Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (172. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mottcalem

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Daha önce sormuştum arada kaynadı. Tekrar sorıyım :)

------------------

Arkadaşlar bir sorum olucaktı,

Şimdi yolda giderken bir Templer Fort buldum, saldırdım kaleyi ele geçirdim. Patriot denen grup yerleşti kaleye sonra. Bunlar kim? Haritada düşman olarak gözüküyorlar. Kaleyi ben aldım, bunlar neden yerleşti neden bizim adamlarımız yerleşmedi? Patriot'lar kim gerçekte? :)

Amerikalılar diyelim. Washington un askerleri demek aslında daha doğru olur.

Peki neden biz onları haritada düşman olarak görüyoruz? Kaleyi ben alıyorum ama onlar gelip yerleşiyorlar, birde düşman olarak gözüküyorlar.

Evet orası biraz saçma olmuş ama saldırmazsan veya olay çıkarmazsa sorun yok.

• Oyun iyi hoşta şu kutuları açarken kilit olayı gereksiz olmuş. Birde hedefi kovalarken veya birinden kaçarken illa biyerlere tırmanıyor. Bunlar oyunun içine ediyor işte.... Sinirden kapatıp 1-2 gün sonra devam edebliyorum ancak
  • Oyunu xbox360 gamepad ile pc de oynuyorum. Nasıl koşuyoruz biri anlatabilir mi ? Rev.de RT+A ile koşabiliyorduk. Bunda sadece RT ile koşulabiliyor, o da çok yavaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Historian_

Oyun iyi hoşta şu kutuları açarken kilit olayı gereksiz olmuş. Birde hedefi kovalarken veya birinden kaçarken illa biyerlere tırmanıyor. Bunlar oyunun içine ediyor işte.... Sinirden kapatıp 1-2 gün sonra devam edebliyorum ancak

evet bende o kendi kendine tırmanma olayını beğenmedim, ayrı bir koşma veya tırmanma tuşu koysunlar hepsi bir arada olunca karışıyor.
  • Ben oyunu arkadaşımla beraber almayı düşünüyorum.Multiplayer için
    1)Ubisoft hesabına kaydoluyor değil mi oyun yani ben oyuna girmediğimde o kendi evinde hesaba girip oynayabilir o girmediğinde de ben banlanma olayı yoktur değil mi
    2)Oyunda internet bağlantısından dolayı ping olmaz değil mi Kasma falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jehat21 -- 6 Aralık 2012; 21:55:45 >
  • Avlanmaktan oyunu oynayamıyorum çok zevkli bu arada kuleler az
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

Ben oyunu arkadaşımla beraber almayı düşünüyorum.Multiplayer için
    1)Ubisoft hesabına kaydoluyor değil mi oyun yani ben oyuna girmediğimde o kendi evinde hesaba girip oynayabilir o girmediğinde de ben banlanma olayı yoktur değil mi
    2)Oyunda internet bağlantısından dolayı ping olmaz değil mi Kasma falan

Ayni zamanlarda girerseniz nolur bilmem ama farkli zamanlarda gurerseniz evet uplay hesabina kayit oldugu icin sorun olmaz :) Oyunda pingden dolaui kaynaklanan laglar var eger wifi ile baglaniyorsaniz lag sansiniz yuksek oluyor ama ben 128k wifi ile baglaniyorum sorun olmadi hic . Ama karsidaki adam lag ise o zaman sinir oliyorsunuz :) Oyun multiplayeri zevkli hemen buluyor gibi haritalar cok iyi. Ama dedigim gibi tek key zamanla yetmeyebilir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat650

quote:

Orijinalden alıntı: ahy.

quote:

Arkadaşlar BOSTON daki kasma sorunu malum adam gibi çözümü de yok. Sormak istdigim şu boston u bir şekilde bitirince sonra tekrar oraya gönüyormuyuz ? yani duydugum kadarıyla ilerki kentlerde bu kadar büyük bir kasma sorunu yaşatan şehirler yokmuş. eğer bir daha bostona dönmeyeceksek o bölümü bir şekilde geçecegim yardımcı olurmusunuz ?

Dönüyoruz baya.

peki döndüğümüz de de aynı şekilde kasıyor mu ? ve o bölümde çok görev yapıyor muyuz ?

