Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (164. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben genç bi kızılderili olarak zenci dayı ile birlikte mekanı genişletiyodum, zenci dayı bi kitap çıkardı önüme şunlar bunlar var dedi öğreticem dedi odun modun satın alma bişeyler yapma menüsü falan var menüde geri gidemiyorum oyun sıkıştı anasını satiyim. Menüde ileri geri gittim kaldım geri tuşu işlemiyor bu ne ya? artisan martisan wood stock ee napcaz gari?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Assassin's Creed Facebook sayfası, Ezio ile ilgili bir resim paylaşmış. Duygulanmamak, kötü olmamak elde değil açıkçası.

foto Assassins Creed Embers tan .hala izlemeyen varsa izlesin

• quote:

Orijinalden alıntı: Litminov

Arkadaşlar AC3 Rus sürümünü indirmiş olanların bilgisayarına eğer antivirüs bulamadıysa virüs bulaşmış demektir. Yapmanız gereken şey AVG 2013 Internet Security yükleyip tam tarama yapmak. AVG Tune Up'da buluyor sanırsam. Bu checker.exe virüsü sürekli açıp hem belleği boşa yorup, hem ard arda windows uyarı sesi çıkarıp hem de interneti ve bilgisayarı yavaşlatıyor. AC3 Rus sürümünü kuracaklar o malum dosyanın içindeki uplay'i direk silsin.

İnsanları boşa korkutma derim. Yok öyle birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

oyunu bitirmedim ama bitirmiş olanlara soruyorum...kafama takıldı...

şimdi connor kızılderili.
    haytham da templar.yani assassin değil.bu durumda connor da assassin değil. o zaman eagle sense connorda ya da haythamda ne arıyor???

eğer oyunun sonlarında bunu öğreniyorsak cevap vermeyiniz

Eagle sense kalıtsal değil mi? Assassin olmakla ne alakası var ki?

quote:

Orijinalden alıntı: seaflames

quote:

Orijinalden alıntı: BluRay_

Oyunun sonu hakkında anlayanlara 1-2 soru

Şimdi bu en son olaydaki 2 kadın olayını bir türlü anlamadım bunlar neden kendi şeylerinden dünyaya gelip böyle bir yapı oluşturma gereği duydular daha sonra hastalandılar felan bu yapı neydi? Ayrıca o başta konuştuğumuz kadınla daha öncedeki oyunlarda konuştuğumuz kadın birbirilerine zıttılar biri ne istiyordu diğeri ne istiyordu? O diğer kadını seçseydik ne olacaktı?

Kend şeylerinden değil onlar ilk gelenler güneş patladığında kurtulmak için o yapıları yaptılar.Juno olan dünyaya hükmetmek istiyor.Yalnız oyunun çok sağlam hikaye altyapısı vardı resmen içine s..tılar insan azıcık usturuplu uydurur.Diğer bilim kurgulara bir bakar.Sırf yeni oyun yapabilmek için yılan hikayesinden bile beter ettiler.(AC2 den sonrası tırt benim için.)Ayrıca adamlar daha fazla desmona odaklanacağız dediler desmond film aralarındaki istenmeyen reklam gibi olmuş.
    Diğer kadını seçemiyorsun oyun rpg olmadığından ama söylüyor ne olacağını:
    insanların çoğu ölüyo desmond önder gibi birşey oluyor öldükten sonra desmond un öğrettiklerini çarpıtıyorlar.

Orda Minerva eğer Juno'yu seçmezsen dünya yok olacak yeni uygarlıklar yükselecek seni de tanrı olacak tanıyacaklar dedi yani gerçekten olmadı. Bence hikaye aşırı batmadı Brotherhood'un sonu da çarpıcıydı ama seri hala devam ediyor AC3'ü çok sevmesem de hala gideri var oyunun hem de bayağı

• quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

haytham da templar.yani assassin değil.bu durumda connor da assassin değil. o zaman eagle sense connorda ya da haythamda ne arıyor???

quote:

quote:

Şimdi bu en son olaydaki 2 kadın olayını bir türlü anlamadım bunlar neden kendi şeylerinden dünyaya gelip böyle bir yapı oluşturma gereği duydular daha sonra hastalandılar felan bu yapı neydi? Ayrıca o başta konuştuğumuz kadınla daha öncedeki oyunlarda konuştuğumuz kadın birbirilerine zıttılar biri ne istiyordu diğeri ne istiyordu? O diğer kadını seçseydik ne olacaktı?

