Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (166. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu yazacagimi dusunmuyordum ama Multiplayer cok zevkli ve kasmiyor . Single playerda 24 HZ de kasinti yok . Ben paraniz varsa kutulu orjinal almanizi oneririm :) Ama milletin isine karismakta istemem :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ac serilerinin içinde beni oyunun tarihine götüremeyen tek oyun. O havayı her daim solutmayan bir kimlikteydi. Bir gün orman birgün şehir sonra deniz. Havasına giremedim 18.yy ın. 18. yy belkide sıkıcıydı bilmiyorum ama oyun ac serisi havasına sokmadı. Birde ezio ve altair ile connor, arasındaki bağa fazla değinilmeyince(ki bi bağ göremedim) ne oynuyorum arkadaş ben havası çöküyor. %90 ile bitirdim gene iyi kasmışım.
  • Arkadaşlar oyunu orjinal olup oyundan atanlarınız varmı...Oynarken donuyor ve direk masaüstüne atıyor oyun kapanıyor...bütün herşey güncel sorun ne olaiblir sorun kaynağı appcrash diye gözüküyor oyunun exe. dosayasından kaynaklı ama tam anlamadım neden atıyor..
  • Beyler ses kartını güncellememe rağmen oyunda ki ses önceden geliyor. Var mı bunun çözümü ? Bu sorun yüzünden oynayamaz oldum.
  • Oyun çıktığında 3ghz e o.c. edilmiş e2160 ve hd5770 ile denemiştim, bu sistem aa yı gölgeyi vb. kısa kısa çoğu oyunda yeterli oluyordu ama bunda yeterli olmadı doğal olarak, i7 3770k ya terfi ettim ekran kartı aynı kaldı, e2160 ile bostona ilk indiğimde fps 9-14 arasıydı i7 ile denememde bostonda en az 35 e indiğini gördüm oda gemiden ilk indiğimiz bölümde daha sonrasında ortalama 45-55 ile oynayabildim çoğu açık alanda 60 fps sabit aldığımda oluyor ekran kartını değiştirmeye gerek kalmadı.
  • Bu nedir kardeşim. Oyun 20 fpsyi geçmiyor. Şu Nvidia Kontrol Panelindeki ayarlı nasıl yapmak gerekir max performans almak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: agom

beyler oyunu oynuyorum ve öncelikle şunu söyliyeyim boston bölümünde hiçbir takılma yok. ya bir yerde takıldım orayı geçen arkadaslar ipucu verın. hadi 3 tane esir var ayrı ayrı yerlerde onları serbest bırakıyoruz ya sonuncusunda yanı gemıdekınde nasıl yapıcaz basındakı adam bir türlü gitmiyor delı oldum amk

gemidekini arkadan diger adam gidince boynunu kır sonra kurtar
  • Arkadaşlar oyun kurulumunda resimdeki gibi hatalar alıyorum, yoksay dedikten sonra oyun kuruluyor yine garip birşey ama ileride oyun donuyor. Sanırım eksik dosyadan dolayı; biraz araştırdıktan sonra ram kaynaklı olabileceğini gördüm; ramlari çıkardım tekrar taktım, sorun yine devam ediyor. Var mı çözüm sunabilecek biri?

Not: Oyun orjinal

• quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Beyler ses kartını güncellememe rağmen oyunda ki ses önceden geliyor. Var mı bunun çözümü ? Bu sorun yüzünden oynayamaz oldum.

Acaba oyun kastigı için olmasın. Çünkü ben kasıla kasıla oynuyorum ve ara videolarda adamların ağzı kimildar ses başlar ses biter ve adam konuşmaya devam eder...felan fiş mekan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechanicstorm

Arkadaşlar oyun kurulumunda resimdeki gibi hatalar alıyorum, yoksay dedikten sonra oyun kuruluyor yine garip birşey ama ileride oyun donuyor. Sanırım eksik dosyadan dolayı; biraz araştırdıktan sonra ram kaynaklı olabileceğini gördüm; ramlari çıkardım tekrar taktım, sorun yine devam ediyor. Var mı çözüm sunabilecek biri?

