Şimdi Ara

Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI) (256. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.267
Cevap
2
Favori
354.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anadolu

arkadaşlar bu oyunu klavye ile oynuyorum. sizce ne uygun tuş kombinasyonu hangisi? bir kaç tuşun yerini değiştirdim ama pratik olmadı sanki. sizce en kullanışlı nasıl olmalı?

standart hali
  • sağ shift'ten falan bahsediyor. fareyi hiç mi kullanmıyorsunuz o zaman?

quote:

Orijinalden alıntı: ManitoN

quote:

arkadaşlar bu oyunu klavye ile oynuyorum. sizce ne uygun tuş kombinasyonu hangisi? bir kaç tuşun yerini değiştirdim ama pratik olmadı sanki. sizce en kullanışlı nasıl olmalı?

standart hali
  • Çok hayranı var bu oyunun düşünüyorum indirsem mi diye 1 den mi baslıyım 2 de n mi
  • @Majesty

Birden başla olayı anla...
  • Arkadaşlar bu başlık yeri değil ama Brotherhood'un PC versiyonunun çıkış tarihi hakkında bilgisi olan var mı? 2011'in ilk çeyreği olduğu yazıyor birçok sitede.
  • Ünlem işareti olan yere giremiyorum.
     Assassin's Creed 2™ (ÇIKTI)

Bu barkod gibi şeyde nedir ?

• @Fetih şehirdeki bütün kodexleri toplaman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Ünlem işareti olan yere giremiyorum.

Bu barkod gibi şeyde nedir ?

Bende burda kaldım sonra oyunu bırakmıştımBurdan sonra daha devam ediyor mu oyun ?

• ordan sonra daha bir dolu bölüm var..oranın özelliği bulmacalar çıkıyor o barkod gibi şeyleri bulduğunda ve çözünce videolar açılıyor.oyunun devam edip etmemesiyle de hiç bir ilgisi yok o barkod dediklerinin..tamamen isteğine kalmış yani onları açıp açmamak..
  • sağol..şehir şehir dolaşıp arayıp buldum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

@Fetih şehirdeki bütün kodexleri toplaman gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ordan sonra daha bir dolu bölüm var..oranın özelliği bulmacalar çıkıyor o barkod gibi şeyleri bulduğunda ve çözünce videolar açılıyor.oyunun devam edip etmemesiyle de hiç bir ilgisi yok o barkod dediklerinin..tamamen isteğine kalmış yani onları açıp açmamak..

Neyse artık sileli bayağı oldu sıkıcı gelir tekrardan yüklemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPunch

quote:

Orijinalden alıntı: frodo1one

ordan sonra daha bir dolu bölüm var..oranın özelliği bulmacalar çıkıyor o barkod gibi şeyleri bulduğunda ve çözünce videolar açılıyor.oyunun devam edip etmemesiyle de hiç bir ilgisi yok o barkod dediklerinin..tamamen isteğine kalmış yani onları açıp açmamak..

Neyse artık sileli bayağı oldu sıkıcı gelir tekrardan yüklemek.

her şehirde mutlaka var onlardan denek 18 di sanırım onun bulduğu video muydu neydi öyle birşeydi tümünü bulursan video tamamen açılıyor aşağıdaki video;

• Verildimi bu bilmiyorum ama yeni bir dizi geliyor:

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetih

Gitmem gereken yeri yeşil alan gösteriyor ama ben burada ne yapacağım ki?

kardeşim aynı sorunu ben de yaşadım. misson ı iptal et, yeniden başlat, sonra yine o meydana git bu surların üstünde kapı gibi bir yapı var ya orada hedefini göreceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lull_82 -- 9 Aralık 2010; 3:35:24 >

• Eagle Eye durumuna geçiyorsunuz değilmi?
  • Villanın olduğu bölümde 4. codex'i bir türlü bulamıyorum, kendimi keseceğim artık. ayrıca mektubu okumayı unuttum, öylece verdim :) sıkıntı olur mu? :D
  • HALA CODEX FOUND 3/4 YAZIYOR :(

quote:

Villanın olduğu bölümde 4. codex'i bir türlü bulamıyorum, kendimi keseceğim artık. ayrıca mektubu okumayı unuttum, öylece verdim :) sıkıntı olur mu? :D
  • beyler oyuna yeni başladım 2 ' ye türkçe yaması çıkmamış bunun ya böle ingilizce oynayınca neyi tam olarak yapacağımızı konuşmları hiç anlamıyoruz çok kötü...

eve geldim evi dağıtmışlar bizimkilerin kaldığı yeri eagle vision diyor dışarı çıkma yok evde bişey yapcam ama ne yapcam yazıyor ama inglizce olunca anlamıyoruz poff
  • arkadaşlar 9 kişiyi sırayla öldürdüğüm bölümdeyim. ne zaman bitecek bu oyun? çok var mı daha sona?
  • Onları öldürdükten sonra Roma 'ya gideceksin ve bitecek.
  • 
Sayfa: önceki 254255256257258
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.