Kend şeylerinden değil onlar ilk gelenler güneş patladığında kurtulmak için o yapıları yaptılar.Juno olan dünyaya hükmetmek istiyor.Yalnız oyunun çok sağlam hikaye altyapısı vardı resmen içine s..tılar insan azıcık usturuplu uydurur.Diğer bilim kurgulara bir bakar.Sırf yeni oyun yapabilmek için yılan hikayesinden bile beter ettiler.(AC2 den sonrası tırt benim için.)Ayrıca adamlar daha fazla desmona odaklanacağız dediler desmond film aralarındaki istenmeyen reklam gibi olmuş.
    insanların çoğu ölüyo desmond önder gibi birşey oluyor öldükten sonra desmond un öğrettiklerini çarpıtıyorlar.

Orda Minerva eğer Juno'yu seçmezsen dünya yok olacak yeni uygarlıklar yükselecek seni de tanrı olacak tanıyacaklar dedi yani gerçekten olmadı. Bence hikaye aşırı batmadı Brotherhood'un sonu da çarpıcıydı ama seri hala devam ediyor AC3'ü çok sevmesem de hala gideri var oyunun hem de bayağı

Şimdi Junoyu seçtiğimiz için insanlar kurtuldu ama karşılığında omu dünyaya hükmedecek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: denn1s33

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

quote:

quote:

Şimdi Junoyu seçtiğimiz için insanlar kurtuldu ama karşılığında omu dünyaya hükmedecek ?

Burdan görünen öyle. Güneş patlamasını Juno nasıl durduracak acaba orasını bilmiyorum Ama ondan hariç aynen dediğin gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PetrovaFire -- 1 Aralık 2012; 3:20:07 >

• 2 gündür aralıksız oynamaya calısıyorum gayet güzel oyun yapmış adamlar..biraz kasma yapıyor optimizasyon sorunu var sanırım oyunda.
  • Oyunu bitiren arkadaşlar savesini atabilir mi ?
  • Her girmeden önce crack yapmam gerekiyordu hep crack atıyordum fakat şimdi oda işer yaramıyor go to play yazısı bile sönük çıkıyor yine olursa cd-key sorunu veriyor yardımcı olabilirmisiniz. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

ya ben genç bi kızılderili olarak zenci dayı ile birlikte mekanı genişletiyodum, zenci dayı bi kitap çıkardı önüme şunlar bunlar var dedi öğreticem dedi odun modun satın alma bişeyler yapma menüsü falan var menüde geri gidemiyorum oyun sıkıştı anasını satiyim. Menüde ileri geri gittim kaldım geri tuşu işlemiyor bu ne ya? artisan martisan wood stock ee napcaz gari?

Odun alıp konvoya koyucaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

2 gündür aralıksız oynamaya calısıyorum gayet güzel oyun yapmış adamlar..biraz kasma yapıyor optimizasyon sorunu var sanırım oyunda.

