ben assasin's creedi bitirdim. oyunun gidişatını çatpat ingilizcemle anladım fakat ayrıntılı olarak hiçbir şey anlayamadım. oyunun hikayesini ayrıntılı bir şekilde anlatan bir site var mı yada biri anlatabilir mi?
arkadaşlar bir bölümde mario amcam :))) pratik yaptırıyor bana ama nasıl haraket ile geçeceğim bölümü Quik steps performed 3 olması gerektiği gösteriyor lütfen yardım edin geçemedim
quote:
arkadaşlar bir bölümde mario amcam :))) pratik yaptırıyor bana ama nasıl haraket ile geçeceğim bölümü Quik steps performed 3 olması gerektiği gösteriyor lütfen yardım edin geçemedim
Pratiki ne ile yapıyorsun(kılıç,bıçak,yumruk) eğer yumruk ile yapıyorsan mouse sol tuşuna basılı tut önündekine kum atacak yada karşındaki hamle yaparken mouse sol tuşuna bas rakibin silahını alıcaksın ikisinden biri olmalı
Venedikde ikinci tomb görevinde takıldım burdan karşıya nasıl atlamalıyım
önündeki duvara tırman bir anda sağ ve zıplamaya bas
quote:
Orijinalden alıntı: The forgetten sands
quote:
Pratiki ne ile yapıyorsun(kılıç,bıçak,yumruk) eğer yumruk ile yapıyorsan mouse sol tuşuna basılı tut önündekine kum atacak yada karşındaki hamle yaparken mouse sol tuşuna bas rakibin silahını alıcaksın ikisinden biri olmalı
ilk önce bıçak
quote:
önündeki duvara tırman bir anda sağ ve zıplamaya bas
Çok sağol iki saatdi yapmadığım şey kalmamışdı
quote:
ilk önce bıçak
Tam hatırlamıyorum amma rakib hamle yaparken space tuşuna bas birde böyle dene gör oluyormu
Arkadaşlar burayı nasıl geçeceğim hakkında bilgisi olan var mı?
Ya kızlardan para çalacaksın. Ya da dışarıdan yoldan geçenlerden para yürüteceksin.
2. si doğuru olabilir.
Peki bunu nasıl yapacağım?
Orda yazıyor işte Space tuşu ile para çalacaksın. Birinin arkasına yaklaş space'e bas.
arkadaşlar lüfen şu pratik yapma bölümünde takıldım ilk önce sol elimizden bıçak çıkardığımız başta olmak üzere takıldım space bas yön tuşları ile ne denersem denedim geçmedim lütfen şu bölüm hakkında detaylı yardımcı olun
quote:
Orijinalden alıntı: karahan81
quote:
Orijinalden alıntı: The forgetten sands
quote:
ilk önce bıçak
YA BEN VBURAYI GEÇERKEN OYUN DONUYOR VE KAPANIYOR NEDEN ACABA Bİ FİKRİ OLAN VAR MI ??? SADECE BURADA DONUYOR BEN OYUNU BİTİRDİM AMA BU EK GÖREWDE DONUYOR NEDEN ??????????
arkadaşlar bu venezia da haritanın tam ortasında bir viewpoint var. Bir türlü çıkamıyorum.Tutunacak yer yok atlayıp kalıyorum.Bubub için bir yol varmı?bir zıplama tekniği falanmı var
acaba bu kızdan zıplama öğrenme bu bölümdemi oluyor.SPACE+FARE SAĞ TUŞ+W+SHİFT bunun ile bir alakası varmı.Viewpointe çıkamayınca harita açılmıyor tabiki doğal olarak.veneziaya daha yeni girdim.
Hırsızlardan öğreneceğin zıplama tekniğini kullanacaksın eğer düşündüğüm yerden bahsediyorsan.
Hırsız sana zıplamayı öğretmediyse şehirde bir iki viewpoint var onlara çıkamassın
bu hırsızdan zıplama tekniğini veneziadamı öğreniyoruz.Eğer venezia ise venezianın neresinde bulacağız hırsızı