Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (248. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WonLt

@toysoLdier(V)
    K.bkma pm atamıyorum gsm istiyor :D ugrasamadım onunla

Sorununa gelınce
    Bnde kı oyun cakma oldugu ıcın crack ıstedıgınden acılmadı. ınternetten crack Buldum yapıstırdım. Sorunumu bu sekılde cozdum. Eger istersen crack yollayabılırıım. Bide ole denıyebılırsın. Olmazsa Win 7 kullanıpda Bu oyunu oynayan arkadslardan yardım alabılırsın. Win 7 hıc kullanmamıs biri olarak win 7 dekı sorununa cok fazla yardımcı olamam.

Vallaha crack atabilirsen çok iyi olur arkadaşım çok makbule geçer.
  • quote:

karsı barfikse zıplayamadm. Kafayı yıcem. Bi el Atın Yaw nasıl yapcaz??
    Zırhı Alıcam Son Parca ck onemlı bnm ıcın

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Orada bir iki adım düz duvara tırmanıp sağa atlayacaksın duvardada izi var zaten izlenecek yolun.
  • Tmm denıcem. Solun

@toysoLdier(V)
    Tmm Upluyorum.
  • Buyur Dostum. crack
    http://*******.com/files/406594353/Assniki.Crack.FO.rar
    yıldızlı yere rapidshare yazılcak
  • bende bugün aldım ama daha yüklemedim bakalım
  • Tmmdr zırhı aldım Bundan daha uclu zırh yok sanırım ? dogru mu?
    Tesekkurler @exFat

Bide Bilegimizdeki bicakları Geliştirebiliyormuyuz ??
  • ya ben oyunu bitirdim ama yine de zırh iöçin dewam ediyordum.şimdi oyuna giriyorum 2 dk sonra donuyor ve nasaüstüne atıyor sonra tekrar giriyor tekrar atıyor en son ise tamamı ile kapanıyor neden oluyor acaba bi fikri olan var mı ??????
  • oyunu bu yaklaşık 1 hafta önce kurdum 9-10 saat falan oynadım oyun güzel ac ın 1. oyununa göre görev çeşitliliği vs. yalnız merak ettiğim bişey var oyun kaçıncı memorty de bitiyor ve kaç saat sürüyor ?
  • arkadaşlar ben bu oyunu kurdum.üye olmamı istiyo.üye oluyorum sonra password ü falan yazıyom sonra "incorrect username or password" diyor.ne yapmam gerek acaba?
  • Benimde size bir sorum olacak :)

Ben oyunu bitirdim.The truth videosunuda tamamladım.Altair'in giysisini aldım fakat outfit kısmına geldiğimde çıkmıyor...

Altair outfit'ini olabilmem icin daha ne yapmam gerekiyor?
  • merhaba arkadaşlar

core 2 duo e4600 2400 mhz
    2 gb ddr2 667mhz ram
    8800 gt 512 mb
    1.5 tb hdd

sistem özellikleri bu oyun oynarken kasma oluyor benim sistemden dolayımı kaynaklanıyor yoksa oyundan dolayımı.
    sıcaklık değerleride gayet normal ama .
    teşekkurler
  • bnm pc formatlanmadan önce c-prog files --ubisoft-assassins creed 2 game launcher- storage burdaki zxczczaerdascx dosyasını aldım yedekledim şimdi aynı klasöre atıorm zxczczxczaaa içindeki save game dosyalarını oyun görüyor yeni sesions aç diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah149

merhaba arkadaşlar

core 2 duo e4600 2400 mhz
    2 gb ddr2 667mhz ram
    8800 gt 512 mb
    1.5 tb hdd

sistem özellikleri bu oyun oynarken kasma oluyor benim sistemden dolayımı kaynaklanıyor yoksa oyundan dolayımı.
    sıcaklık değerleride gayet normal ama .
    teşekkurler

SİSTEMİN OYUNU AÇMAYA YETERLİ AMA OYUNUN MÜKEMMEL ÇALIŞMASI İÇİN DAHA İYİ OLMASI GEREKİRDİ.YANİ KASMASI DOĞAL
  • quote:

Orijinalden alıntı: hangman23

arkadaşlar ben bu oyunu kurdum.üye olmamı istiyo.üye oluyorum sonra password ü falan yazıyom sonra "incorrect username or password" diyor.ne yapmam gerek acaba?

