Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (168. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kralcoks

quote:

Orijinalden alıntı: agom

quote:

Orijinalden alıntı: kralcoks

quote:

Orijinalden alıntı: agom

beyler oyunu oynuyorum ve öncelikle şunu söyliyeyim boston bölümünde hiçbir takılma yok. ya bir yerde takıldım orayı geçen arkadaslar ipucu verın. hadi 3 tane esir var ayrı ayrı yerlerde onları serbest bırakıyoruz ya sonuncusunda yanı gemıdekınde nasıl yapıcaz basındakı adam bir türlü gitmiyor delı oldum amk

gemidekini arkadan diger adam gidince boynunu kır sonra kurtar

hacı steal çıkıyor onu doldurunca ne yapınca hiçbir şey çıkmıyor sonra kılıçla dogruyorum hos olmuyor :D

ben arkasına gittim boynunu kopardım

tamam ya geçtim basitmiş, sadece ne yapacağımı anlamamıştım o steal dolunca yumrugu secıp boynunu koparmak için sol tık yapıyoruz. neyse su an 3. bölüme geldim oyundan ata ata oynuyorum 10 dakika 10 dakika :D

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

quote:

Orijinalden alıntı: Voilet

Oyun güzel ama bende ortama pek alışamadım. Craft sistemi güzel ancak ben çok hızlı oynamışım sanırım kimseyi almadım Ayrıca Connor, Ezio'nun yanına bile yaklaşamaz. Çok basit bir Suikastçı olarak kalmış. Adamı alıp götürüyorlar hiç birşey demiyor. Bence oyun hoş ancak sadece zaman geçirmek için olabilir. Assasin serisine yakışmayan bir oyun olmuş.

Assassins Creed 2 yi oynamadiniz sanirim . Ezio daha ilk gunlerinde ve yillarinda cok zor zamanlar geciriyor ve olum tehlikesi ile karsi karsiya kaliyor. Revelations taki Ezio master assassin connor ise acemi :) Ben begendim :)

Assasins creed 2 yi çıktığı gun gidip aldım kardesim ;) valla artık alıştım sanırım Ezio ya ondan dolayı boyle geldi bana. Cok konuşuyor connor bıçaklarını konusturmuyor :) ayrıca oyunda assasin brotherhood kavramı biraz farklı olmuş :) ancak sistemi beğendim isyan çıkartma olayı cok güzel olmuş. Daha seq 10 dayim mesela söyle diyeyim.
    SPOILER butonu kullanmayı bilmeyen arkadaslar sayesinde oyunun sonuna kadar öğrenmiş olduk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim oyun 1770 yıllarda geçiyor, suikast ise 1865 yılında olmuş. Gerçi dediğin gibi hatırlatılmak istenmiş olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Arkadaşlar oyunun tüm save'leri uçtu.Dışardan save dosyası buldum fakat bunuda oyuna atamıyorum.Bu save dosyaları oyuna nasıl adapte ediliyor acaba.

HELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP...............

HELPPPPP...

• bugün yarın elimde
  • eveet dün gece 3 civarı oyunu bitirmiş bulunmaktayım... oyun kurtlar vadisi tadı vermeye başladı yani iyice b.ka sardı ama vazgeçilmiyor işte
  • ilk kez bir ac oyunundan sıkıldım.bitsin diye bekliyorum.ben ki ac oynarken pazar günlerimi tamamen oyuna ayırırdım ama dün ilk defa bir ac bitmemişken pazar günü oyunu açmadım...benim için olayın özeti bu...
  • quote:

quote:

Arkadaşlar oyunun tüm save'leri uçtu.Dışardan save dosyası buldum fakat bunuda oyuna atamıyorum.Bu save dosyaları oyuna nasıl adapte ediliyor acaba.

HELLLLLLLLLLLLPPPPPPPPPPPPPP...............

HELPPPPP...

Oyun klasöründeki ubiorbitapi dosyaları ile alakalı o save nereden geldiyse bu dosyalarıda oradan almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

beyler ben special edition aldım hediye olarak fazladan bi görev verdiler reedem codla okuttum kabul etti ben şimdi onu nerden oynuycam bide onkine oynuyanlar varsa uplay adlarını versin wolfpack kurak

yusyrock26 ekle hocam

ekledim hocam.
  • hadi beyler uplay adlarınızı verin bi wolfpack kurak !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menthix

quote:

Orijinalden alıntı: NeC@

beyler ben special edition aldım hediye olarak fazladan bi görev verdiler reedem codla okuttum kabul etti ben şimdi onu nerden oynuycam bide onkine oynuyanlar varsa uplay adlarını versin wolfpack kurak

yusyrock26 ekle hocam

bulamadı yanlış yazdın herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarı&kırmızı

ilk kez bir ac oyunundan sıkıldım.bitsin diye bekliyorum.ben ki ac oynarken pazar günlerimi tamamen oyuna ayırırdım ama dün ilk defa bir ac bitmemişken pazar günü oyunu açmadım...benim için olayın özeti bu...

