Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ANDREI

quote:

Orijinalden alıntı: berjk

quote:

Yok mu hala Full Sync?

hocam sizden bekliyoruz

Oyunu henüz edinmedim, edinmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Oyun hakkındaki yorumlar ve izlediğim walkthrough'lar yetti. Başka bir isimle çıksaydı belki fakat Assassin's Creed serisinin devamı olarak oynamaya değer görmedim.

Full Sync yapmak bayağı bir kastırır bu oyunda deli gibi uğraşmak lazım. Bu arada -serinin diğer oyunlarını oynadığınızı varsayıyorum- bu oyunu esgeçiyorsanız hele ki sadece walkthrough'lara bakarak işte bu büyük bir kayıptır. Bence serinin en fazla uğraşılmış oyunu bu ve beni senaryo ve sahneler bağlamında en çok etkileyen AC oyunuydu. Evet biraz seriden kopar gibi olmuş ama kopmamış AC esintisi devam ediyoru. Hep aynı gidecek de değil adamlar biraz farklı bir şeyler yapalım demişler haklı olarak. Zaten Maytham ve Connor karakterlerinin kişisel özellikleri ve becerilerinin Ezio ile aynı olamayacağı olmaması gerektiği -aynı olursa gerçekçliği baltalar kabak tadı verir- için haliyle hal ve hareketler oynanabilirlik gibi şeyler de değişebiliyor.

Bu oyun sırf gemi savaşları ve ağaçlara tırmanma özellikleri sebebiyle bile oynanır. Hele ki o Karayipler'deki gemi savaşları aman Allahım yemi ediyorum bu hissi en kral filmlerden bile alamazsınız Karayip Korsanları filmi halt etmiş

Gemileri topa tutup batırmak bir yana zincirler atıp yelkenlerini kırarak gemiyi kullanılamaz hale getirip yağmalamak hatta yanına gidip bordalamak bile yapabiliyorsunuz.

Naval görevleri var ki- bunlar yan görev- -yan görevlerin tamamını bitirmedim- trinket ile ilgili görevler var bir an ana görev sandım adamlar yangörev için ara video mekan ve kısa senaryolar yapmışlar.

Ana görevlerin sonunda çıkan o kalabalık Cast -bence kafadan 1000 kişi vardır- boşuna değil anlaşılan.

Vallahi orijinal olarak alınması gereken ve verilecek parayı sonuna kadar hakeden bir oyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: barisdragon

Oyunun başlarındayım, en dandik ac olmuş.

Hocam hem oyunun başındayım diyorsun hem de oyunun tamamı için dandik olmuş diyorsun. Biraz ilerle şöyle senaryoya kaptır kendini fikrin 180 derece dönüş yapacak. Serinin tüm oyunlarında ilk görevler durgundur ama sonra kendine bağlar. İyi oyunlar.

Kilit kırmada sorun yaşayan olursa çok net bir şekilde açıklayabilirim %100 çözdüm olayı.
  • Beyler yardım eli uzatın

New York'a geçtim sequence 8 de John Pitcairn'i takip ediyodum. Bir yerde askere dalaşmışım nasıl oldu bilmiyorum orda save etmiş şimdi John Pitcairn de sürekli kaçıyo, kısır döngü içerisinde kaldım :D Ne yapmam gerekiyor. Bir önceki saveden başlamak falan yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maradaykarali -- 9 Aralık 2012; 17:23:32 >
  • https://www.youtube.com/watch?v=ZhakHVnSA4w

Edit: DH tüp çalışmıyor heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 9 Aralık 2012; 16:53:44 >
  • Oyunu bitirdim bari biraz dolaşayım dedim ben hayatımda bu kadar bug görmedim. Çatışma için adam çağırıyorum tepeden bakıyor eğer bina yüksekse atlayamıyor ve geri gidiyor. Diğer buglardan biri de 2 kişiyi öldürmesi için bir adam çağırdım ve ölmesi gereken adamlar tüfekleriyle taramalı tüfek gibi saniyede 1 kere ateş ederek 6 tane 11 level master adamı öldürdüler. Bazen de adamlara öldürme emri veriyorum ama öldürmeleri gereken kişilerin yanlarından geçerek kayboluyorlar. Bazı çağırdığım adamlar saldırmıyor sadece ittiriyor, bazen de düşmanla karşı karşıya kalıyorlar ama birbirlerine hiç vurmuyorlar. Kısacası çok fazla bug gördüm ilk defa bir AC oyununda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 9 Aralık 2012; 17:16:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maradaykarali

Beyler yardım eli uzatın

New York'a geçtim sequence 8 de John Pitcairn'i takip ediyodum. Bir yerde askere dalaşmışım nasıl oldu bilmiyorum orda save etmiş şimdi John Pitcairn de sürekli kaçıyo, kısır döngü içerisinde kaldım :D Ne yapmam gerekiyor. Bir önceki saveden başlamak falan yok mu?

