Şimdi Ara

Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
667
Cevap
8
Favori
24.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hikayeyi bilmeseler de daha objektif yaklaşacakları kesin.
  • Film'in IMAX olarakta cikacagini bilmiyordum...
  • başrol oyuncusu ona teklif gelene kadar oyunu hiç oynamamış,filmi böylelerine verirsen olacağı bu ayrıca kadroyu da bu kurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: North Jon

başrol oyuncusu ona teklif gelene kadar oyunu hiç oynamamış,filmi böylelerine verirsen olacağı bu ayrıca kadroyu da bu kurmuş

Başrol oyuncusunun oyunu oynayıp oynamaması ne alaka? Kahraman filmlerinde de başrol oynayacak kişi bütün çizgi romanlarını rolü almadan önceden okumuş mu oluyor? Hayır. Filme nereden sallayacağınızı şaşırdınız.

Bugün 14 seansına giricem bakalım nasıl olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

quote:

başrol oyuncusu ona teklif gelene kadar oyunu hiç oynamamış,filmi böylelerine verirsen olacağı bu ayrıca kadroyu da bu kurmuş

Başrol oyuncusunun oyunu oynayıp oynamaması ne alaka? Kahraman filmlerinde de başrol oynayacak kişi bütün çizgi romanlarını rolü almadan önceden okumuş mu oluyor? Hayır. Filme nereden sallayacağınızı şaşırdınız.

yönetmenleri,senaryocuyu,bazı oyuncuları kendisi toplamış yani kadroyu kurmuş,filmi oyunu oynamamış birisine teslim etmişler nasıl ne alaka? diyebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teddy Death 1 -- 23 Aralık 2016; 9:11:32 >

• IMDBde metascore elestirileri cok kotu ama bakalim.
  • Film desmond altair ya da ezio ile ilgili olmayacağından çöp olacaktır izlemeye gitmeyeceğim bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Film'in IMAX olarakta cikacagini bilmiyordum...

Imax yok ki zaten filmin.
  • İmaxte yok filmin... Zaten filmin kötü olduğunu düşünen de çok. Gitsemmi gitmesemmi arada kaldım
  • Gidenler yorumlarini belirtebilir mi arkadaslar gitmeyi dusunenlerin fikri olsun.
  • İlk duyruldugunda pek pro bir yapıma benzemiyordu zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

quote:

Orijinalden alıntı: devcitybg

Film'in IMAX olarakta cikacagini bilmiyordum...

Imax yok ki zaten filmin.

IMAX gorunce sasirmistim...
    Bazi secilmis IMAX salonlarinda gosterilecekmis..

https://www.kinoarena.com/en/movie/assassin-s-creed-imax-3d-1
     Assassin's Creed (21.12.2016) l Michael Fassbender

quote:

Assassin's Creed will be released in select IMAX 3D theatres.

Through a revolutionary technology that unlocks his genetic memories, Callum Lynch (Michael Fassbender) experiences the adventures of his ancestor, Aguilar, in 15th Century Spain. Callum discovers he is descended from a mysterious secret society, the Assassins, and amasses incredible knowledge and skills to take on the oppressive and powerful Templar organization in the present day.

The IMAX release of Assassin's Creed will be digitally re-mastered into the image and sound quality of An IMAX 3D Experience® with proprietary IMAX DMR® (Digital Re-mastering) technology. The crystal-clear images, coupled with IMAX's customized theatre geometry and powerful digital audio, create a unique environment that will make audiences feel as if they are in the movie.

• Hee ben Türkiye için dedim.

