Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (169. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

ilk kez bir ac oyunundan sıkıldım.bitsin diye bekliyorum.ben ki ac oynarken pazar günlerimi tamamen oyuna ayırırdım ama dün ilk defa bir ac bitmemişken pazar günü oyunu açmadım...benim için olayın özeti bu...

Aynen Olmadı bu ya oyunu acelece %40 syncde bitirdim bir daha da açmadım

Acaba neden begenmediniz aciklarmisiniz ? Ben Ac2 ile kiyasladim ve gayet iyi cunku ac2 benim bir hafta surmustu bu daha bitmedi iki hafta oldu :)

Not : Ayni zamanlarda oynamistim :)

benim beğenmeme sebebim oyunun konseptinin bozulmuş olması...daha önceki sayfalarda yazmıştım bu oyunu başka bir isimle yayınlasalardı eyvallah derdim.hunters creed mesela ben altair hayranıyım.o gerçek bir suikastçiydi. öldüreceği kişi bellidir.yolculuk yapar şehre sızar hedefi bulur öldürür kaçardı. suikastçi buydu. Ezioda bu iş değişmeye başladı.giderek intikam oyunu halini aldı ama ac2 de ezio ile kurtardı kendini. Mükemmel bir karakter yarattı ubi. resmen doğumundan ölümüne kadar yanındaydık... ama son oyunda işler iyice değişti. sadece full sync için gerçekten gizli işler yapıyoruz.onun dışında meydan muharebesi gibi oyun. ha dediğim gibi bu oyun kötü değil kesinlikle.ama kesinlikle de bir suikastçi oyunu değil. vahşi bir kızılderiliyi çok iyi yansıtıyor. usta değil kesinlikle.beceriksiz çoğu zaman.düşmanlarının kucağına düşmekte üstüne yok.ama iş dövüşe gelince canavar kesiliyor. Ben stealth ağırlıklı bir oyun olsun isterdim. sebebim budur... onun dışında oyuna lafım yok.ben sıkıldım sadece oynarken

• Beyler biri ACIII Multiplayer grubu kursun da birbirimizi ekleyip wolfpack felan atalım. Multiplayer acayip zevkli, beraber oynarsak daha zevkli olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subject16

Beyler biri ACIII Multiplayer grubu kursun da birbirimizi ekleyip wolfpack felan atalım. Multiplayer acayip zevkli, beraber oynarsak daha zevkli olur bence.

orjinal oyunum var ama henüz multi olayını hiç denemedim. mesela wolfpack nedir? uplay id: krmmrt1453
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Beyler şu ses sorunu bir tek bende mi var ? Millet Boston sorununun çözümünü arıyor, ben de ses sorununun çözümünü arıyorum. Ara videolarda ses önceden geliyor hep, dün AC:II'yi yükleyip, onda denedim, onda da aynı sorun ile karşılaştım. XP ile oynarken böyle bir sorun yoktu.

Boston Sorunu Bütün Grafik kartlarında Mevcuttu Fakat Nvidia Yeni 2 Adet Beta Sürümünü Çıkardı.Benim GPU Nvidia Olduğu İçin Bu Betaları Kurup Tekrar Denediğimde 40 Fps İle Oynadım (Gt 635m İle) Boston'ı.Hatta Nvidia Bu Son Beta Driverlarında Ayrıntılarda Şöyle Belirtmiş Assassins Creed 3 Oyununda %18 Verimlilik Sağlar.AMD de ise Şu Bahsedilen En Son Güncellemeyle %30 Performans Artışını garantilemişdi,Deneyin Derim...Ses Sorununuza Gelince Khz 192000 De Olabilir 48000 yada 44100'e Alıp Realtek Ayarlarından Tekrar Deneyin..Tabi Ses Sorunun Sebebi Sadece Bu Olmayabilir.Fps İlede Çok İlgilidir.Bahsettiğim Driverları İndirip Kurun Düzelecektir.Fps Artışı Sağlanamazsa Oyun İçi Grafik Ayarlarıyla Oynayın Mediumda Denenilebilir..

İyi Forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ssbrutality

quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Beyler şu ses sorunu bir tek bende mi var ? Millet Boston sorununun çözümünü arıyor, ben de ses sorununun çözümünü arıyorum. Ara videolarda ses önceden geliyor hep, dün AC:II'yi yükleyip, onda denedim, onda da aynı sorun ile karşılaştım. XP ile oynarken böyle bir sorun yoktu.

Boston Sorunu Bütün Grafik kartlarında Mevcuttu Fakat Nvidia Yeni 2 Adet Beta Sürümünü Çıkardı.Benim GPU Nvidia Olduğu İçin Bu Betaları Kurup Tekrar Denediğimde 40 Fps İle Oynadım (Gt 635m İle) Boston'ı.Hatta Nvidia Bu Son Beta Driverlarında Ayrıntılarda Şöyle Belirtmiş Assassins Creed 3 Oyununda %18 Verimlilik Sağlar.AMD de ise Şu Bahsedilen En Son Güncellemeyle %30 Performans Artışını garantilemişdi,Deneyin Derim...Ses Sorununuza Gelince Khz 192000 De Olabilir 48000 yada 44100'e Alıp Realtek Ayarlarından Tekrar Deneyin..Tabi Ses Sorunun Sebebi Sadece Bu Olmayabilir.Fps İlede Çok İlgilidir.Bahsettiğim Driverları İndirip Kurun Düzelecektir.Fps Artışı Sağlanamazsa Oyun İçi Grafik Ayarlarıyla Oynayın Mediumda Denenilebilir..