Adama yaklaşınca e'ye bas.
  • quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

https://www.youtube.com/watch?v=ZhakHVnSA4w

Edit: DH tüp çalışmıyor heralde.

https değilde http olması gerek hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gamebos

Düşündümde ubisoft bu gemi savaşları için ayrı bir oyun yapmasa bile ac 3 e gemi savaşlarını içeren büyük dlc çıkarmalı.tadı damağımız da kaldı.

Kesinlikle haklısınız hocam. Bu oyunun en sevdiğim yönü bu oldu diyebilirim.
  • quote:

Yok mu hala Full Sync?

Ana görevler %100 ancak diğerlerini yapmadım hocam.
  • Siz AC3 oynayın ben efsane AC2'yi yeniden oynuyorum

Not:AC3'ü oynadım bitirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buna basınca noluyo ?

quote:

Orijinalden alıntı: maradaykarali

Beyler yardım eli uzatın

Adama yaklaşınca e'ye bas.

eyvallah hocam, bende önceki oyunlardan alışkanlık LShift'e basıyorum.

• arkadaşlar bu adama siper olarak kullanma tuşu hangisi ??
  • Oyunda ful sync yapmak zor değil açıkçası eski oyunlarda daha zordu. Ayrıca oyun Assassins yapısından çok çok uzaklaşmış kendi düşüncelerimi yazmam gerekirse. Ayrıca ben oyunun her bölümünü geçmediğim için full bitirdim diyemeyeceğim. yüzde 80 gibi bitiyor oyun. Bunu ancak ANDREİ full bitirir ancak oda oynamadığını ifade etmiş

1- Oyun kesinlikle çok fazla hata içeriyordu. Düzeltmeler geldi ancak yinede hatalarla karşılaştım. Zira birçok yerde gidişatı zorlaştıran hatalar öyle hemen halledilebilecek hatalar değil ki biri düzelse başka yerde başkası ile karşılaşıyorsunuz. Ayrıca üzerinizdeki kıyafeti değiştirseniz bile oyun ara videolarında ilk giydiğiniz assassins kıyafeti çıkıyor. Bunun yanında Adam oyunun sonunda yaralanıyor. Sonrasında koşarak devam ediyor bir kıyıya vardığında yine yaralı modunda. Yani koskoca ubisoft bu kadar seride yapmadığı hatayı burada yapmış garip doğrusu.

2- Oyun kesinlikle çok karışık. Assassins yapısından çok uzak o gizem mistik hava yok diyebilirim. Hayvan avlama olayı güzel ancak ne alaka Assassinsle, Oyuna yenilik katacağız diye yapılması gereken birşey değildi. Ayrıca askerler kovalarken görece girerseniz bir anda karmaşa kayboluyor.

3- Oyunda özellikle Assassins birliğini ifade eder bir anlam yoktu. Desmond ile olan bağlantı daha farklı gösterilebilirdi.

4- Oyunu genel olarak değerlendirmek gerekirse. Gössellik, senaryo ve tarihi doku açısından eskilere yetişemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2310

arkadaşlar bu adama siper olarak kullanma tuşu hangisi ??

Arkadaşım onu gerçekleştirmek için askerlerden birine yakın olman lazım. Space bastığında adamı siper olarak kullanıyor ve mermi yemiyorsun. Zaetn oyunun başında bunu öğreten bir yer vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat650

Arkadaşlar BOSTON daki kasma sorunu malum adam gibi çözümü de yok. Sormak istdigim şu boston u bir şekilde bitirince sonra tekrar oraya gönüyormuyuz ? yani duydugum kadarıyla ilerki kentlerde bu kadar büyük bir kasma sorunu yaşatan şehirler yokmuş. eğer bir daha bostona dönmeyeceksek o bölümü bir şekilde geçecegim yardımcı olurmusunuz ?

