Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (254. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben oyunu indirdim internetten orjinal çok tuzlu malum birde server emulator varmış bir bilgisayarda yaptım çalıştı oldu. Ama benim şimdiki bilgisayarımda (oyuna emulatorle giriliryor) emulatore tıklayınca bu çıkıyor : runtime error path/file access bilmem ne diyor bu sorun nasıl çözülür?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slashs Snakepit

Arkadaşlar ben oyunu indirdim internetten orjinal çok tuzlu malum birde server emulator varmış bir bilgisayarda yaptım çalıştı oldu. Ama benim şimdiki bilgisayarımda (oyuna emulatorle giriliryor) emulatore tıklayınca bu çıkıyor : runtime error path/file access bilmem ne diyor bu sorun nasıl çözülür?

emülator yöntemi bu oyunun kopya olarak oynanabilmesi için geliştirilen ilk yöntemdi ve biraz uğraştıyor.Ayrıca hata verme olasılığı da var.Sonraları daha güncel bir yöntem geliştirildi onu araştır.Ben o şekilde bitirdim mesela.
  • Nasıl bir yöntem adı ne ben şu anda bir dosya ver crack diye onu kuruyordum başka hiçbir şey yapmıyım oynuyordum. Sizin bahsettiğiniz nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekrem_53

quote:

quote:

quote:

Beyler çatılardaki 18 tane checkpoint noktası olan ve 2 dakika içinde tamamlamamız gereken görev var. İsmini tam hatırlayamıyorum ama save dosyasını buraya koyarsam benim için geçer misiniz acaba?

Eğer o yan görevse yapmana gerek yok.

Peki nasıl iptal edebiliriz. Çünkü her oyuna girmemde o görevle başlıyorum

Menüde 2. veya 3. seçenek olması lazım, abort ediyosun görevi.

Teşekkürler hocam oldu.
  • Beyler oyunun başında karakterin babası idam edildikden sonra bi genel eve gidiyoruz sanırım kadın bişiler öğretiyo insanların arasında saklanarak gidiyoruz felan sonra bahçe gibi bi yere geliyoruz kızlar var 2 grup kadın bişey yapmamızı istiyo ama yapamadım görev de ayak işareti var ama bişey çal diye anladım ben ordaki yazıyı bi yardımcı olursanız
  • hehe şansa bak mesaj atar atmaz nasıl olcanı buldum :D:D
  • leanardo ya bıçağı götürdüm tamir etti bıçağı seç yazısı çıktı seçdim bizim adamın görüntüsü var dı ekranda hala öle duruo ama esc tab gibi tuşlar çalışıo resume yapınca görüntüüs donuk bi şekilde beklio bilen varsa yardımcı olabilirmii?
  • quote:

leanardo ya bıçağı götürdüm tamir etti bıçağı seç yazısı çıktı seçdim bizim adamın görüntüsü var dı ekranda hala öle duruo ama esc tab gibi tuşlar çalışıo resume yapınca görüntüüs donuk bi şekilde beklio bilen varsa yardımcı olabilirmii?

Bıçağı seçememişsin demekki, 1,2,3,4 numaralarını dene yine olmazsa ayarlara gir hidden blade tuşunu ayarla. Orda takılan birkaç kişi daha olmuştu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hokaqe

leanardo ya bıçağı götürdüm tamir etti bıçağı seç yazısı çıktı seçdim bizim adamın görüntüsü var dı ekranda hala öle duruo ama esc tab gibi tuşlar çalışıo resume yapınca görüntüüs donuk bi şekilde beklio bilen varsa yardımcı olabilirmii?

orada q tuşuna basarak verdiği bıçağı seçiyorsun..daha sonrada 1 e bas..bende orada takılıp kaldım ilk oynadığımda hatta bug var diye oyunu kapattım açtım ama gene olunca tüm tuşlara basa basa buldum..
    ben de şunu sormak istiyorum : oyundaki yan görevleri görebileceğimiz bir harita falan varmı ? yoksa bu görevleri aldığımız kişileri rastgelemi görüyoruz şehirde dolaşırken ?
  • oyunu dün bitirdim
  • quote:

orada q tuşuna basarak verdiği bıçağı seçiyorsun..daha sonrada 1 e bas..bende orada takılıp kaldım ilk oynadığımda hatta bug var diye oyunu kapattım açtım ama gene olunca tüm tuşlara basa basa buldum..
    ben de şunu sormak istiyorum : oyundaki yan görevleri görebileceğimiz bir harita falan varmı ? yoksa bu görevleri aldığımız kişileri rastgelemi görüyoruz şehirde dolaşırken ?