ÜYE OLMANA FİLAN GEREK YOK SADECE CRACK ATMAN GEREKİYOR DOĞRU CRACK İ BUL VE AT
  • quote:

Orijinalden alıntı: exFAT

quote:

karsı barfikse zıplayamadm. Kafayı yıcem. Bi el Atın Yaw nasıl yapcaz??
    Zırhı Alıcam Son Parca ck onemlı bnm ıcın

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Orada bir iki adım düz duvara tırmanıp sağa atlayacaksın duvardada izi var zaten izlenecek yolun.

BEYLER BEN BU BÖLÜME GELDİM İLERLERKEN OYUN DONUYOR MASA ÜSTÜNE ATIYOR SONRA TEKRAR GİRİYOR SONRA BEYAZ EKRAN GELİYOR DAHADA AÇILMIYOR NEDEN YA BİRİ CVP YAZSIN LÜTFEN ?????????????????????? SADECE BURADA OLUYOR DONUP KALMAA

• quote:

Orijinalden alıntı: tikik

bnm pc formatlanmadan önce c-prog files --ubisoft-assassins creed 2 game launcher- storage burdaki zxczczaerdascx dosyasını aldım yedekledim şimdi aynı klasöre atıorm zxczczxczaaa içindeki save game dosyalarını oyun görüyor yeni sesions aç diyor

ne yapmalıyım arkadaşlar
  • Arkadaşlar oyunu aldım fakat doğurma sahnesine gelince görüntü sürücüsü sürekli hata veriyor ve sonunda BlueScreen hatası verip pcyi baştan açıyor. Bide ben öyle çok anlamam bilgisayardan yani ne yapabilirim bana geniş olarak anlatabilir misiniz ? ama eğer topicte açıkladıysanız araştırabilirim ,tüm topic'i gezmedim. Ama gezebilirim eğer varsa. Çok istiyordum halbuki bu oyunu oynamayı. Sistemim: Windows Vista Home Premium, Intel(R) Core (TM) 2 Duo CPU, E4600 @ 2.40GHz, 3.00 GB Ram, NVIDIA GeForce 8400 256MB. KEsin Ekran kartı azdır. :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brotherho0d -- 16 Temmuz 2010; 19:20:01 >

• Arkadaşlar oyunda bug mudur yoksa benim mi beceriksizliğim bir türlü anlayamadım. Blacksmithden aldığım silahı iri muhafızlar dövüşme esnasında yere düşürüyor.Yerden başka bir silah alıyorum herkesi öldürdükten sonra yere düşen eski silahımı geri alamıyorum alsamda bir süre sonra yere atıyor.Yerden aldığım silahı eski silahım ile değiştirmek istiyorum fakat bir türlü beceremedim.Blacksmithden tekrar almaya gittiğimde bu eşya sizde mevcut diyor ama silah elde yok.Eski silahımı yerden aldığım silahla nasıl değiştirebilirim ?
  • beyler memory 12ye geldım ama 30 codex page ıstıyo bende 23 tane var eskı oynadıgım sehırlere gıtmek ıstıyorum ama olmuyo esc-dna ordan da memoryler gelıyo ama gecıs yapamıyorum nasıl yapıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Megadeth

Arkadaşlar oyunda bug mudur yoksa benim mi beceriksizliğim bir türlü anlayamadım. Blacksmithden aldığım silahı iri muhafızlar dövüşme esnasında yere düşürüyor.Yerden başka bir silah alıyorum herkesi öldürdükten sonra yere düşen eski silahımı geri alamıyorum alsamda bir süre sonra yere atıyor.Yerden aldığım silahı eski silahım ile değiştirmek istiyorum fakat bir türlü beceremedim.Blacksmithden tekrar almaya gittiğimde bu eşya sizde mevcut diyor ama silah elde yok.Eski silahımı yerden aldığım silahla nasıl değiştirebilirim ?

Bildiğim kadarıyla değiştiremiyorsun.
  • 
Sayfa: önceki 246247248249250
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.