Şimdi Ara

ASSASSIN'S CREED 2 DUYURULDU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sanırım ikinci oyunun bir kısmı günümüzdede geçebilir
  • sadece sokaklarda yürüyüp sağa sola bakmak, tepelere çıkıp adam ve kız kesmek için bile oynanır o oyun
  • defected in da house
  • her şeyden önce tarihte yeri olan ve hala gizemini koruyan bir olayı anlatıyor... haşşaşiler,tapınakçılar,selahaddin eyyubi,aslan yürekli richard...tarihe ilgisi olupta bunlarla ilgilenmeyecek kişi olduğunu sanmıyorum..ve bence o yapı çok güzel işlenmişti ilk oyunda ama bende garipsememiş değildim bu kadar üstün eğitimli bir assassin in yüzememesini,demek başkalarınında dikkatini çekmişki böyle bir açıklama yapmışlar
  • oyun resmi olarak duyuruldu arkadaşlar,ilk oyunun bir kaç yüz yıl ilerisinde,1700 lü yıllarda,fransız ihtilalinin olduğu dönemde geçiyor,sanırım yavaş yavaş günümüze doğru gelen bir senaryo izleyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 29 Kasım 2008; 15:51:42 >
  • Bence gayet güzel olur 2. oyunu
  • daha birincisini bile oynayamadık parasızlığın gözü kör olsun
  • hayatımda sıkılıp bitirmedğim ender oyunlardan birisi
  • Umarım yine tekrarlanan görevler olmaz.. Grafikler çevre tarihi yerler süper ama sonlara doğru aynı görevleri yapmak bazı arkadaşlarımızı sıkmıştı ama herşeye ragmen şuan olsa yine oynar bitiririm
  • bir çok kişi oyunun kendini tekrar ettiğini düşğnüyorlar haklılarda ama yinede harika bir oyundu, 2, oyunda fransız ihtilali zamanında geçiyor bu çok değişik değişik bir oyun olur ilke nazaran
  • Oldukca guzel bir oyundu, eger kendini daha az tekrar ederse gorevler bakimindan bence cok guzel bi oyun olur. Bu arada Montreal yeni cikacak olan Prince of Persia'yi yapmiyor mu? Baska bi takim mi gelistiriyor?
  • POP tamamlandı zaten,yeni oyuna başlamaları normal .ayrıca yapılan açıkamalar oyunun kendini tekrar etmeyeceği yönünde,ya aslında ilk oyunda beni pek rahatız etmedi bile,o tarihi yapı bile insanı öyle büyülüyorki, eksikler göze gelmiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 30 Kasım 2008; 2:11:59 >
  • Sırf grafikler için bile oynanır bu oyun.2. sini sabırsızlıkla bekliyorum.
  • Ben sıkılıp attım kenara öyle duruyor,ikinci kez aynı hatayı yapmam.
  • İlk oyunu oynayıp sıkılanlardan da biri benim.

Umarım ikincisinde aynı hatayı yapmazlar...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.