• yeni aldığımız kılıçlar nerede bulamadım bi türlü ya
  • oyun çıkalı 2 hafta geçti ne patch var ne düzeltme var.Resmen komedi...şu meşhur boston için bişeyler çıkmadı mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

oyun çıkalı 2 hafta geçti ne patch var ne düzeltme var.Resmen komedi...şu meşhur boston için bişeyler çıkmadı mı arkadaşlar

Bildiğim kadari ile hala sese seda yok maalesef
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar BOSTON daki kasma sorunu malum adam gibi çözümü de yok. Sormak istdigim şu boston u bir şekilde bitirince sonra tekrar oraya gönüyormuyuz ? yani duydugum kadarıyla ilerki kentlerde bu kadar büyük bir kasma sorunu yaşatan şehirler yokmuş. eğer bir daha bostona dönmeyeceksek o bölümü bir şekilde geçecegim yardımcı olurmusunuz ?

Dönüyoruz baya.

peki döndüğümüz de de aynı şekilde kasıyor mu ? ve o bölümde çok görev yapıyor muyuz ?

Dönünce kasıp kasmadığını bilmiyorum yüksek ihtimalle yine aynıdır, evet orada görevimiz var baya hatta lee yi yakalama bölümü oyundan soğuttu adam ortada dikiliyor gizlice indirmek varken.

• 2 gün önce aldıgım oyunda sequence 5'e geldim.Evet,oyunun o öldür-kaç ve gizlilik temasından uzaklaştığı doğru belkide Ubisoft bu oyunu farklı bir ad altında çıkarsa daha iyi tepkiler alabilirdi.Sonuçta Conner,Altair ve Ezio'dan farklı bir karakter tek ortak yanları o kıyafetleri ki o da Conner'a zorla Assasin dedirtmek için giydirilmiş.

Oyun bitince daha detaylı bir açıklama yazmayı umuyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Dönüyoruz baya.

Dönünce kasıp kasmadığını bilmiyorum yüksek ihtimalle yine aynıdır, evet orada görevimiz var baya hatta lee yi yakalama bölümü oyundan soğuttu adam ortada dikiliyor gizlice indirmek varken.

Ben de o bölümde çok bağırdım. Ulen sen suikastci degilmisim adamı gizlice öldürsene ne ben burdayım diye öküz gibi duruyon sonra adamı kovala yok bu olmaz felan derken sonuçta öldürdük.

• Dün itibariyle oyunun ana senaryo kısmı bitti en azından
    Desmond öldü.
    . Ama yarım saatlik cast kısmını geçtikten sonra ana görevlerin devam ettiğini gördüm henüz devam etmedim. Arkadaş Ne manyak bir oyunmuş yahu. Hayatımda oynadığım en ihtişamlı en uğraşılmış oyundu bence. Ve serinin en güzel oyunu diyebilir. O Karayipler'deki gemi savaşları olsun senaryo olsun atmosfer olsun o ağaçlara tırmanmak olsun yemin ediyorum piyasadaki çoğu kaliteli görünen oyunu sollar.

Bu oyunu kesinlikle "hızlıca bitirmeliyim" diye düşünerek oynamayın mesela filmlerini ara videolarını kesinlikle geçmeyin -ki bu tüm seri için geçerli- biraz İngilizceniz de varsa bir şey çıkarın. Yemin ediyorum hem oyun oynuyorsunuz hem kitap okuyorsunuz hem müzik dinliyorsunuz hem de film izliyormuşsunuz gibi oluyor. Tam bir sanat eseri olmuş. Kesinlikle de orijinal olarak satın alınmayı hakediyor adamlar uğraşmış.

Oyunun bitiminde cast çıkıyor ya Ubisoft her zamanki gibi burayı esgeçirmiyor. Adamlar resmen bakın "burada bu kadar emek var bakın da görün" demeye çalışmış. 5-10 dk'da biter diye çayımı alıp pc karşısında yudumlamaya ve beklemeye başladım. Yarım saat sürmüştür. Kafadan 1000 kişi vardır herhalde bu ekipte ben ekibi bu kadar kalabalık bir oyun da görmedim Hollywood filmlerinde bile bu kadar kalabalık yoktur şerefsizim

Ubisoft bir kez daha takdirimi kazandı bir kez daha gözümde büyüdü. Adamlar yapmış yahu!