İyi Forumlar.

amd son beta driveri hiçbir işe yaramadı. ekran kartım 6870 bu arada.
    Neyse,oyunu beğendim ben. Boston'a kadar oynadım,sildim,gittim d&r dan special edition versiyonu aldım. update bekliyorum artık =)

• quote:

Orijinalden alıntı: berjk

bu haytham assassin mi templar mı anlamadım bilen biri var mı?

Templar
  • Nihayet oyun bitti.

Oyunda yeni craft sistemi, ve assasin sistemini beğendim. Ancak Connor Ezio'nun ya da Altair Reisin etkisini bırakamadı.
    Oyun yaşadığı çağı çok güzel yansıtmış ancak birden bire buna geçmesi belki bizi oyundan soğuttu. Çünkü alıştık Rönesans'a İstanbul'a.
    Deniz savaş olayı çok güzel olmuş, gerçekten çok beğendim bunu.
    Oyunda Haytham'ın Templar çıkması beni çok şaşırttı Onun dışında birşey yok.
    Bu kadar güzel oyun bu şekilde bitirillmemeliydi. Herkes Desmond'ın Master Assasin Olacağını düşünüyordu -ki bende öyle.
    Abstergo'ya elimizi kolumuzu sallayarak girdik. Biraz daha zorlamalıydı. Apple ile hareket etmemiz çok güzeldi gerçekten.
    Sonuç olarak not verecek olursam 7/10 olur oyun. Bence başka bir ad altında çıkartmalıydılar. Hunter's Belief gibi ya da Indian's Failure gibi

• Oyun bana çok sıkıcı geldi tamam bazı sahneleri oynamak güzel ama bunlar çok az bence sıkıcı bi oyun olmuş sıkıla sıkıla oynuyorsunuz :)
  • şuan oyunun başındayım sanırım serinin en güzel oyunu bu. tek sıkıntı tr olmaması. oda olsaymış mükemmel olurmuş. 2 ve brotherhood tr yama ile oynadım, oyunun hikayesini tam anlayınca alınan zevk kat kat artıyor. oyun mükemmel oyunun konusuda ayrıca mükemmel. ama böyle bundan mahrum kalıyoruz işte. neyse oyuna devam ediyim ben
  • oyundaki sıkntı ne cozemedim takılma falan yokta hani msi afterburnerla bakiyorum bostonda 40fps civarina dusuyo ekran karti kullanimina bakiyorum %30-40 civari hep. orta sinif ekran kartlari icinmi yapilmis oyun yoksa optimizasyonu yoldan gecen adamami yaptirmislar nedir
  • En son Sequence 7'de kalan birisi save dosyasını verebilir mi lütfen ?
    Bilgisayara format attım da her şey gitti.
  • Bu oyunuda biraz baktım ve yine diğerleri gibi erteliyorum. Türkçe yamayı bekleyeceğim ama ilk izlenimlerim olumlu değil. Şu göstergeler oyunun tüm havasını götürmüşler.
  • oyunu bende cogu kisi gibi sıkıla sıkıla oynuyorum eski aclerin hatrina. ozellikle ara videolar asiri derecede sıkıcı. atmosfer sıfır bi duygu yakaliyamadim oyunda.
  • Hayret o kadar beklenilen bir oyundu ama serinin sıkı takipçileri tarafından pek beğenilmedi anladığım kadarı ile...
  • 310.70 WHQL Driver çıkmış nvidia'da deneyen varmı acaba sonuçlar nasıl...
  • Oyunda kasma problemi falan yok. Ati/Amd kartı olanlar 11.12 Beta 8 i kursunlar. Hd 6850 ile 1920x1080 çözünürlükte Environment quality ve AA high olmak üzere diğer bütün ayarlar sonda kasmasız oynuyorum.

Oyun eski AC oyunlarını aratıyor gerçekten. Tek iyi yönü süper grafikleri ve gizliliğin biraz daha öne çıkması. Atmosfer sıfır, ara videolar çok sıkıcı
  • Arkadaşlar bir kaç sorum var.Öncelikle oyunu orjinal almayı düşünüyorum.
    1)Ubisoftun sitesinden yönlendirince special edition 88 dolar fakat d&r'de 70 tl neden bu kadar ucuz ?
    2)Oyunu alırsam multiplayerde hemen oda bulup oynayabilirmiyim yoksa oyuncu sayısı az mı ? Yurt dışı sunucuda mı oyunuyoruz çok fazla lag olur mu ?
  • beyler ben silah aldım boston şehrindeyim. 10 tane adam vurmam gerekiyor sanırım ama bir türlü silahı çekip atış yapamıyorum :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

Arkadaşlar bir kaç sorum var.Öncelikle oyunu orjinal almayı düşünüyorum.
    1)Ubisoftun sitesinden yönlendirince special edition 88 dolar fakat d&r'de 70 tl neden bu kadar ucuz ?
    2)Oyunu alırsam multiplayerde hemen oda bulup oynayabilirmiyim yoksa oyuncu sayısı az mı ? Yurt dışı sunucuda mı oyunuyoruz çok fazla lag olur mu ?

dr den aldım 70 tl multiplayer sorunsuz oda buluyor ayrıca bide ek görev veriyor ubisoft da pahalı olmasının nedini fazla içerikli olmasıdır fazladan ek görev falan drden almanı öneririm !
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

quote:

Orijinalden alıntı: jehat21

Arkadaşlar bir kaç sorum var.Öncelikle oyunu orjinal almayı düşünüyorum.

dr den aldım 70 tl multiplayer sorunsuz oda buluyor ayrıca bide ek görev veriyor ubisoft da pahalı olmasının nedini fazla içerikli olmasıdır fazladan ek görev falan drden almanı öneririm !

teşekkürler peki türk oyuncu bol mu?oyunda lag olur mu ? fiyat dahada ucuza bulamam değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jehat21 -- 4 Aralık 2012; 21:22:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.