Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @AdiqeCaLe tekrar teşekkürler AC3'ü bitirip Brotherhood'u yeniden kurduğumda tekrar deneyeceğim. bu arada üstteki sorum hakkında bilginiz var mı?
  • boston bölümü kasıyor mu hala ?sırf o yüzden sildim tekrar yüklim mi çıktı mı yama falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Bir bölümdeyim.Atlı birini takip ediyoruz ama adam mesafeyi açıp gidiyor.Mouse'un sol tuşu dışında atı hızlı sürmenin yolu var mı?Youtube'dan walkthrougha baktım adam atla yetişiyor çünkü.

space basarsan at son sürat koşuyor fakat 3-5 saniye sonra yoruluyor ve dinlenene kadar sadece sağ tuşa basılı koşturuyorsun. bu arada atın yorgunluk barı gibi bir şey var mı ben göremedim doğrusu yani space basıyorum fakat ne zaman bırakmam gerektiğini kestiremiyorum.

Eyvallah,space+sağ tuş yapınca depar atıyormuş.Bölümü geçtim.
  • Ac3 Türkçe yamasında büyük bir aşama kaydetmişler. Ondan sonra seriye tekrardan başlamak lazım.
  • quote:

@AdiqeCaLe tekrar teşekkürler AC3'ü bitirip Brotherhood'u yeniden kurduğumda tekrar deneyeceğim. bu arada üstteki sorum hakkında bilginiz var mı?

Oyunu bitireli biraz oldu,Naval Convoy görevini hatırlayamadım.Biraz görevi açıklarsanız yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

@AdiqeCaLe tekrar teşekkürler AC3'ü bitirip Brotherhood'u yeniden kurduğumda tekrar deneyeceğim. bu arada üstteki sorum hakkında bilginiz var mı?

Oyunu bitireli biraz oldu,Naval Convoy görevini hatırlayamadım.Biraz görevi açıklarsanız yardımcı olabilirim.

Görev değil para kazanmak için naval convoy göndermekten söz ediyorum. Bu arada upgrade ile ilgili soruma da yanıt verebilirseniz çok sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Görev değil para kazanmak için naval convoy göndermekten söz ediyorum. Bu arada upgrade ile ilgili soruma da yanıt verebilirseniz çok sevinirim

Upgrade sadece gemi savaşlarında gemiye ek toplar ve gemiyi güçlendirmek girmek için var.Naval convoy hakkımda bir bilgim yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Upgrade sadece gemi savaşlarında gemiye ek toplar ve gemiyi güçlendirmek girmek için var.Naval convoy hakkımda bir bilgim yok.

çift silah taşıma falan demişler o tür yok mu ?

• arkadaşlar ben pc ye yeni işlemci ve anakart felan aldım, bundan önceki pc de ac3 yüklüydü kasması dışında bir sorunu yoktu. yalnız şimdi ac3 ü oynarken bir süre sonra pc kendini kapatıyor bunun sorunu nedir acaba (ilk olarak ac3 ü yükledim diğer oyunları denemedim) sistemim şu;

intel core i5-3570 cpu @ 3.40 ghz 3.40 ghz
    ram 6 gb
    64 bit
    amd radeon hd 6800 series 2 gb ram

yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar, eğer her oyunda böyle olcaksa eski pc mi şimdiden özledim...
  • Arkadaslar bu assasın kostumunu traılerdakı kacıncı sequencete acıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carter

Ac3 Türkçe yamasında büyük bir aşama kaydetmişler. Ondan sonra seriye tekrardan başlamak lazım.

Aynen sırf turkce icin 2 ile brotherhoodu tekrar yukledım buyuk zevk cidden böyle bir seriyi Türkce oynamak onlara turkce yama kurdum sıra bunda.Bırde mw3 e turkce dublaj yapacaklardı bır bıtemedı.

• Finaller dolayısıyla AC 3 e ara vermiştim. Şimdi kaldığım yerden tekrar devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marfoglu

quote:

Ac3 Türkçe yamasında büyük bir aşama kaydetmişler. Ondan sonra seriye tekrardan başlamak lazım.