Kulelerin üstüne çıkıp kuş bakışı yaptığında haritada gözüküyorlar. Eğer yan görev derken şu içinde para olan kutuları diyorsan onlarıda şehrin içinde resim satan dükkanlar var onlardan haritaları alıyosun hepsinin yeri gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tehlikeli_Adam -- 18 Eylül 2010; 14:30:20 >
  • Oyunu bitirdim çok güzeldi. Ama Altair armor'u bir türlü alamadım. Venice'deki son Assassin's tomb'da muhafızların birini epeyçe kovaladıktan sonra diğerleriyle birlikte öldürüp bir kolu indiriyorum ve aşmam gereken bir parkur çıkıyor ama duvardan bir türlü yan tarafa geçemiyorum
  • quote:

quote:

Kulelerin üstüne çıkıp kuş bakışı yaptığında haritada gözüküyorlar. Eğer yan görev derken şu içinde para olan kutuları diyorsan onlarıda şehrin içinde resim satan dükkanlar var onlardan haritaları alıyosun hepsinin yeri gözüküyor.

yan görev dediğim onlar değil..ana görev haricinde yapılan görevler benim bahsini ettiğim..senin bahsettiğin içinde para bulunan kasalar..

• beyler kendi kalemize gittikden sonra codex toplama görevi var 4 tane 3 ünü haritada gösterdi aldım sonuncuyu göstermio nasıl bulcam ?
  • quote:

beyler kendi kalemize gittikden sonra codex toplama görevi var 4 tane 3 ünü haritada gösterdi aldım sonuncuyu göstermio nasıl bulcam ?

Sonuncuda kalenin dışında haritada gösteriyo olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeV1lMayCry

Oyunu bitirdim çok güzeldi. Ama Altair armor'u bir türlü alamadım. Venice'deki son Assassin's tomb'da muhafızların birini epeyçe kovaladıktan sonra diğerleriyle birlikte öldürüp bir kolu indiriyorum ve aşmam gereken bir parkur çıkıyor ama duvardan bir türlü yan tarafa geçemiyorum

Orada ayak izli duvarda çıkabildiğin kadar çık, tam en yukarıda yön tuşu artı + zıplama yap.
  • arkadaslar bende windows xbox 360 wireless game pad var fakat ayarlarda secemıyorum kolu atmala yapıyor onu secerken update ettim ama problemi çözemedim yardımcı olabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eternal35

arkadaslar bende windows xbox 360 wireless game pad var fakat ayarlarda secemıyorum kolu atmala yapıyor onu secerken update ettim ama problemi çözemedim yardımcı olabilirmisiniz

Bende de var ama bende tanıtamadım gamepadi...daha doğrusu oyun içinde control kısmında şeçeneklere gelmiyor öyle bi seçenek...

ayrıca uzun zamandır girmiyodum oyunu bitrmiştim...bitirdikten sonra yaklaşık 1 aydan fazla girmedim geçen girim dedim update yaptı yaptıktan sonra girdim bütün save gitmiş nolcak şimdi neden gitti save...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prophecies

quote:

Orijinalden alıntı: eternal35

arkadaslar bende windows xbox 360 wireless game pad var fakat ayarlarda secemıyorum kolu atmala yapıyor onu secerken update ettim ama problemi çözemedim yardımcı olabilirmisiniz

Bende de var ama bende tanıtamadım gamepadi...daha doğrusu oyun içinde control kısmında şeçeneklere gelmiyor öyle bi seçenek...

ayrıca uzun zamandır girmiyodum oyunu bitrmiştim...bitirdikten sonra yaklaşık 1 aydan fazla girmedim geçen girim dedim update yaptı yaptıktan sonra girdim bütün save gitmiş nolcak şimdi neden gitti save...

dostum sorunu halletim ben ama benim save dosyalarına noldu onu anlamadım acaba %100 save bulsam koysam sorun olurmu...senin sorun xbox360 gamepadi aç zaten cotroller bölümnde çıkıyo..en alta xbox360 controller for windows diye yazıyo zaten onu seçtim girdim oyuna ama gamepad ile oynayamdım klavye ile alışmışım...sorun olursa yine yaz yardımcı olayım...

• Desmond'ın yeni tipi yakıyor

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)
  • 
Sayfa: önceki 252253254255256
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.