defa oynayarak geçebildim bir grup devriye geziyor bir grup bekliyor devriye gezen grubun arkasına geç(yani tüm askerler aynı tarafa bakarken sen arkalarında olacaksın) 2 şer 2 şer indir blade ile .aralarına dalma en arkadan başla ki yakalanma...

• Smoke bombda atabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

Arkadaşlar bir tane yan görevde 10 tane çok güçlü askeri (Şu elinde balta olan kalın zırhlı adamlardan bahsediyorum) öldürmemi istiyorlar 1 dakika içinde. Kombo yapmak pek işe yaramıyor. Adamlarda hayvan gibi balta var pek bir şey yapamıyorum. En fazla 5 tane öldürdüm, aslında hepsini öldürürüm ama 1 dakika süre çok az geliyor. Etrafımız şu güçlü askerlerle sarılıyken en iyi taktik nedir arkadaşlar yardımcı olun lütfen.

o görev gerçektende çok zor 6-7 defa oynayarak geçebildim bir grup devriye geziyor bir grup bekliyor devriye gezen grubun arkasına geç(yani tüm askerler aynı tarafa bakarken sen arkalarında olacaksın) 2 şer 2 şer indir blade ile .aralarına dalma en arkadan başla ki yakalanma...

5 tanesine zehirli bıçak kullandım. 3 tanesini gizli bıçak ile aldım. Zehirin etkisiyle çıldıranlardan biri bir diğerini öldürdü. Bana bir tane kaldı. Ona da ısrarla vurdum ve 30 saniye kala hepsini indirdim.

• 
Sayfa: önceki 233234235236237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.