Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda hiçbir update falan yok mu? Zırh falan da yok zaten ot gibi olmuş paranın değeri yok resmen.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyunun The Tyranny of King Washington DLC'si çıkmış arkadaşlar 1.1gb boyutunda

• Boston da nasil bir bug var arkadaslar, basi zaten burda geciyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler bu oyunda homestead denen yerden, ticaret yoluyla nasıl para kazanıyoruz? bi rehber filn var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

oyunun The Tyranny of King Washington DLC'si çıkmış arkadaşlar 1.1gb boyutunda

Yüklendiğinde kayıtlı oyunlara bir zararı varmı bu DLC'nin??? ( v1.03 RELOADED yüklü bende şu an)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çöl Tilkisi

Gençler bu oyunda homestead denen yerden, ticaret yoluyla nasıl para kazanıyoruz? bi rehber filn var mı?

Hocam kısaca özet geçeyim sana tekrar.

-Haritada Homestead'a özel görevler göründüğü gibi yap, bazıları özel mevsimlerde çıkıyor ve birbirlerini tetikledikleri için birini yapmazsan, hepsini kaçırabilirsin. Oyunu bitirdikten sonra yapabiliyorsun o zaman.
    Görevleri yaptıkça seviye atlarlar veya yeni zanaatkarlar açılır.

-Haritalardaki kaleleri ele geçirmeye bakın. Ele geçirdiğin her kale o bölgedeki vergiyi azaltacaktır, daha kârlı satış yaparsınız.

-Arabaları sağa sola göndermek kalıyor sonra, haritalardaki tüccarları bir kere ziyaret etmeniz gerekiyor satış yapabilmek için. Her tüccar farklı malzemelere, farklı fiyatlar veriyor ve mevsime göre değişiyor.

-Daha çok eşya üretmek için etraftaki sandıklardan çıkan tarifler gerekiyor. Bazı görevleri yapınca da tarif gelebiliyor. Bazı tarifleri gerekli zanaatkar yoksa veya seviyesi yetmiyorsa yapamazsınız. Çoğu araç gereç ya avcılıktan topladığınız malzemeleri istiyor ya da diğer zanaatkarlardan malzemeler (yemek için çiftlikten un, silahlar için madenciden cevher, mobilyalar için oduncudan odun) ister.
    İlk öncelerde kervan sayısı ve hacmini arttırmaya bakın. Seviyeleri düşükdü zaten ilk başlarda yapabilirisiniz.

-Denizden ticaret için önce gemi tarifi lazım (sandıklardan veya deniz görevlerinden geliyor), sonra denizdeki ticaret rotalarını temizlemek lazım. Denizden bir seferde daha çok malzeme satarsınız ve daha çok para eder ama süresi uzundur.

-Çabuk para kazanmak için Homestead da kunduz avlayıp kürkünü en iyi para verene satabilirsiniz. En değerli kürk, ayı kürküdür, gördüğünüzde acımayın

-Üretimi ve ticareti herhangi bir dükkandan yapabilirsiniz, hesap defterinin olması yeterli.

-Kervanlara saldırı olunca uyarı gelir oyun için, hemen Frontiere giderseniz haritada görünür saldırının olduğu yer. Eğer zamanında yardım etmezseniz kervan ve taşıdığı malzemeler gider.

-8./9. sequence kadar çok yüksek seviye malzemeler yapamazsınız, dert etmeyin. Homesteadleri atlamadan yaparsanız kış geldikten ve New York'u açtıktan sonra yığınla geliyorlar.

• merhaba arkadaşlar bende i5 2.4 ghz işlemcili bir notebook var onunla oynayabilirmiyim oynayamazsam i7 3632qm işlemcili 2.2 ghz notebookla oynayabilirmiyim yardıcı olabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

quote:

Yüklendiğinde kayıtlı oyunlara bir zararı varmı bu DLC'nin??? ( v1.03 RELOADED yüklü bende şu an)

yok zarar vermez...fakat dlc yi etkinleştirmek için unlocker lazım lazımsa pm at

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Gençler bu oyunda homestead denen yerden, ticaret yoluyla nasıl para kazanıyoruz? bi rehber filn var mı?

Hocam kısaca özet geçeyim sana tekrar.

-Haritada Homestead'a özel görevler göründüğü gibi yap, bazıları özel mevsimlerde çıkıyor ve birbirlerini tetikledikleri için birini yapmazsan, hepsini kaçırabilirsin. Oyunu bitirdikten sonra yapabiliyorsun o zaman.
    Görevleri yaptıkça seviye atlarlar veya yeni zanaatkarlar açılır.

-Haritalardaki kaleleri ele geçirmeye bakın. Ele geçirdiğin her kale o bölgedeki vergiyi azaltacaktır, daha kârlı satış yaparsınız.

-Arabaları sağa sola göndermek kalıyor sonra, haritalardaki tüccarları bir kere ziyaret etmeniz gerekiyor satış yapabilmek için. Her tüccar farklı malzemelere, farklı fiyatlar veriyor ve mevsime göre değişiyor.

