Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

Orijinalden alıntı: manisalı_genç

LÜTFEN YARDIM EDİN. SQUENCE 9 BİTTİ AMA SADECE 1 ASSASİNİM VAR DİĞER OYUNLARDA ASSASİNLERİ KURTARIYODUK EKİBİMİZE KATIYODUK BUNDA O İŞ NASIL OLACAK

kardeşlik 3 kişi oluyor bu oyunda

hani t ye basınca assasin geliyo işte onları ekibime nasıl katçam ben onu soruyom.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

quote:

LÜTFEN YARDIM EDİN. SQUENCE 9 BİTTİ AMA SADECE 1 ASSASİNİM VAR DİĞER OYUNLARDA ASSASİNLERİ KURTARIYODUK EKİBİMİZE KATIYODUK BUNDA O İŞ NASIL OLACAK

kardeşlik 3 kişi oluyor bu oyunda

hani t ye basınca assasin geliyo işte onları ekibime nasıl katçam ben onu soruyom.

Bir görevden sonra bir kişi katılıyor sonrasında da bir kişi katılıyor başka katamıyorsun önceki oyunlardaki gibi. ya da ben böyle biliyorum.

• bostonda kasıyormu halen patch geldimi
  • Bu Washington DLC'sinde gamepad ayarlarıyla oynamışlar bozmuşlar ya. Logitech F710 kullanıyorum normalde RT'ye hafif basınca koşması, biraz sıkı basınca sprint atması gerekiyor. Ama bunda ne kadar sıkı basarsam basayım normal hızda koşuyor sadece. Sprint atmadan da oynanmıyor valla görevler onu gerektiriyo zaten. Ayarla oynamayı bilen var mı veya çözüm ?
  • multiplayerda bize saldıracak olanı fark ettiğimiz zaman lt+x 'e basmıyor muyuz gamepad de bir türlü stunlayamıyorum adamları
  • episode 2 19 marttaymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 26 Şubat 2013; 1:25:34 >
  • Oyunun Türkçe yaması test aşamasında bir kaç güne çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

bostonda kasıyormu halen patch geldimi

boston boston boston bitmedniz gitti kasma masma yoktu bostond oyun çıktığında beridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßlue Sky

Oyunun Türkçe yaması test aşamasında bir kaç güne çıkar.

burdan ya da pm'den çıktıktan sonra verirsen sevinirim
  • Oyunun Türkçe yamalık bir senaryosu yokki "Where is Charles Lee?" cümlesini Google Translate'den çevirin zaten senaryo metninin çoğu halloluyor geriye bişey kalmıyor.

Para hırsına tüküreyim Ubisoft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Oyunun Türkçe yamalık bir senaryosu yokki "Where is Charles Lee?" cümlesini Google Translate'den çevirin zaten senaryo metninin çoğu halloluyor geriye bişey kalmıyor.

Para hırsına tüküreyim Ubisoft.

oyun başında charles lee tarafından hırpalanırken geçen dialogu anlamak oyun için yeterli oluyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

Orijinalden alıntı: BrockLyn

bostonda kasıyormu halen patch geldimi

boston boston boston bitmedniz gitti kasma masma yoktu bostond oyun çıktığında beridir.

sen ne konuşuyon la? sende sorun olmaması herkesin sorunsuz oynadığı anlamına gelmez. aylardır çözemediler şu sorunu kamiller
  • Boston moston derken kaç zaman geçti. Serinin önceki oyunlarının tadını vermemesi bir yana bir de boston sorunu olunca silmiştim. Hala da bir gelişme yok. Şaşırmadım açıkcası. Bu arada sorun yok diyenler buyrun. 90 sayfa millet kafasından uydurup yazmış o zaman

http://forums.ubi.com/showthread.php/737072-AC3-Low-FPS
  • Beyler yeni oyun sızdırılmış. Adı Assassin's Creed IV : Black Flags imiş korsan temalı karakterimiz Haytham Kenway'ın babasıymış Edward Kenway sanırım 1715 yılında Karayiplerde geçiyor oyun Bence Xbox 720 falan duyurulursa onun lansmanında oyundan oynanışlar görebiliriz.

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 27 Şubat 2013; 13:56:50 >

• Türkçe yaması çıksa da bende başlasam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiper-Nova

Türkçe yaması çıksa da bende başlasam.

Test aşamasındaymış sanırım.
    2 hafta sürer en fazla.
  • Assassin's Creed 4 söylentileri doğruymuş
    Assassin's Creed 3'te karşımıza çıkan Haytham Kenway adlı karakterin babası olan Edward Kenway'i yöneteceğiz ve oyun Karayipler'de geçecek.
    https://twitter.com/assassinscreed/status/307247687672152064

• Charles LEE yi öldürünce bitiyor mu oyun?
  • Yav arkadaslar bostonda bir kavga görevi var.bir gemi icinde dört-bes tane lavuga dalıyorum,silah yok,kullanamıyorsunuz,ordaki elebasına vuramıyorum,kendimide koruyamıyorum.herif saldırdıgı anda"e" tusuda fayda etmiyor.space de işe yaramıyor bu herifi nasıl dövecez yaa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigen

Charles LEE yi öldürünce bitiyor mu oyun?

evet hikaye kısmı bitiyor desmond ile son sinematiğe geçiyoruz sanırım orda bug olmuştu benim oyunda
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.