Not: Oyun orjinal

Tam olarak bilmiyorum ama disc 1 içindeki support bölümünden punkbuster.exe yi system 32 inin içine atarsan belki düzelir . Çünkü bende bu hatayı aldım sonra arkadaş dedi onun yapmaya çalıştığını kendin yap dedi bende punbusteri attım sorunsuz yüklendi :) Denemekten zarar gelmez :)

• sanırım amd kartlarda kasma sorunu hala giderilmedi. kart dx11 olduğu için kasıyor. çünkü bir önceki gt9800 dx10 nvidia dandik kartta kasmıyordu.
  • arkadaşlar benim suikastçilerden biri öldümü ne oldu. kırmızı gözüküyo sag alttaki göstergesi. ne yapabilirim.
    bide bende 2 tane suikastçi var bunları nasıl arttırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralcoks

quote:

beyler oyunu oynuyorum ve öncelikle şunu söyliyeyim boston bölümünde hiçbir takılma yok. ya bir yerde takıldım orayı geçen arkadaslar ipucu verın. hadi 3 tane esir var ayrı ayrı yerlerde onları serbest bırakıyoruz ya sonuncusunda yanı gemıdekınde nasıl yapıcaz basındakı adam bir türlü gitmiyor delı oldum amk

hacı steal çıkıyor onu doldurunca ne yapınca hiçbir şey çıkmıyor sonra kılıçla dogruyorum hos olmuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

quote:

Orijinalden alıntı: The Elder Scrolls

Beyler ses kartını güncellememe rağmen oyunda ki ses önceden geliyor. Var mı bunun çözümü ? Bu sorun yüzünden oynayamaz oldum.

Acaba oyun kastigı için olmasın. Çünkü ben kasıla kasıla oynuyorum ve ara videolarda adamların ağzı kimildar ses başlar ses biter ve adam konuşmaya devam eder...felan fiş mekan..

Çok sinir bozucu bir şey hocam. Yeni ekran kartları alalım diye adamların yapmadığı şey kalmıyor, işi biliyorlar harbiden.

quote:

quote:

quote:

hacı steal çıkıyor onu doldurunca ne yapınca hiçbir şey çıkmıyor sonra kılıçla dogruyorum hos olmuyor :D

Sondaki adamı arkadan sessizce yaklaşarak öldürdüm ben kimse görmeden. Sizde böyle yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Elder Scrolls -- 2 Aralık 2012; 14:07:41 >

• Büyük balta aldım İngiliz askerinin birinden de, bu ne fena bi şeymiş böyle bir tane vuruyor adamlara ikinciye gerek kalmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoRaCe -- 2 Aralık 2012; 14:13:33 >
  • AC III beklediğimden kötü çıktı. Atmosferi iyi yansıtamamış ruhsuz bir oyun oynadım sanki. Bu yorumlarımı ağır bulanlar olabilir ama diğer AC oyunlarıyla kıyaslayınca bu oyun olmamış diyorum. Bir Revelations a bakın birde buna oyunun ruhu gitmiş. Bence bunu diğer AC oyunlarını oynamamış biri anca yüksek bir puan verebilir. Kontrollerde değişmiş neden değiştirdiler onuda anlamadım ya bundan önce 4 oyunda kontroller aynıydı şimdi neden değişti. Master Assassin görevleri gibi görevler yok.Yan görevleri pek beğenmedim.

Sonuç olarak büyük bir hevesle beklediğim AC III bende hayal kırıklığı yaşattı. Bu senenin en iyi oyunu Hitman Absolution olacak gibi duruyor.
  • Oyunun içinde değişik satranç-dama gibi oyunlar var ama daha çözemedim.
  • quote:

quote:

quote:

ben arkasına gittim boynunu kopardım

• Oyunu dün bitirdim bende. Kısa olmuş. evet gerçekten kısaydı bana göre... Dövüş stilinden tutunda silahlara kadar herşey değişmişti diğer oyunlara göre. Bu bende gerçekten inanılmaz bir, iyi yönde algı bıraktı sanki ilk defa assasins creed oynuyormuşum gibiydi. Hikaye yönünden klişe sayılabilir ancak güzeldi genede.

oyunda paranın bir değeri yoktu(gemi uprageleri fazla). yani demek istediğim revolations daki gibi özgür bir dünya yok(dükkan kirala, paranı yatır vs) yapabileceklerimiz sınırlı. tabiki avlanma avladıklarını satma vs çok iyi düşünülmüş.Herkesin söylediği gibi, deniz savaşları harikaydı.

Bunların dışında

Oyunda lanet ettiğim 2 şey vardı; 1.si tabiki herkesin dilinde olan optimizasyon 2.si ise buglar. Gerçekten hiçbir oyunda görmediğim kadar bug vardı oyunda(bide mohwf ye buglu diyorduk)

Ama tabiki dikkat ederseniz söylediklerimde ''Assassin's Creed RUHU'' konusunu hiç tartışmadım oynayış gerçekten inanılmaz zevkliydi ancak sonuda belliydi Yani ruhdan çok intikam havasında oluyorsunuz oyunda

Herşeye rağmen assassin's creed olsun çamurdan olsun

• ya beyler ben orjinal aldım oyunu başlangıç ekranında siyah ekran geliyor sonra acsp.exe çalışmayı durdurdu diyor?
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.