Arkadaşım belki saçma bir yöntem ancak bostonda iken kamera açısını yere doğru daralt ve öyle ilerle en azından geniş alanlarda. takılmalar gidiyor. Şehirde iken biraz düzeliyor ama tamamen değil. Ancak Bu görüntü ayarlarını değiştiremediğimiz için kasmalar yine oluyor. Bununda çözümünü internette çeşitli sitelerde gördüm. Not defteri şeklinde ayarlar olan bir yer var neresi hatırlayamadım. Oradan ayarlarını elle değiştirdiğinizde düzelme oluyor. Gerçi ben sadece 1-2 yerde bu olayla karşılaştım. Genelde akıcıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: murat650

Arkadaşlar BOSTON daki kasma sorunu malum adam gibi çözümü de yok. Sormak istdigim şu boston u bir şekilde bitirince sonra tekrar oraya gönüyormuyuz ? yani duydugum kadarıyla ilerki kentlerde bu kadar büyük bir kasma sorunu yaşatan şehirler yokmuş. eğer bir daha bostona dönmeyeceksek o bölümü bir şekilde geçecegim yardımcı olurmusunuz ?

Arkadaşım belki saçma bir yöntem ancak bostonda iken kamera açısını yere doğru daralt ve öyle ilerle en azından geniş alanlarda. takılmalar gidiyor. Şehirde iken biraz düzeliyor ama tamamen değil. Ancak Bu görüntü ayarlarını değiştiremediğimiz için kasmalar yine oluyor. Bununda çözümünü internette çeşitli sitelerde gördüm. Not defteri şeklinde ayarlar olan bir yer var neresi hatırlayamadım. Oradan ayarlarını elle değiştirdiğinizde düzelme oluyor. Gerçi ben sadece 1-2 yerde bu olayla karşılaştım. Genelde akıcıydı.

hocam yere bakarak ilerleyelim ilermesinde ilerde ac2 deki gibi ek görevler tüy toplama vs gibi şeyler olmayacak mı o zmn mecburen yukarı aşaga bakmamız gerekecek. yok hep bu sorun devam ediyorsa eger boşver oynamaya gerek yok eksi puanını verip geçerim ubisoftun böyle salak bi optmizasyonla serinin içine ettiğ için :@

• Arkadaşlar sizden hikaye anlamda yardım istiyeceğim cevap vercek gizli verebilir mi spoiler içine.
    Arkadaşlar bu connarın köyünün yakıldığı yerdeğim anlamadığım birşey var.Bu başta yönettiğimiz adamın adını unuttum o adam connar'ın babası değil mi.Bu baştaki yönettiğimiz adamın arkadaşları köyü yakıyor çünkü bunu aydınlatablir misiniz. Çelişki var çünkü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet2310 -- 10 Aralık 2012; 3:58:29 >
  • Yeni oyun brezilya da geçiyormuş hepimize hayırlı olsun(berbat bir seçim bence). Ayrıca ac revelations 'un türkçe yamasida çıktı oyunçeviriden Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliKulaBey -- 10 Aralık 2012; 7:57:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet2310

Arkadaşlar sizden hikaye anlamda yardım istiyeceğim cevap vercek gizli verebilir mi spoiler içine.
    Arkadaşlar bu connarın köyünün yakıldığı yerdeğim anlamadığım birşey var.Bu başta yönettiğimiz adamın adını unuttum o adam connar'ın babası değil mi.Bu baştaki yönettiğimiz adamın arkadaşları köyü yakıyor çünkü bunu aydınlatablir misiniz. Çelişki var çünkü ?

çelişki yok orada işin aslı Yönettiğimiz adam haytham templarlar için çalışıyor Lee de onun sağ kolu ve parmağındaki Templar yüzüğüyle yönlendiriliyor. Haytham ın koyun yıkıldığından hemen haberi olmuyor ama tek amaçları haritada her yeri ele geçirip kontrolü ele almak. [spoiler]

• Arkadaşlar yine anlamadığım noktalar var, yardımcı olursanız sevinirim :)

edit: soru sordum ama spoiler çalışmıyor

DİKKATTT SPOILERRRRRR

Haytham'ı öldürdük. Neden Connor babasını öldürdü? Gerçi ilk Haytham bize saldırdı. İnsan oğluna hiç saldırır mı? :) Haytham'ı öldürdükten sonra Charles Lee ile konuştuk. Onada saldırdık. Ama noldu ne bitti anlamadım, saat geç olmuştu uykulu uykulu oynadım oyunu akşam. Baya birşey kaçırdım sanırım. Şu an haritada hiç görev yok. Ana görevler bitti mi yoksa?

DİKKATTT SPOILERRRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mottcalem -- 10 Aralık 2012; 10:28:00 >
  • 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.