Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (171. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Serinin ilk oyunu tekdüzeydi falan ama ben o oyunun zevkini başka hiçbir AC oyunundan almadım...

+1

İlk oyunun tadı o atmosferi çok başkadır süperdir
  • Oyunu bugun alabildim. Çogu olumsuz yoruma ragmen far cry 3 e tercih edip aldım umarım pişman olmam .
  • Bu oyun bazı ülkelerde yasaklı.
  • Hikayeyi biliyorum ancak sömestr tatilinde anlatabilirim :)

Çoğu kişi beğenmemiş ama bence senaryo-hikaye çok güzeldi. Beğenmediğim tek şey geçtiği dönem ama bu hikayeyi kötü yapmaz. Benim o dönemi sevmediğimi gösterir. Ezio veya Altair'in dönemi daha hoşuma gidiyordu. Ama hikaye-atmosfer vs kesinlikle diğer oyunlardan geri kalır yanı yoktu hatta çok daha müthiş özellikler vardı özellikle dağlara ağaçlara tırmanmalar, mevsimler manzaralar ve tabi ki deniz savaşları(oyun çıkmadan önce seveceğimi düşünmüyordum ama oynarken çok zevkliydi). Bence beğenmek için beklentiye girmek yerine gerçekten olayın içine girmek lazım.

Ayrıca aslında serinin son oyunu olacaktı bu ama hem oyuncuların aşırı begenmesi hem de dehşet para kazanmaları söylemlerini değiştirdi. Büyük ihtimal uzun seneler devam eder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

quote:

quote:

Arkadaşlar bir kaç sorum var.Öncelikle oyunu orjinal almayı düşünüyorum.
    1)Ubisoftun sitesinden yönlendirince special edition 88 dolar fakat d&r'de 70 tl neden bu kadar ucuz ?
    2)Oyunu alırsam multiplayerde hemen oda bulup oynayabilirmiyim yoksa oyuncu sayısı az mı ? Yurt dışı sunucuda mı oyunuyoruz çok fazla lag olur mu ?

dr den aldım 70 tl multiplayer sorunsuz oda buluyor ayrıca bide ek görev veriyor ubisoft da pahalı olmasının nedini fazla içerikli olmasıdır fazladan ek görev falan drden almanı öneririm !

tesekkurler peki türk oyuncu bol mu ?oyunda lag olur mu ve multiplayeri zevkli mi singleyi bitirdim ben guzeldi

http://www.youtube.com/watch?v=FunGnoz4Joo
    http://www.youtube.com/watch?v=e5wzVFPHtgo bu videoları incele tabi oynaması ayrı bir zevk

Peki ACRevelations'un mp'si bunun ki kadar zevklimi oyuncusu bol mu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bir kaç sorum var.Öncelikle oyunu orjinal almayı düşünüyorum.
    1)Ubisoftun sitesinden yönlendirince special edition 88 dolar fakat d&r'de 70 tl neden bu kadar ucuz ?
    2)Oyunu alırsam multiplayerde hemen oda bulup oynayabilirmiyim yoksa oyuncu sayısı az mı ? Yurt dışı sunucuda mı oyunuyoruz çok fazla lag olur mu ?

dr den aldım 70 tl multiplayer sorunsuz oda buluyor ayrıca bide ek görev veriyor ubisoft da pahalı olmasının nedini fazla içerikli olmasıdır fazladan ek görev falan drden almanı öneririm !

tesekkurler peki türk oyuncu bol mu ?oyunda lag olur mu ve multiplayeri zevkli mi singleyi bitirdim ben guzeldi

http://www.youtube.com/watch?v=FunGnoz4Joo
    http://www.youtube.com/watch?v=e5wzVFPHtgo bu videoları incele tabi oynaması ayrı bir zevk

Peki ACRevelations'un mp'si bunun ki kadar zevklimi oyuncusu bol mu?

ac rec oynamadığım için o yüznden birşey diyemeğeceğim

• Peki oynayan arkadaşlar AC3 Multiplayeri Revelationstan çok daha mı zevkli ?
  • O kadardır oynuyorum daha %10'a anca gelebilmişim.
  • quote:

Peki oynayan arkadaşlar AC3 Multiplayeri Revelationstan çok daha mı zevkli ?