• Patch filan çıkacağına benzemiyor. Acaba başlasammı ki oyuna? Boston'da kasma sorunu yaşayıp yaşamayacağımı da bilmiyorum. Boston'da sorun olmadan bitiren varmı oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

Patch filan çıkacağına benzemiyor. Acaba başlasammı ki oyuna? Boston'da kasma sorunu yaşayıp yaşamayacağımı da bilmiyorum. Boston'da sorun olmadan bitiren varmı oyunu?

Ati kartlarda Boston da aşırı kasmadan bahsediliyor ama ati hd 6950 ile rahatsız edici bişeye rastlamadım ben, gayet güzel oynuyorum. İlerde çıkacak bir patchle daha stabil hale gelir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Orijinalden alıntı: MDV

Patch filan çıkacağına benzemiyor. Acaba başlasammı ki oyuna? Boston'da kasma sorunu yaşayıp yaşamayacağımı da bilmiyorum. Boston'da sorun olmadan bitiren varmı oyunu?

Ati kartlarda Boston da aşırı kasmadan bahsediliyor ama ati hd 6950 ile rahatsız edici bişeye rastlamadım ben, gayet güzel oynuyorum. İlerde çıkacak bir patchle daha stabil hale gelir oyun.

Bende 5770 ile oynuyorum (hersey orta ayarda) hic takılma filan yaşamadım.

İlla 60-120 fps isteyen arkadaşlar gibiysen o ayrı.

Sadece boston sorunu icinde bu oyun bekletilmez.

Yeni patch cıkana kadar diger şehir ve bolgelerde takılıp para toplayabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Dün itibariyle oyunun ana senaryo kısmı bitti en azından
    Desmond öldü.
    . Ama yarım saatlik cast kısmını geçtikten sonra ana görevlerin devam ettiğini gördüm henüz devam etmedim. Arkadaş Ne manyak bir oyunmuş yahu. Hayatımda oynadığım en ihtişamlı en uğraşılmış oyundu bence. Ve serinin en güzel oyunu diyebilir. O Karayipler'deki gemi savaşları olsun senaryo olsun atmosfer olsun o ağaçlara tırmanmak olsun yemin ediyorum piyasadaki çoğu kaliteli görünen oyunu sollar.

Bu oyunu kesinlikle "hızlıca bitirmeliyim" diye düşünerek oynamayın mesela filmlerini ara videolarını kesinlikle geçmeyin -ki bu tüm seri için geçerli- biraz İngilizceniz de varsa bir şey çıkarın. Yemin ediyorum hem oyun oynuyorsunuz hem kitap okuyorsunuz hem müzik dinliyorsunuz hem de film izliyormuşsunuz gibi oluyor. Tam bir sanat eseri olmuş. Kesinlikle de orijinal olarak satın alınmayı hakediyor adamlar uğraşmış.

Oyunun bitiminde cast çıkıyor ya Ubisoft her zamanki gibi burayı esgeçirmiyor. Adamlar resmen bakın "burada bu kadar emek var bakın da görün" demeye çalışmış. 5-10 dk'da biter diye çayımı alıp pc karşısında yudumlamaya ve beklemeye başladım. Yarım saat sürmüştür. Kafadan 1000 kişi vardır herhalde bu ekipte ben ekibi bu kadar kalabalık bir oyun da görmedim Hollywood filmlerinde bile bu kadar kalabalık yoktur şerefsizim

Ubisoft bir kez daha takdirimi kazandı bir kez daha gözümde büyüdü. Adamlar yapmış yahu!

Bu mesaja imzamı atarım....

• Assassian' Creed III Boston Silahçı da takılanlar için

Bilgisayarımın özellikleri aşağıda gösterilmiştir. Boston daki dükkana girince oyun donuyor ve ondan sonra siyah ekran geliyordu.
    Şuan bir sorun yok benim oyunda sizlerde bu şekilde bir yapın derim denemeye değer.

İşlemci : İntelCore i3-330M 2.13 GHz
    RAM : 4 GB - DDR3
    Ekran Kartı : Ati Mobility Radeon HD 5650(1GB)
    İşletim Sistemi : Microsoft Windows 7 Ultimate 64 Bit

Çözümün geçerli olduğu ekran kartı aralığı; VGA Driver (Mobility Radeon HD 5450 / 5650)

Linkten HD 5450/5650 için ekran kartı sürümünü indirin. Ve takılmamanız ümidiyle.
    HD 5450/5650 Erkran kartı sürümü için tıklayın

• 
Sayfa: önceki 170171172173174
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.