Aynen sırf turkce icin 2 ile brotherhoodu tekrar yukledım buyuk zevk cidden böyle bir seriyi Türkce oynamak onlara turkce yama kurdum sıra bunda.Bırde mw3 e turkce dublaj yapacaklardı bır bıtemedı.

Kesinlikle haklısınız hocam bende ilerleyen zamanlarda seriye tekrardan başlamayı düşünüyorum. İlk oyunun bildiğiniz üzere altyazısı yok, onun için de bir şekilde altyazıyı ayarlayabilirlerse tadından yenmez. Mw3 için aksaklıklar yaşanmış olabilir, adamlara helal olsun gerçekten çok büyük işler yaptılar.

• quote:

quote:

quote:

Kesinlikle haklısınız hocam bende ilerleyen zamanlarda seriye tekrardan başlamayı düşünüyorum. İlk oyunun bildiğiniz üzere altyazısı yok, onun için de bir şekilde altyazıyı ayarlayabilirlerse tadından yenmez. Mw3 için aksaklıklar yaşanmış olabilir, adamlara helal olsun gerçekten çok büyük işler yaptılar.

Evet ilk oyunda altyazı yok.Onu denmıslerdı ama ımkanı yok maalesef cunku tamaıyle dosya olmadıgından programlama bılgısı gerekıyor.Yanı hangı sahneye hangı yazının gelecegını kodlamak gerektıgınde. ugrasmıyorlar.Evet aksaklık oldu galıba bende sıze katılıyorum bravo cıdden cok zor dublajlı yapmak ge sımdı baktım montaj asamasındaymıslar evet zor ama gecıktı sonucta emege saygı ancak yiıkı cod gecınce ustunden zaten 3 kez bıtırılen oyun turkce dublaj bıle olsa bırdana oynanmıyor o yuzden artık herkes saygı duysada sıkılmaya basladı cok uzun surdu cunku keske arada Turkce yama cıkarsalardı.

• Eyw Bi Deneyelim Nasılmş
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet ilk oyunda altyazı yok.Onu denmıslerdı ama ımkanı yok maalesef cunku tamaıyle dosya olmadıgından programlama bılgısı gerekıyor.Yanı hangı sahneye hangı yazının gelecegını kodlamak gerektıgınde. ugrasmıyorlar.Evet aksaklık oldu galıba bende sıze katılıyorum bravo cıdden cok zor dublajlı yapmak ge sımdı baktım montaj asamasındaymıslar evet zor ama gecıktı sonucta emege saygı ancak yiıkı cod gecınce ustunden zaten 3 kez bıtırılen oyun turkce dublaj bıle olsa bırdana oynanmıyor o yuzden artık herkes saygı duysada sıkılmaya basladı cok uzun surdu cunku keske arada Turkce yama cıkarsalardı.

Zamanında bir kişi bunu yapabileceğinden bahsetmiş fakat sizinde söylediğiniz gibi üzerinde durulacağını pek sanmıyorum. Oyunu 3-4 kez bitirdikten sonra tekrardan oynamak epey sıkıcı olabilir katılıyorum. İnş. bu çalışmaların devamı gelir. Takipteyiz.

• GTX460 kullanan arkadaşlar,

Oyunda hangi grafik ayarları ile kaç fps alıyorsunuz?
  • Oyuna yeni başlayacağım

Desmond öldü dedi 1-2 arkadaş

Yemin ediyorum tam sopayla dövülecek adamlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebo

Oyuna yeni başlayacağım

Desmond öldü dedi 1-2 arkadaş

Yemin ediyorum tam sopayla dövülecek adamlarsınız

Spoiler butonunu kullanmayı bilmeyen adam çok malesef.
  • Sonunda oyunu yükleyebildim.Fazla oynamaya vaktim olmadı ama oyununun grafiklerini begendim bu sefer hemde sistemi diğer serileri kadar yormuyor gibi geldi.
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.