ve bu muhteşem oyunda bitti ek pakedini bekliyorum o dahada güzele benziyor
eğer bilgisayarda oynadıysan bilgisayar versiyonunda zaten ek paketler var
oynadığımızmı ek paketli yoksa biyerlerden indirmekmi lazım
persprensini ziledikten sonra oyundan daha bi zevk aldım :D
pers presnsi filmini izlemenizi tavsiye ederim filmden sonra oyun 5 kat daha guzel
Y beyler hani binadan binaya atlıyoruzy a bide daha uzaktaki binalara nasıl atlayacağız tuşlarını söyler misiniz??????????
Beyler internette aramama rağmen hileleri bulamadım.Bir el ATSANIZ
trainer mı arıosun gamecopyworld e baktın mı
Ya beyler sonunda oyun bitti en azından gerekli olan bölümlerin hepsi bitti güzeldi ya 12 gün sürdü ama bitti
bende bitirdim bu gün ben arada bir sindire sindire oynadım gerçekten şaheser yaratmış ubi ama ingilizcemiz olmadığı için oyunun sonunu anlayamadım acaba türkçe yama çalışmaları varmı ?
Klavyeyle oynuyorum o yüzden dedim logitech chillstream bağladım.
Yok ben bu kadar kontrolleri rahatsız bir oyun görmedim.
Ben de yeni başladım. Acayip sardı.
ilaçta önceden bahsettiğim virüs olayı hala mevcut mu yani demek istediğim güncellemedi mi adam gibi biri?
quote:
Orijinalden alıntı: Çekilin Ben Tercümanım
ilaçta önceden bahsettiğim virüs olayı hala mevcut mu yani demek istediğim güncellemedi mi adam gibi biri?
güncel ve sorunsuz..
ya ben oyunu bitirdim ama ekstra bölümleri de geçmek istiyorum ama takıldığım bi yer var.kapıyı acma bölümündeyim.open the door varya o orda biryere zıplamam gerek ama zıplıyorum suya düşüyorum.daha ileri zıplamam gerek ama tuşları gösteriyor ama ben yapamadım biriniz yardımcı olursa sevinirim ?????????????
Arkadaşlar selam benim bir sorunum var ama bir türlü çözüm bulamadım. Netten de araştırdım ama olmadı. Sorun şu ki oyun takılıyor (tamamen duruyor) ctrl+alt+del e basıp oradan masaüstüne dönüyorum oyunu yeniden açtığımda devam ediyor. Bu 5 dakkada da oluyor 10 saniyede de belli olmuyor. Sistem oyunu oynatmak için normalin üstünde. Win7 32 ve 64 Vista 32 de denedim hepsinde takıldı. Yardımlarınızı bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: isoKING
Arkadaşlar selam benim bir sorunum var ama bir türlü çözüm bulamadım. Netten de araştırdım ama olmadı. Sorun şu ki oyun takılıyor (tamamen duruyor) ctrl+alt+del e basıp oradan masaüstüne dönüyorum oyunu yeniden açtığımda devam ediyor. Bu 5 dakkada da oluyor 10 saniyede de belli olmuyor. Sistem oyunu oynatmak için normalin üstünde. Win7 32 ve 64 Vista 32 de denedim hepsinde takıldı. Yardımlarınızı bekliyorum
Dostum bu sorunun tek cevabı ekran kartının yetersiz olmasıdır ekran kartım 512 ama cok görüntü isteyen oyunlarda bendede öyle oluyor sen ekran kartını 1 gb yaparsan bu sorun olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: isoKING
Bende yaşadım onu leonarda elinde satırla üzerime gelirken görüntü dondu ses devam etti masaüstüne gelip tekrar açınca bir sahne ilerleyip gene donuyordu tamamen kapatıp açılınca düzeldi seninkide muhtemelen kırak ile alakalı bir durumdur yada updatesini yükledinmi?
Oyun harika ya memory 9 a geldim şu anda. Ele başları kaldı birtek onu da öldürücen bitecek sanırım oyun. Acayip sardı şu anda. Hadi ben oyuna dönüyorum tekrar.
Slm Oyunu az once yukledım ama oyuna giremiyorum. Sıngle olarak deıl de onlıne olarak gırmeye calısıyor. Bi turlu oyuna gırmeye basaramadım. uyelık aldım gırerım die ama bu sefer de cd key ıstedı. paralı sanırım oda. Sıngle olarak nasıl gırebılırım ? Arkadslar Yardım Saygılar
Oyunu Bitirdim.Ama Sağolsun Ubsoft'un DRM şeyi bana pahalıya patladı.Çat Adamıöldürcem yada bişey calacam Bağlantı koptu diyor Oyun oynanmıyor hale geliyor bazen Orjinal alanların böyle problemleri olmaması lazım arkadaş Çok oldu böyle.Hem Ubisoft'a Hemde TTnet selamlarımı iletiyorum