Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (167. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Menthix

ya beyler ben orjinal aldım oyunu başlangıç ekranında siyah ekran geliyor sonra acsp.exe çalışmayı durdurdu diyor?

Uyumluluk moduyla çalıştırmayı denedin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

ya beyler ben orjinal aldım oyunu başlangıç ekranında siyah ekran geliyor sonra acsp.exe çalışmayı durdurdu diyor?

2-3 kere yeniden başlattım girebildim
  • beyler ben special edition aldım hediye olarak fazladan bi görev verdiler reedem codla okuttum kabul etti ben şimdi onu nerden oynuycam bide onkine oynuyanlar varsa uplay adlarını versin wolfpack kurak
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

2-3 kere yeniden başlattım girebildim

İyi o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

beyler ben special edition aldım hediye olarak fazladan bi görev verdiler reedem codla okuttum kabul etti ben şimdi onu nerden oynuycam bide onkine oynuyanlar varsa uplay adlarını versin wolfpack kurak

yusyrock26 ekle hocam
  • Daha bitmedi ama bence çok iyi olmuş oyun, gerek dövüş sistemiyle, gerek atmosferiyle fakat beğenmediğim birkaç şey var direk bölümden bölüme yardırmamız, silah hiç yok oyunda. Bi tomahawk ile oyunu bitirdik.
  • Oyunu orjinal olarak satın aldım fakat daha kurmadım bile içimden gelmiyor nedense heyecanı mı kaçtı bu serinin nedir.
  • Arkadaşlar oyunda zırh silah vb alma olayı yokmu? Ben göremedimde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Arkadaşlar oyunda zırh silah vb alma olayı yokmu? Ben göremedimde.

Zırh Alamama Durumunu Bende Çok Araştırmıştım Ama Bulamadım..Bilen Varsa İzah Etsin Lütfen.
  • Bitmeden special edition kapmak istiyorum ya su sinavlar bir bitse gomulecegim acye cok ozledim.1 sene bekleyip de aninda alip oynayamamak cidden koyuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Multi isimlerini alalim DeathMatch ve Wanted de akarim gibi bisey olurum daha acemiyim ilk multim Ama alisinca cok zevkli oluyir ve optimizasyon sorunu yok . Ben cok begendim sahsen ve oynadinmi hadi bi oyun daha oluyor :D İsmim Thesymson eklerseniz memnun olurum :) Bu arada size bir sorum var bir arkadas ucuz ve kasmiyor diye Brotherhood veya Revelationsun keyini alacak . Hangisinde multiplayer oyuncusu fazladir bende alacagim beraber oynamak icin :) Tesekkurler simdiden :)

• bu haytham assassin mi templar mı anlamadım bilen biri var mı?

• Önceki birkaç sayfa içinde birkaç kez cevapladım bunu ayrıntısıyla ;)

• Arkadaşlar ekran kartı sürücüsü güncellerken şöyle birşey buldun Nvidia Kepler 6xx serisi karta sahip olanlar a bedava oyun steam üzerinden galiba ama almayı beceremedim bi kod istiyor çözemedim onuda.

http://www.nvidia.com.tr/object/assassins-creed-3-pc-game-tr.html#gameContent=2
    http://www.exa.com.tr/html_sayfa/nvidia_lansman_1/nvidia_lansman.html

• Arkadaşlar oyunun tüm save'leri uçtu.Dışardan save dosyası buldum fakat bunuda oyuna atamıyorum.Bu save dosyaları oyuna nasıl adapte ediliyor acaba.

HELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP...............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 4 Aralık 2012; 1:08:21 >
  • Oyun güzel ama bende ortama pek alışamadım. Craft sistemi güzel ancak ben çok hızlı oynamışım sanırım kimseyi almadım Ayrıca Connor, Ezio'nun yanına bile yaklaşamaz. Çok basit bir Suikastçı olarak kalmış. Adamı alıp götürüyorlar hiç birşey demiyor. Bence oyun hoş ancak sadece zaman geçirmek için olabilir. Assasin serisine yakışmayan bir oyun olmuş.
  • Oyun da, gerçek ile bağdaşabilecek bir olay keşfettim.

Oyunun ilk bölümü ile ilgili;

Oyunun ilk bölümünde, bildiğiniz gibi tiyatro da bir adama süikast düzenliyorduk Haytham ile.

Şimdi Abraham Lincoln'ün suikastinin nasıl olduğunu okuyordum da, ilginç birşey dikkatimi çekti.

Abraham Lincoln Suikasti

John Wilkes Booth, aşırı güneyli taraftarı olan bir aktör ve Konfederasyon adına çalışan Maryland'lı bir casusdu. Booth'un ilk planı Lincoln'ü pazarlık için Konfederasyon hapishanesine kaçırmaktı. Fakat Lincoln'ün 11 Nisan'da siyahların haklarına yönelik yaptığı konuşma sebebiyle planı suikasta çevirdi. Booth, Lincoln ve eşinin Ford Tiyatrosu'nda bir oyun izleyeceklerini öğrendi. Sonrasında planını daha da büyüterek, Başkan Yardımcısı Andrew Johnson ve Dış İşleri Bakanı William H. Seward için de suikastçılar ayarladı. 14 Nisan akşamı Lincoln ve eşi "Our American Cousin" (Amerikalı Kuzenimiz) adlı oyunu izlemek için Ford Tiyatrosu'na geldiler. Yakın koruması Ward Hill Lamon o gün Lincoln istemediği için oyuna gelmemişti. Lincoln oyunu izlemek için özel balkonda yerini aldı. Booth, balkonun arka kısmında bir delik açarak bekledi. Çünkü oyunun en komik anını bekliyordu. Böylece gürültüden dolayı silah sesi fark edilmeyecekti. Booth gülme seslerinin arasında Lincoln'ü başından vurdu ve Albay Henry Rathbone'un çabasına rağmen sahneye atlamayı başardı. Ardından "Sic semper tyrannis!" (Daima tiranlar için) diye bağırarak kaçtı. Suikasttan 12 gün sonra John Wilkes Booth, Federal ajanlar tarafından bulundu. Sonunda da Virginia'da bir ahırda öldürüldü.

Haytham, John Wilkes Booth denilen adamı tasfir ediyor gibi görünüyor. Tiyatro da öldürdüğümüz adam ise Abraham Lincoln'ü tasfir ediyor gibi görünüyor.

Tabi böyle olmasa da, hatırlatılmak istenmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 3 Aralık 2012; 2:17:14 >

• ekran kartım 6870. Boston'u resmen "oynayamıyorum"...
  • Seq 4 yeni tamamlanmış save, ihtiyacı olan için dosya AppData\Roaming altında bulunuyor bendeki sürümde.

Link
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Oyun güzel ama bende ortama pek alışamadım. Craft sistemi güzel ancak ben çok hızlı oynamışım sanırım kimseyi almadım Ayrıca Connor, Ezio'nun yanına bile yaklaşamaz. Çok basit bir Suikastçı olarak kalmış. Adamı alıp götürüyorlar hiç birşey demiyor. Bence oyun hoş ancak sadece zaman geçirmek için olabilir. Assasin serisine yakışmayan bir oyun olmuş.

Assassins Creed 2 yi oynamadiniz sanirim . Ezio daha ilk gunlerinde ve yillarinda cok zor zamanlar geciriyor ve olum tehlikesi ile karsi karsiya kaliyor. Revelations taki Ezio master assassin connor ise acemi :) Ben begendim :)

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.