Şimdi Ara

Assassin's Creed 4 Black Flag Aşırı Kasıyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
2
Favori
9.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım varsa kusuruma bakmayın..
    Arkadaşlar AC4 ün reloaded sürümünü indirdim 23gb bilgisayarımın özellikleri bu oyuna yetmesine rağmen oyunda aşırı derecede kasma var ayrıca oyun grafik ayarlarını orta seviyeye getirdim hala aynı ortalama 10-15 arası fps alıyorum pc biraz ısınınca bu sayı 6-7ye kadar düşüyor.. Bilgisayarımın rami 8 ekran kartı 2 ddr3 nvidia geforce 540qm özelliğinde.. Arkadaşımın bilgisayarı Daha düşük özelliklere sahip olmasına rağmen oyun yağ gibi akıyor.. Ne olur bana yardımcı olun bu oyunun hastasıyım ama bu şekilde giderse kafayı yiyeceğim lütfen yardımcı olun sebebi ne acaba ne yapmalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Driveri güncellemeyei dene. Ayrıca oyun korsanlarda çok sıkıntılı orjinalde güncelleme geldi bir kaçtane takılmalar düzeldi reloaded sürümüne uyarmı bilmem ama 1.01 yamayı ve hotfix'i dene derim.
  • Bende BB sürümünü kurdum. Çok gariptirki oyun düşük ayarlarda 21 FPS verirken, ayarları yükselttiğimde 28-29 FPS veriyor. Bu genel bir sorun mu arkadaşlar? Ekran kartı GTX765MX.
  • tomb.raider kullanıcısına yanıt
    Genel olarak optimizasyon sorunu var. 6570 ekran kartı olan adam mediumda rahatça oynarken GT770'lerde lowda kasma yapıyor. Birkaç güncelleme ile biraz toparladılar ama daha baya zaman lazım.
  • dersolad kullanıcısına yanıt
    Güncellemeleri indirebileceğim bir yer var mıdır acaba? Çünkü 28 FPS verirken bile sabit durmuyor FPS oranı. 19 FPS'ye kadar düştü oyun. İlk baş korktum sadece bu sorun bende mi oldu diye, araştırınca genel bir sorun olduğunu buldum. Sanırsam tam anlamıyla da bir güncelleme çıkmamış.
  • dersolad kullanıcısına yanıt
    BB sürümlerin boyutu daha düşük olduğundan tercih ediyorum. Malum öğrenci evi birde. Fakat bu ay sonu BF4 ve BF3'ü indireceğim. Ayın sonunda biraz abartıyoruzda.
  • Oyun kasar çünkü oyun kastırmak için yapılmış

Nerdeyse bütün ayarlar low'da anca 60 fps alıyorum, bazen ona rağmen düşüşler oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar tamda bunun konusunu arıyordum benim oyunum orjinal ve uplay'den satın aldım.Bilgisayarım Asus'un N53SV serisi ve ekran kartı GT540M.Blacklist,AC3 gibi oyunlarda rahatça oynayabilirken AC4'de lowda 20 fps falan alabiliyorum gerçekten bu durumdan bıktım artık yapmadığım şey kalmadı acaba yeni güncellemelerle düzeltirler mi bu sorunu ?
  • Bende dün indirdim uplayden bütün ayarlar very high 2x,30 fps sabit 4x yapınca 20ye kadar düşüyor ama akıcılıktan birşey kaybetmiyor enterasan bir oyun

• arkadaşlar ekran kartım son güncellemeye sahip acaba ac4 ün update'i geldimi ve kasmaları engellemi bi bilginiiz varmı acaba ?
  • 540m gibi eski kartlarla kasması normaldir,asgari 740 lazım.
  • Ama Blacklist gibi oyunlarda kasma yapmıyor bence oyundan kaynaklanan bir kasma var ve internette araştırmalarıma göre Nvidia Denetim Masası'ndan Vsync'i Adapte Vsync falan yapın diyorlar ben öyle birşey göremedim ikinciside Driver'ınız 331.93 ise(benimki böyle)Beta sürüm olduğundan belki kasma yapabilir ben hem Nvidia'nın hem de oyunun güncellemelerini bekliyorum.
  • AC 4 gibi open world olarak piyasadaki en yüksek shader detayına sahip oyunu Blacklistle karşılaştırmanız saçma,istediğiniz güncellemeyi bekleyin
    o kartla taş çatlasa ortalama 15 fps den fazla alamazsınız.
  • Kardeş Ghz bağlı ve bide ekran kartı sürücün nvida gtx 760 olsa kasamda n oynan.bilgisayarın ekrankartı ram süper ama ghz en az 3.0 olsa oynan kasmadan
  • Anladım arkadaşlar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

AC 4 gibi open world olarak piyasadaki en yüksek shader detayına sahip oyunu Blacklistle karşılaştırmanız saçma,istediğiniz güncellemeyi bekleyin
    o kartla taş çatlasa ortalama 15 fps den fazla alamazsınız.

AC3'ü High'da oynatabilen ekran kartına değil oyunu suçlu bulmalısınız.Blacklist'le karşılaştırmanız saçma demişsiniz ama dikkat etmediniz galiba grafiklerine Conviction'ı da oynayıp bitirdim aralarında bariz grafik farkı olan oyunu ayrıca Ultrada rahat bir şekilde oynayabiliyorum.Bu kanıtlara dayanarak bence sorun oyunda olmalı çünkü sadece benim kartımda değil başka birçok kişide bu kasma sorunu mevcut maalesef...
  • Bende de sorunlu sistemim imzamda yazıyor o sistemle lowda 20-25 fps arası oynuyorum rezalet

• quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

Bende de sorunlu sistemim imzamda yazıyor o sistemle lowda 20-25 fps arası oynuyorum rezalet

Aynen hocam ya benimde öyle deliricem artık bir güncelleme getirseler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

quote:

Bende de sorunlu sistemim imzamda yazıyor o sistemle lowda 20-25 fps arası oynuyorum rezalet

Orjinaldede durum böyleyse durum gerçekten vahim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Emporio

quote:

Orjinaldede durum böyleyse durum gerçekten vahim.

Aynen maalesef orjinal olmasına rağmen böyle durum Nvidia'nın yeni ekran kartı güncelleştirmeleriyle oyunun güncelleştirmelerine kaldık.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.