şehirde, kalabalık yerde çok kasma yaşıyorum, hd6850 var. Yok mu bir çözüm
  • Oyunu oynayalı 2-3 saat oldu. Grafikler, oynanış vs. şahane olmuş. Hikaye daha yeni başladı o yüzden pek bilgim yok fakat AC II' den sonra serinin en iyi oyunudur bence.
  • arkdaşlar kapı ve sandık klidi açmakda çok zorlanıyorum biraz yardım edermisiniz yarım yamalak ingilizcemle 2 sefer şansa açtım. hangi mause hareketlerini yapmam lazım
  • quote:

quote:

Arkadaşlar AC3 Rus sürümünü indirmiş olanların bilgisayarına eğer antivirüs bulamadıysa virüs bulaşmış demektir. Yapmanız gereken şey AVG 2013 Internet Security yükleyip tam tarama yapmak. AVG Tune Up'da buluyor sanırsam. Bu checker.exe virüsü sürekli açıp hem belleği boşa yorup, hem ard arda windows uyarı sesi çıkarıp hem de interneti ve bilgisayarı yavaşlatıyor. AC3 Rus sürümünü kuracaklar o malum dosyanın içindeki uplay'i direk silsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_68377213/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68640174

http://forum.donanimhaber.com/m_53316907/mpage_39/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#msglink_68314059

http://forum.donanimhaber.com/m_68223614/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68223614

http://forum.donanimhaber.com/m_68293085/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68389134

http://forum.donanimhaber.com/m_68390569/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68402217

http://forum.donanimhaber.com/m_68293085/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68335322

Sizi bana sırayla veriyorlar herhalde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 1 Aralık 2012; 12:51:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_mka

arkdaşlar kapı ve sandık klidi açmakda çok zorlanıyorum biraz yardım edermisiniz yarım yamalak ingilizcemle 2 sefer şansa açtım. hangi mause hareketlerini yapmam lazım

ilk önce yuvarlak aleti soktuğunda fareyi sağa ya da sola yavaşça kaydırcaksın.ama sapma yaparsan başa sarar.hafifçe sağ ya da sol.o oturduktan sonra ince çubuk gelince aynı hassas hareketi yukarı ya da aşağı yapacaksın.ikisi de oturunca hızlıca sol tık yap kilit açılana kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: astsubayeniste

Oyunu oynayalı 2-3 saat oldu. Grafikler, oynanış vs. şahane olmuş. Hikaye daha yeni başladı o yüzden pek bilgim yok fakat AC II' den sonra serinin en iyi oyunudur bence.

Oyun bitince serinin en berbat oyunu diyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur_mka

arkdaşlar kapı ve sandık klidi açmakda çok zorlanıyorum biraz yardım edermisiniz yarım yamalak ingilizcemle 2 sefer şansa açtım. hangi mause hareketlerini yapmam lazım

En alttaki topuzlu maymuncuk için mouse'u sağ ve sola kaydıracaksın üstteki küçük maymuncuğu sokunca mouse'u yukarı ve aşağı kaydıracaksın. İkisini birleştirince de sürekli tıklayacaksın ve kilit açılacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LonelyHunter

quote:

Orijinalden alıntı: astsubayeniste

Oyunu oynayalı 2-3 saat oldu. Grafikler, oynanış vs. şahane olmuş. Hikaye daha yeni başladı o yüzden pek bilgim yok fakat AC II' den sonra serinin en iyi oyunudur bence.

Oyun bitince serinin en berbat oyunu diyeceksin

Tabi bu arkadaşın kişisel görüşü. Bana görede serinin en sağlam oyunu.

• quote:

quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_68377213/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68640174

http://forum.donanimhaber.com/m_53316907/mpage_39/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#msglink_68314059

http://forum.donanimhaber.com/m_68223614/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68223614

http://forum.donanimhaber.com/m_68293085/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68389134

http://forum.donanimhaber.com/m_68390569/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68402217

http://forum.donanimhaber.com/m_68293085/mpage_1/f_/key_checker%2Cexe//tm.htm#68335322
    Sizi bana sırayla veriyorlar herhalde..

Ben de böyle bir sorun olmadı. Bu sürümü indiren her hangi bir arkadaşımdan da bu tip bir şikayet almadım. Hatta mesajını okuduktan sonra Checker.exe'yi kontrol ettim fakat arka planda çalışan öyle bir exe'ye rastlamadım. Değişiklik gösteriyor demek ki.

• Oyunu bitiren arkadaşlar savesini atabilir mi ?
  • 
Sayfa: önceki 162163164165166
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.