• quote:

quote:

quote:

yönetmenleri,senaryocuyu,bazı oyuncuları kendisi toplamış yani kadroyu kurmuş,filmi oyunu oynamamış birisine teslim etmişler nasıl ne alaka? diyebiliyorsunuz

Aktör, aktris bir bilgisayar oyununu oynasa ne olur oynamasa ne olur? Teknik ekibin, senaristin ve yönetmenin bu oyunu irdelemiş olması gerekir. Yönetmen, senarist, görsel efekt ekibi filan desen anlarım da aktör ne alaka? Aktör, aktris direktifleri uygular; farklı bir şey yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Aralık 2016; 16:34:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

quote:

Aktör, aktris bir bilgisayar oyununu oynasa ne olur oynamasa ne olur? Teknik ekibin, senaristin ve yönetmenin bu oyunu irdelemiş olması gerekir. Yönetmen, senarist, görsel efekt ekibi filan desen anlarım da aktör ne alaka? Aktör, aktris direktifleri uygular; farklı bir şey yapmaz.

yukarda açıklamıştım yine açıklayayım yönetmenleri senaristi bazı oyuncuları bu adam aldı ayrıca yapımcılarından birisi bazı kurgularıda yaptı oyunla ilgisi olmayan bi insana bu kadar büyük sorumluluklar yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

quote:

quote:

quote:

yukarda açıklamıştım yine açıklayayım yönetmenleri senaristi bazı oyuncuları bu adam aldı ayrıca yapımcılarından birisi bazı kurgularıda yaptı oyunla ilgisi olmayan bi insana bu kadar büyük sorumluluklar yüklenmemesi gerektiğini düşünüyorum

Anladım. Ancak benim söylediğim şey yine geçerli. Ama burada en büyük sorumsuzluk Ubisoft firmasına ait. Ubisoft'un bu konuda titiz davranması gerekirdi. Sen kendi eserini filme çektiriyorsun. Hakkını verdirtmen lazım.

• Olmamış. Bir kaç güzel artısı haricinde kötü bir film olmuş. Senaryo bazı yerlerde saçmalamış. Karakterler tek boyutlu bu yüzden oyunculuklar da kötü. Diyaloglar desen ağlıyor. Geçmiş bölümü de baya az, olayın geneli günümüzde.

Görsellik güzel. Özellikle Assassin'lerin klasik kaçış sahneleri güzel. Tavsiyem oyunu seviyorsanız gidin bence ama çok bir şey beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esrik42 -- 23 Aralık 2016; 19:28:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film çok kötü ya.

Filmi kimse beğenmemişti ama bu kadar kötü olmasını beklemiyordum. 2 saat boyunca bitse de gitsek modunda izledim.Oyunculuklar aşırı kötü. Kurgu, senaryo 0. Filmde hiç akıcılık yok. Yine oyunu oynayan biri olarak az çok bilgi sahibiydim. Oyunları oynamamış birine bu film neredeyse hiçbir şey anlatmıyor. Filmdeki diyalogları da kim yazdıysa allah belasını versin. Hayatımda bu kadar düz cümleli bir film daha izlememiştim. Resmen 8 yaşındaki insanlar birbiriyle sohbet ediyormuş gibiydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Eğer dedikleri gibi koskoca seride anlatılan şeyleri 2 saate sığdırmak kadar aptalca işler yaptılarsa film sıçmış demektir. Çünkü bunun örneğini Avatar: The Last Airbender çizgi serisinin 20 bölümlük koca sezonunu The Last Airbender adlı 2 saatlik filmle aktarmaya çalışmışlardı. Sonuç: Rezillikti. Tabi rezil olmasının başka sebepleri de vardı ancak karakterler ve senaryo kopuklukları filmi direkt çöpe çeviriyor.

Yarın filme gitmeyi düşünüyordum ama şimdiden filmden soğudum.

IMDB puanı şu an 7,4. Demek ki film çok da iyi değil. Vizyondaki bir film için 7.4 kötü bir not.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 23 Aralık 2016; 20:27:22 >

• Fassbender dedim boş filme imza atmaz dedim ama anlaşılan yine biz gamerlara sonuç hüsran.Kollarımı açıp Allahım şu dünyada yok mu adam gibi oyun uyarlaması çekecek adam diye bağırmak istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.