Arkadaşlar biliyosunuzdur ACB dlc si: "the da vinci disappearance" ben onu satın alıp indirdim yükledim, fakat oyunda bir değişiklik olmadı. restored memory haritada gözükmüyor. onu nasıl aktif edeceğim hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
eğer amerika hesabından indirdiysen be oyununu da türkiyeden aldıysan çalıştıramazsın. hiç bir imkan yok. paran çöpe gitti
Oyun 1.bölgeyse US PSN,2.bölgeyse UK PSN'den indirmen gerekiyor eğer bölge uyuşmazlığı varsa DLC çalışmaz.
1. bölge 2. bölge kısmını ben anlamadım neresi oluyor bu bölgeler
ama ben şöyle duymuştum türkiye hesabı açarsam oyun vs. şeyler indiremiyomusum
1-oyununu nereden aldın? 2-psn hesabın hangi ülke?
Bu soruları bilmeden cevaplayamayiz.
bak xbox 360 a göre sölim eğer oyun pal ise açtığın hesabının email de kayıtının avrupa ülkelerinde olması lazım bunu anlamanın en kolay yolu game marketplace den para birimine bakcan euro veya sterlin ise oradan alcan bendede aynı şey oldu XBL Points almıştımda hesabım US idi UK açtım başka
oyunu gittigidiyordan aldım psn hesabım US. Psn kartını da gittigidiyordan aldım. evime gelmedi mesaj atıp psn kodunu söyledi satıcı. oyüzden psn card US mu UK mu bilmiyorum
Şimdi PSN kartı normal kullandığın hesabına yüklediysen PSN Card US'dir. Çünkü kullandığın hesabının US olduğun söylüyorsun. UK PSN card olsa yükleyemezsin. Bu demektir ki eklentiyi de US hesabından almışsın. Şimdi bu eklentinin çalışması için oyunun da US bölge olması lazım. Oyunun hangi bölgeye ait olduğun anlamak için oyun diskinin üserine bak. BLES, BCES, BLUS, BLAS yazılarından hangisi var. Eğer BLUS yazmayıp başka birşey yazıyorsa eklentiyi o diskle çalıştıramazsın. Çünkü oyunun bölgesiyle eklentiyi aldığın store'un bölgeleri aynı olmalı.
şu an tatildeyim bakamıyorum ama diyelim ki param çöpe gitti tekrar alcam ne yapıp nasıl almalıyım? amerika hesabım var
ve eklentiyi hatasız eksiksiz almış olsam çalıştırmak falan olmadan restored memory haritada gözükürmüydü?
Hocam şimdi yapacağın şey oyunun bölgesine bakmak
Eğer oyunun 1. Bölge ise DLC'yi US PSN'den almak .
Eğer oyunun 2. Bölge ise DLC'yi ÜK PSN'den almak .
Not : Oyunun kaçıncı bölge olduğunu anlamak için oyunun kutusunun arka kısmına bak orda bir tane küçük dünya var . Dunyanın üstünde ise rakam yazıyor . O rakam kaç ise o oyunun bölgesi de o olur .
robmax psn adım papaganreyiz ekleyiver lütfen beni konuşalım senle
peki uk psnden nasil alicam? ps storeye girince direk us store cikiyor. (necroph ekledim seni )
quote:
Orijinalden alıntı: robmax99
peki uk psnden nasil alicam? ps storeye girince direk us store cikiyor. (necroph ekledim seni )
Tek hesabın var zannedersem o da Amerika, yeni bir hesap aç ps3'te, location olarak UK de, stora da UK Store açılır. Ayrıca Türkiye hesabıda açabilirsin, bizde 2. bölgeyiz.
Spoiler İÇERİR
; Bu DLC , DaVinci'yi birilerinin elinden kurtarma görevi değil mi ? Hani Resimleri filan çalıyorlar ve Ezio'da o resimleri geri getirmede yardımcı oluyor ? Hatta Mona Lisa'nın resmi bile var fakat o şaheser' i almıyorlar tükkanından davincinin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme