Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Arkadaşlar AC3 Rus sürümünü indirmiş olanların bilgisayarına eğer antivirüs bulamadıysa virüs bulaşmış demektir. Yapmanız gereken şey AVG 2013 Internet Security yükleyip tam tarama yapmak. AVG Tune Up'da buluyor sanırsam. Bu checker.exe virüsü sürekli açıp hem belleği boşa yorup, hem ard arda windows uyarı sesi çıkarıp hem de interneti ve bilgisayarı yavaşlatıyor. AC3 Rus sürümünü kuracaklar o malum dosyanın içindeki uplay'i direk silsin.

İnsanları boşa korkutma derim. Yok öyle birşey.

http://forum.donanimhaber.com/m_68377213/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68640174

http://forum.donanimhaber.com/m_53316907/mpage_39/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#msglink_68314059

http://forum.donanimhaber.com/m_68223614/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68223614

http://forum.donanimhaber.com/m_68293085/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68389134

http://forum.donanimhaber.com/m_68390569/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68402217

http://forum.donanimhaber.com/m_68293085/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68335322
    Sizi bana sırayla veriyorlar herhalde..

Ben de böyle bir sorun olmadı. Bu sürümü indiren her hangi bir arkadaşımdan da bu tip bir şikayet almadım. Hatta mesajını okuduktan sonra Checker.exe'yi kontrol ettim fakat arka planda çalışan öyle bir exe'ye rastlamadım. Değişiklik gösteriyor demek ki.

Direkt 1.01 update'ini yaparsanız sorun yok ama o crack içindeki uplay'i kopyalayıp da açarsanız o zaman geliyor checker virüsü eğer crack içindeki uplay duruyorsa tıklayıp checker.exe'nin açıldığını görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 1 Aralık 2012; 13:32:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

2 gündür aralıksız oynamaya calısıyorum gayet güzel oyun yapmış adamlar..biraz kasma yapıyor optimizasyon sorunu var sanırım oyunda.

şehirde, kalabalık yerde çok kasma yaşıyorum, hd6850 var. Yok mu bir çözüm

şuan beklemek dostum :D
  • Biran önce bitirip sildim bi brotherhood'un yerini tutmadı.Festivaller olurdu o oyunda şehirde havası daha başkaydı müzikler filan bu assassin adıyla değilde başka bir adla çıksaydı güzel bir oyun olurmu ama Ac serisine yakışmamış bence.
  • quote:

Assassin's Creed Facebook sayfası, Ezio ile ilgili bir resim paylaşmış. Duygulanmamak, kötü olmamak elde değil açıkçası.

bende gördüm bu resmi bugün gerçekten duygulanıyor insan

Requiescat in pace mentor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulus -- 1 Aralık 2012; 15:29:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

http://forum.donanimhaber.com/m_68653066/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68653066

habere bakın

Bu demek oluyor ki; Ubisoft, 3. oyunla beraber Assassin's Creed çizgisinden koptuğunun farkında, oyuncular gibi.

[Romulus]: Valla hocam şu ana kadar hiç bir Assassin's Creed oyunu, Brotherhood kadar yer tutmadı ben de. Altair'i bile sildi attı Ezio.

• Beyler oyunu indirmeye başlıyacam ama bir baktım sürüyle sürümü var Önüne gelen kırmış ama yorumlardan anladığım kadarıyla oyunda bayağı bir hata var (zaten ben çeviriyi bekliyecem o zamana kadarda çözülür diye düşünüyoruım.) sorum hangi sürümü indirmeliyim ?? ve Blackbox sürümü naısl sağlammı ? ve son olarak önceki sayfalarda biri yazmış işlemcin iyiyse iyi oynanır falan benim işlemci i5 3570k LGA ekran kartıda 7850 gene bu sizin yaşadığınız problemler olurmu ?? Teşekkürler
  • Beyler uplay'e girilmiyor sizdede öylemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Beyler uplay'e girilmiyor sizdede öylemi?

Multi'deyken arkadaş giremediğini iletmişti bana multi'den çıkıp tekrar Uplay açayım dedim bağlanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassin2016

quote:

Multi'deyken arkadaş giremediğini iletmişti bana multi'den çıkıp tekrar Uplay açayım dedim bağlanmıyor.

Banada oldu online olamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

An itibariyle girebiliyorum Uplay'e. Anlaşılan bir şeyler yapılıyor sunucu ile alakalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

An itibariyle girebiliyorum Uplay'e. Anlaşılan bir şeyler yapılıyor sunucu ile alakalı.

Bende girdim an itibari ile

• Sequence 11 deyim ama savelemede bir sorun oldu.Sol ortadaki yuvarlak save isareti surekli donuyor ve oyunumu savelemiyor.Nasıl bir çözümü olabilir bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakuno

quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

quote:

environment detail ultra seviyesinde min 40 fps bişey alıyor, öncek igün oraya link koymuştum.. her neyse bende bizzat test edeceğim zaten bunu 4 ghz ivy ile.

hocam ben de de gtx670 var işlemci İ7 950 o.c. 3.8 ghz Environment ultrada bazı bölümler de fps 30 -35 civarlarına düşüyor nadiren

guru3ddeye göre karşılaşırısam değerler tamamen normal.. zaten 30 un altına düşmediği sürece sorun yok. i7 950 @3.8 Ghz sağlam bir CPU dur zaten. AMD kullananalrda akıcılık diye birşey yok oyunda özellikle bostonda.. kaç gün oldu daha patch falanda gelmedi.. gelmeyecek gibi.

Aynen öyle patch filan gelmeyecek belli oldu bu şekilde oynayacağız mecbur bu oyunu,yanlız bir sorum var elimdeki sisteme oc yapsam ne kadar fark eder fps de akıcılık için.
    q9550
    gtx580

Oyun direk olarak işlemciye yükleniyor.Sağlam ve stabil bir işlemci o.c. gerekli İ7 950 ile standart hızlarında(3.06ghz) Boston da 30 - 35 fps arası oluyordu. İşlemciyi 3.8 ghz ye çekince 40-60 arası geziniyordu. Oyun okadar işelmciye biniyor ki stabil bir overclock yapamazsanız Mavi ekranı yiyorsunuz. Yanlız şöyle bir durum var İşlemciyi 3.7 ghz ye çekebilirsen alacağın fps 4.0-4.5 ghz lik bir işlemciyle eşit oluyor heme hemen. Yani senin anlayacağın 3.7 den sonrası hiç farketmiyor oyunda

evet durum intel de öyle

• Arkadaşlar bu gün kutulu aldım ve bir baktımki iki tane key var Biri kullanım klavuzunun arkasında biride special edition kağıdının arkasında . Şimdi bende iki tane mi key var yoksa bunlar birbiri ile bağlantılı mı ? Acil cevap lazım

EDIT : Biri special edition içeriğini açıyomuş kusura bakmayın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AhmtMlh -- 1 Aralık 2012; 18:32:44 >
  • quote:

quote:

quote:

environment detail ultra seviyesinde min 40 fps bişey alıyor, öncek igün oraya link koymuştum.. her neyse bende bizzat test edeceğim zaten bunu 4 ghz ivy ile.

hocam ben de de gtx670 var işlemci İ7 950 o.c. 3.8 ghz Environment ultrada bazı bölümler de fps 30 -35 civarlarına düşüyor nadiren

guru3ddeye göre karşılaşırısam değerler tamamen normal.. zaten 30 un altına düşmediği sürece sorun yok. i7 950 @3.8 Ghz sağlam bir CPU dur zaten. AMD kullananalrda akıcılık diye birşey yok oyunda özellikle bostonda.. kaç gün oldu daha patch falanda gelmedi.. gelmeyecek gibi.

Neye göre genellediniz bilemedim. Hiç bir overclock olmadan AMD FX 4100 ve GTX 560 kullanıyorum. Oyuna girdiğim GPU-Z'ye göre GPU load %90'lara yükseliyor. Ayrıca Boston'da hiç bir şekilde 30fps'nin altına düşmedim tüm ayarlar high'da. Kastınız ATI kartlarsa haklı olabilirsiniz, fikrim yok.

• beyler pc için soruyorum su bostondaki bazı kar maskeli adamlarmı ne var onlar beni hep olduruyor bir türlü olduremıyorum , pc için nasıl dovusulur biri soylese digerlerini öldürüyorum ama su uzun kılıclı adamlar fln biri cevap verirse cok iyi olur onlar yuzunden görevleri yapamıyorum .
  • Arkadaşlar mesela bi yere giriyorum akıcı oluyor ama mesela merdivenin bir basamağına gelince kasıyor biraz geçince düzeliyor yine dönünce gene kasıyor çok saçma oyun hatası bence bi patch lazım.
  • Sequence 8 ve öncesi hakkında bi sorum var.

Charles Lee falan Haytham'ın oğlu olduğumuzu biliyor mu yoksa bitek Achilles mi biliyor?
  • Gayet iyi zevkli olmuş oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.