Oyuncu bol ama bazi buglar var . Birde bazi prolar var beni eziyor yav sinir oldum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: [Eren]

O kadardır oynuyorum daha %10'a anca gelebilmişim.

%30'dur o eğer full sync yapmıyorsan benim oyun %35de bittiydi acelece oynayınca tabi
  • Daha önce sormuştum arada kaynadı. Tekrar sorıyım :)

------------------

Arkadaşlar bir sorum olucaktı,

Şimdi yolda giderken bir Templer Fort buldum, saldırdım kaleyi ele geçirdim. Patriot denen grup yerleşti kaleye sonra. Bunlar kim? Haritada düşman olarak gözüküyorlar. Kaleyi ben aldım, bunlar neden yerleşti neden bizim adamlarımız yerleşmedi? Patriot'lar kim gerçekte? :)
  • çok şükür bitti oyun :) senaryoya biraz daha birşeyler ekleyebilirlermis neyse başka oyun gelecek mi seriye yoksa son oyunmuydu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Daha önce sormuştum arada kaynadı. Tekrar sorıyım :)

------------------

Şimdi yolda giderken bir Templer Fort buldum, saldırdım kaleyi ele geçirdim. Patriot denen grup yerleşti kaleye sonra. Bunlar kim? Haritada düşman olarak gözüküyorlar. Kaleyi ben aldım, bunlar neden yerleşti neden bizim adamlarımız yerleşmedi? Patriot'lar kim gerçekte? :)

Patriotlar vatanseverler, yani bizim ingilizlerden kurtarmak için birlikte çalıştığımız amerikalılar (androsaxsonlar) o kaleleri alınca onlar yerleşiyor onlar sana saldırmazlar sen onlara saldırmadıkça.

• quote:

------------------

Amerikalılar diyelim. Washington un askerleri demek aslında daha doğru olur.

• Arkadaşlar BOSTON daki kasma sorunu malum adam gibi çözümü de yok. Sormak istdigim şu boston u bir şekilde bitirince sonra tekrar oraya gönüyormuyuz ? yani duydugum kadarıyla ilerki kentlerde bu kadar büyük bir kasma sorunu yaşatan şehirler yokmuş. eğer bir daha bostona dönmeyeceksek o bölümü bir şekilde geçecegim yardımcı olurmusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat650

Arkadaşlar BOSTON daki kasma sorunu malum adam gibi çözümü de yok. Sormak istdigim şu boston u bir şekilde bitirince sonra tekrar oraya gönüyormuyuz ? yani duydugum kadarıyla ilerki kentlerde bu kadar büyük bir kasma sorunu yaşatan şehirler yokmuş. eğer bir daha bostona dönmeyeceksek o bölümü bir şekilde geçecegim yardımcı olurmusunuz ?

Dönüyoruz baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahy.

quote:

Orijinalden alıntı: murat650

Arkadaşlar BOSTON daki kasma sorunu malum adam gibi çözümü de yok. Sormak istdigim şu boston u bir şekilde bitirince sonra tekrar oraya gönüyormuyuz ? yani duydugum kadarıyla ilerki kentlerde bu kadar büyük bir kasma sorunu yaşatan şehirler yokmuş. eğer bir daha bostona dönmeyeceksek o bölümü bir şekilde geçecegim yardımcı olurmusunuz ?

Dönüyoruz baya.

peki döndüğümüz de de aynı şekilde kasıyor mu ? ve o bölümde çok görev yapıyor muyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

------------------

Amerikalılar diyelim. Washington un askerleri demek aslında daha doğru olur.

Peki neden biz onları haritada düşman olarak görüyoruz? Kaleyi ben alıyorum ama onlar gelip yerleşiyorlar, birde düşman olarak gözüküyorlar.

• Arkadaşlar, dün oyunda biraz ilerledim, sequence 5'e geldim ama bugün girdiğimde baktım ki save görünmüyor. Dosyalarla bayağı uğraştım ama sorunu çözemedim. Çözümü bilen var mı?
  • Son nvidia driver betası ile 9800 gt ile ben bile boston ve new yorkta yağ gibi olmasa da arada bir ufak teklemelerle oynuyorum ama bu kadar uzun zamandır geliştirilen oyundan daha iyi bir hikaye,sunum ve optimizasyon beklerdim.Baba oğul görevlerinden başka doğru düzgün görevler göremedim açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.