Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yahu o kadar altyazı koymuşlar bir türkçe altyazı yok.ne zaman çıkar türkçe altyazı? deniz savaşları çok iyi olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selahaddin Eyyübi

yahu o kadar altyazı koymuşlar bir türkçe altyazı yok.ne zaman çıkar türkçe altyazı? deniz savaşları çok iyi olmuş.

oyunçeviri ekibinin yaması %80'de yakında çıkar herhalde
  • Bir kişi çıkıp da Boston için patch çıkıp çıkmadığını söylemiyor ki.
  • Bostonda sorun yok işlemcilerimizde sorun var eskidiler artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Bostonda sorun yok işlemcilerimizde sorun var eskidiler artık.

evet kardeşim haklısın fakat hakikeden sorun var :D çünkü normaldede 20 fps very high dada 20 fps birazcık sorun var gibi ama ''GTA V'' çıkmadan 8 çekirdekli işlemci almayı düşünüyorum çünkü GTA V 1-2 yıl sıkmadan oynanacak oyun 8 çekirdekli işlemci amd var galiba bi tek onada stok fan kötü diyolar bide on numara fan aldımmı olay bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

Bostonda sorun yok işlemcilerimizde sorun var eskidiler artık.

evet kardeşim haklısın fakat hakikeden sorun var :D çünkü normaldede 20 fps very high dada 20 fps birazcık sorun var gibi ama ''GTA V'' çıkmadan 8 çekirdekli işlemci almayı düşünüyorum çünkü GTA V 1-2 yıl sıkmadan oynanacak oyun 8 çekirdekli işlemci amd var galiba bi tek onada stok fan kötü diyolar bide on numara fan aldımmı olay bitti

Amd candır. X6 1090T ile Boston'da yağ gibi aktım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC'de xbox gamepad ile oynayamıyorum. Keyboard seçeneğini değiştiremiyorum nedeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen.
  • 1 sata önce 1.03 Patch çıkmış hala daha bitirmediyseniz indirp de oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

1 sata önce 1.03 Patch çıkmış hala daha bitirmediyseniz indirp de oynayın.

1 saat değil sanırım 3-4 gün oluyor.Üstte mesajım var hatta.

Not pc için konuşuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 17 Şubat 2013; 20:39:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Patch i uygulamaya çalıştım; hata verdi,sadece kendi autopatchi nemi izin veriyor ubi?
  • Bundan istiyorum!

• Arkadaslar yeni patcle sorun duzeldi mi sistemim iyi ama bostoda kasiyordu fx6100 amd 7850 2gb 8 gb ram ssd sata 3 harddisk

• quote:

Orijinalden alıntı: bigen

quote:

Patch i uygulamaya çalıştım; hata verdi,sadece kendi autopatchi nemi izin veriyor ubi?

autopatch yapın ne fark eder ki ? eğer korsan oynuyorsanız autopatch üstüne küreklersiniz aynı şey olsa gerek.
  • Sürekli gelen ara videolar canımı çok sıkıyor.
  • 1.03 ü denedim..boston aynen devam...türkçe yamasının çıkışınada az kaldı bu ibişsoft yüzünden doğru düzgün oynayamayacağız bu oyunu
  • Tekrar yazayım çok sıkıcı bir oyunda gram zevk alamadım.Belki sorun bendedir.
  • Sorun sende tabi ki!

Şaka bir yana Amerikan tarihine ilgi duymayan ve doğada dolaşmaktan pek haz etmeyenler için sıkıcı gelebilir oyun. Ben ikisininde meraklısı olduğum için çok hoşuma gitti açıkçası. Frontierde ağaçtan ağaca boş boş dolandığım oldu, sırf eğlence için ayıları, kurtları askerlere yönlendirdim. Kervana saldırsınlar da savunayım diye en tehlikeli rotalarda ticaret yaptım ve İngiliz kervanını hiç kimseyi öldürmeden soydum. (robin Hood diye achivmentı varmış hatta :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Sorun sende tabi ki!

Şaka bir yana Amerikan tarihine ilgi duymayan ve doğada dolaşmaktan pek haz etmeyenler için sıkıcı gelebilir oyun. Ben ikisininde meraklısı olduğum için çok hoşuma gitti açıkçası. Frontierde ağaçtan ağaca boş boş dolandığım oldu, sırf eğlence için ayıları, kurtları askerlere yönlendirdim. Kervana saldırsınlar da savunayım diye en tehlikeli rotalarda ticaret yaptım ve İngiliz kervanını hiç kimseyi öldürmeden soydum. (robin Hood diye achivmentı varmış hatta :))

kardeş oyunda seneryo ve ana görevler bitince yapabilcek başka bişiler varsa az anlat mesela ticaret felan yaptım diyon one, asker öldürmeden kervan soymuşsun

• Nerde Brotherhood nerde bu oyun.Gittikçe özünden kopuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Destan47

kardeş oyunda seneryo ve ana görevler bitince yapabilcek başka bişiler varsa az anlat mesela ticaret felan yaptım diyon one, asker öldürmeden kervan soymuşsun

Çok bir şey yok yan görevler dışında, ticareti zaten Homestead den oyunun başından itibaren yapabiliyoruz. Ticaret gelişsin diye haritalardaki kaleleri ele geçirmek lazım vergiler azalıyor ve getirisi artıyor. Etraftaki sandıkların çoğundan malzemelerin tarifleri çıkıyor, Homestead görevlerini kaçırmadan yaparsanız 8-9.seq. gibi çoğu eşyayı yapıp satabiliyoruz. Gene sandıklardan gemi planı da çıkıyor bu sayede denizden eşya satmaya başlayabiliyoruz, deniz ticaretinin gelişmesi için de denizdeki görevleri bitirip yolları temizlemek lazım.
    Yaptıklarımızı satabileceğimiz dükkan var baya bir, 10 tane karada 5-6 da denizde vardı. Hepsi farklı dönemlerde farklı şeylere daha çok para veriyor (mesela kışın Frontierde soğuk aldınlığı ilacı çok para ediyor) veya savaş zamanında New York'a savaş malzemesi satarak güzel kâr edebiliyorsunuz. Genel olarak en iyi para eden ayı ve kunduz kürkü gerçi, her mevsim iyi getirisi oluyor bunların.
    Masum kızılderiliden, çılgın kapitaliste dönüşmüştüm ben en sonlarda

Kervanlar Frontierde dolaşıyor zaten, biraz haritada dolanmak lazım bulmak için (görev sırasında çıkmazlar) bir grup asker tarafından korunur bunlar, elemanları indirip daha sonra kervanları soyabilirsiniz. Güzel para ve eşya çıkar.

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.