Aynen Olmadı bu ya oyunu acelece %40 syncde bitirdim bir daha da açmadım
  • Oyunda önceki oyundaki gibi kıyafet gelişimi kılıç silah gelişimi vs var mı yoksa ben mi bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shiftlenbik

Oyunda önceki oyundaki gibi kıyafet gelişimi kılıç silah gelişimi vs var mı yoksa ben mi bulamadım.

Yeni silahlar alabiliyorsun fakat kıyafetlerin sadece rengi değişebiliyor. Birde görevleri bitirmene göre aşağıdaki kıyafetleri alabiliyorsun.

Assassin Robes
    Captain of the Aquila Costume
    Colonial Assassin
    Ezio Costume
    Prisoner Clothes
    Altair's Robes
    Captain Kidd's Robes
    Achilles' Original Outfit
    Kanien'keha:ka Outfit

Kaynak
    Outfits

• Assassin kıyafetini giyişimize kadar olan süreyi özetleyebilecek biri var mı ? Bazı yerler tam oturmadı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

ilk kez bir ac oyunundan sıkıldım.bitsin diye bekliyorum.ben ki ac oynarken pazar günlerimi tamamen oyuna ayırırdım ama dün ilk defa bir ac bitmemişken pazar günü oyunu açmadım...benim için olayın özeti bu...

Acaba neden begenmediniz aciklarmisiniz ? Ben Ac2 ile kiyasladim ve gayet iyi cunku ac2 benim bir hafta surmustu bu daha bitmedi iki hafta oldu :)

Not : Ayni zamanlarda oynamistim :)

• beyler bu boston sorunu giderildimi ?
  • Beyler şu ses sorunu bir tek bende mi var ? Millet Boston sorununun çözümünü arıyor, ben de ses sorununun çözümünü arıyorum. Ara videolarda ses önceden geliyor hep, dün AC:II'yi yükleyip, onda denedim, onda da aynı sorun ile karşılaştım. XP ile oynarken böyle bir sorun yoktu.
  • Boston sorunu dediğiniz şeyi ben yaşamadım nedense, belli bi fps düşüşü var alma oynanmayacak kadar değil. Ekran kartı HD6950...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

quote:

Acaba neden begenmediniz aciklarmisiniz ? Ben Ac2 ile kiyasladim ve gayet iyi cunku ac2 benim bir hafta surmustu bu daha bitmedi iki hafta oldu :)

Not : Ayni zamanlarda oynamistim :)

Bu oyun bana AC2'den kısa geldi En önemli şeylerden birisi hikaye bence iyi ilgi çekici değildi.Connor'ınki açıkçası pek heyecanlandırmadı. Desmond ile aksiyonlara girmemiz güzeldi ama onlar da biraz saçmaydı Abstergo şirketi bu kadar mı kötü? Sonra oyunda atmosfer yok ya da yansıtılamamış ya da ben sevmedim o yüzyılı. AC2 ile kıyaslandığında AC2'nin atmosferi çok daha iyiydi.Müzikler de öyle AC2'nin müzikleri efsane zaten ama bunda akılda kalan bir müzik yoktu. Oynanış olarak yine beğenmedim. Yeni animasyonlar güzel de adam döverken hiçbir şey anlamıyorum öyle ölüyo adamlar.En güzel dövüş sistemi zaten AC1'deydi neyse.Oyunda tek sevdiğim şey sanırım deniz savaşlarıydı. Gerçekten çok güzel yapmışla haklarını vermek lazım.Ama diğer şeyler bence olmamış. Tabi ben kıyas yapıyorum AC serileri arasında. Yoksa yine çok güzel bir oyun eminim önceki oyunları oynamayan birisi çok sever. Hatta serinin en güzel oyunu bulanlar sizin gibi. Ama AC hayranlarının dünya genelinde oyun hakkındaki düşünceleeri genellikle olumsuz yönde. Sürekli dalga geçiyorlar AC3 ile. Sanırım serinin en sıkıcı oyunuydu. Revelations bile daha güzeldi sanki.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.