-Daha çok eşya üretmek için etraftaki sandıklardan çıkan tarifler gerekiyor. Bazı görevleri yapınca da tarif gelebiliyor. Bazı tarifleri gerekli zanaatkar yoksa veya seviyesi yetmiyorsa yapamazsınız. Çoğu araç gereç ya avcılıktan topladığınız malzemeleri istiyor ya da diğer zanaatkarlardan malzemeler (yemek için çiftlikten un, silahlar için madenciden cevher, mobilyalar için oduncudan odun) ister.
    İlk öncelerde kervan sayısı ve hacmini arttırmaya bakın. Seviyeleri düşükdü zaten ilk başlarda yapabilirisiniz.

-Denizden ticaret için önce gemi tarifi lazım (sandıklardan veya deniz görevlerinden geliyor), sonra denizdeki ticaret rotalarını temizlemek lazım. Denizden bir seferde daha çok malzeme satarsınız ve daha çok para eder ama süresi uzundur.

-Çabuk para kazanmak için Homestead da kunduz avlayıp kürkünü en iyi para verene satabilirsiniz. En değerli kürk, ayı kürküdür, gördüğünüzde acımayın

-Üretimi ve ticareti herhangi bir dükkandan yapabilirsiniz, hesap defterinin olması yeterli.

-Kervanlara saldırı olunca uyarı gelir oyun için, hemen Frontiere giderseniz haritada görünür saldırının olduğu yer. Eğer zamanında yardım etmezseniz kervan ve taşıdığı malzemeler gider.

-8./9. sequence kadar çok yüksek seviye malzemeler yapamazsınız, dert etmeyin. Homesteadleri atlamadan yaparsanız kış geldikten ve New York'u açtıktan sonra yığınla geliyorlar.

Hocam çok teşekkür ediyorum size. Şurda tatilde sınavlar filn yokken oyuna başlayım dedim anca zamanım oldu.
    Bi sorum daha var internetten izlediğim oyun videolarında karakterin başı açık bunu hangi kıyafetle yapbiliyoruz ki? çok hoş tam kızılderili gibi gezmek. acaba sonradan mı açılıyor sequence 6 veya 7'deyim.

Bu tarif için etraftaki sandık dedğimiz şeyler hazine sandıkları ise benden uzak olsunlar açılmıyor yahu onlar bi türlü :D tam ikinci kilitde geliyor orada geri başa sarıyorum.

En çok şu crafting bölümnde takılıyorum biraz daha uğraşacağız anlaşılan :)

• quote:

Hocam çok teşekkür ediyorum size. Şurda tatilde sınavlar filn yokken oyuna başlayım dedim anca zamanım oldu.
    Bi sorum daha var internetten izlediğim oyun videolarında karakterin başı açık bunu hangi kıyafetle yapbiliyoruz ki? çok hoş tam kızılderili gibi gezmek. acaba sonradan mı açılıyor sequence 6 veya 7'deyim.

Bu tarif için etraftaki sandık dedğimiz şeyler hazine sandıkları ise benden uzak olsunlar açılmıyor yahu onlar bi türlü :D tam ikinci kilitde geliyor orada geri başa sarıyorum.

En çok şu crafting bölümnde takılıyorum biraz daha uğraşacağız anlaşılan :)

Rica ederim, başı açık olay oyunun son bölümlerinde geliyor, biraz bekleyeceksin :)

Evet o sandıklar ne yazık ki :) PS3 kontol cihazı ile çok rahattı, klavye&fare ile daha rahat olur diye düşünmüştüm?

• Assassins Creed 3 The Tyranny of King Washington The Infamy DLC

1 saat önce düştü ! yarın oynayacam geç oldu saat.. 1 gb birşey bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 21 Şubat 2013; 0:14:29 >
  • Şu oyun serisini bir tek benmi beğenmiyorum.Özellikle son oyunu gerçek bir fiyasko hikayesi çok basit olmuş.Connor'un insancıl tarafını hiç göstermemişler paso görevden göreve.Grafikleri ve dünyasını çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Campo

Şu oyun serisini bir tek benmi beğenmiyorum.Özellikle son oyunu gerçek bir fiyasko hikayesi çok basit olmuş.Connor'un insancıl tarafını hiç göstermemişler paso görevden göreve.Grafikleri ve dünyasını çok beğendim.

Hocam ben seri olarak beğeniyorumda açıkçası ağır bi AC fanı olarak şu son oyunu hiç mi hiç sevmedim. Haklısınız.
  • DLCiçin 1.02 ve 1.03 patchı şart ve saveler silimiyor ama kaybluyor gerçi oyunu itiridm problem değil.. menude DLC açıldı onu seçip başlıyorsunuz.

not: nvidia nın son çıkardığı sürücüleri kesinlikle kurun ianılmaz performans artışı sağlıyor
  • quote:

yaw kardeş ben bu dlc yi yaptıktan sonra kasmayan oyun kasmaya başladı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

yaw kardeş ben bu dlc yi yaptıktan sonra kasmayan oyun kasmaya başladı :D

Problem kalmadı tmm fakat şu ilk başlarda george kral iki mermi sıktı silahın ucunu batırdı bidaha sıktı bu connor yine ölmedi nası bi yaratıktır yaw

• Fakat bişey söyleyim oyunu oynarken bu assassins creed mi dedim yaw bence ubisoft devamını getirmemeli kalite iniyor
  • sonunda DLC yi çalıştırabildim şu an girip oynayacam.. ayrıca saveler geri geldi ama zaten oyun bitmişti
  • beyler bu hangi kıyafet?
  • türkçe altyazı çıktı mı arkadaşlar?
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.