Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: habibcanalkan

quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Oyunun sonunu daha iyi anlamak isteyenler için türkçe altyazılı çalışmalar yapılmış.Spoiler'den bakabilirsiniz

http://www.oyunceviri.com/forum/threads/9748-Assassin-s-Creed-III-Desmond-%C4%B1n-G%C3%B6revleri-(T%C3%BCrk%C3%A7e-Altyaz%C4%B1l%C4%B1)

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

arkadaşlar herkes boston'da kasıyor diyor şu boston kasma olayı ilk haytham ile boston'a çıktığımız andan itibaren mi başlıyor? eğer öyle ise bende hiçbir kasma mevcut değil. hd5730 ile normal-high karışık ayarlarda full çözünürlükte oynuyorum.

evet tam orda başlıyor,eğer sizde kasma yada ani fps düşüşleri yoksa yardırın

quote:

Orijinalden alıntı: Namco Bandai

Arkadaşlar şu boston sorununu kimse çözemiyor oyunu orjinal aldım v.1.2 uptade yi de yaptı ama gene aynı fps yerlerde lütfen bilseydim far cry 3 alırdım bu nedir yahu

dalaksız ubi keşke far cry 3 alsaydınız en azından verdiğiniz paraya değerdi...bu kasma fps yada bilinen adıyla boston sorunu orjinal veya korsan ile alakalı değil.Direkman ubinin b*k yemesi...düzeltemiyorlar galiba ,sonrada ekran kartlarına suç atıyorlar..yok şu driveri yükleyin şunu yapın vs

abi öle diosunuzda bende ve arkadaşlarımda hiç kasmadı ekran kartında olabilir sorun gerçekten

3 ay oldu nerdeyse.. hala bir çözüm bulunumadı ne ubiden ne ati nvidiadan adam gibi bir çözüm göremedik :S her modelde olmuyor ama çoğu kişide var bu sorun,optimizasyon acayip berbat 3 pc de denedim bizim şansımıza hep fps düşüşleri ile karşılaştık.Söylenen her şeyide yaptık ama olmadı Şanlısınız kardeşim valla ne diyim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: habibcanalkan

quote:

Oyunun sonunu daha iyi anlamak isteyenler için türkçe altyazılı çalışmalar yapılmış.Spoiler'den bakabilirsiniz

http://www.oyunceviri.com/forum/threads/9748-Assassin-s-Creed-III-Desmond-%C4%B1n-G%C3%B6revleri-(T%C3%BCrk%C3%A7e-Altyaz%C4%B1l%C4%B1)

quote:

arkadaşlar herkes boston'da kasıyor diyor şu boston kasma olayı ilk haytham ile boston'a çıktığımız andan itibaren mi başlıyor? eğer öyle ise bende hiçbir kasma mevcut değil. hd5730 ile normal-high karışık ayarlarda full çözünürlükte oynuyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Namco Bandai

Arkadaşlar şu boston sorununu kimse çözemiyor oyunu orjinal aldım v.1.2 uptade yi de yaptı ama gene aynı fps yerlerde lütfen bilseydim far cry 3 alırdım bu nedir yahu

dalaksız ubi keşke far cry 3 alsaydınız en azından verdiğiniz paraya değerdi...bu kasma fps yada bilinen adıyla boston sorunu orjinal veya korsan ile alakalı değil.Direkman ubinin b*k yemesi...düzeltemiyorlar galiba ,sonrada ekran kartlarına suç atıyorlar..yok şu driveri yükleyin şunu yapın vs

abi öle diosunuzda bende ve arkadaşlarımda hiç kasmadı ekran kartında olabilir sorun gerçekten

3 ay oldu nerdeyse.. hala bir çözüm bulunumadı ne ubiden ne ati nvidiadan adam gibi bir çözüm göremedik :S her modelde olmuyor ama çoğu kişide var bu sorun,optimizasyon acayip berbat 3 pc de denedim bizim şansımıza hep fps düşüşleri ile karşılaştık.Söylenen her şeyide yaptık ama olmadı Şanlısınız kardeşim valla ne diyim

bizde 4 pcde denedik bi tanesi game boster mı ne kullanarak açtı diğerleride düz açtı son performansta hiç sorun çıkmadı baya şanslıyız demekki :)

• quote:

teşekkürler ilginize. o zaman ben harbiden yardırsam iyi olacak galibateşekkürler ilginize. o zaman ben harbiden yardırsam iyi olacak galiba. bu arada önceki mesajımda da belirttiğim gibi oynadığım kart mobility radeon hd5730 yani yeni bir kart değil ayrıca dizüstü olması nedeniyle açmaz diye düşündüm herkes problem yaşayınca sanırım şanslıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Oyunu biraz önce bitirdim.Genel olarak Connor'un hikayesi güzeldi.Deniz savaşlarına çok özen gösterilmiş ve son derece muhteşemdi.Dövüş sistemi de fena değil.Ama diğer oyunlara göre ana görevler biraz yavan kalmış,basit gibi geldi.Homestead ve denizde Pig Leag görevleri hariç diğer yan görevler hiç yapılmasaydı daha iyiydi.Feathers,Almanac toplamak yerine daha güzel ieyler oyuna eklenebilirdi.
    Oyunun sonun için bir sorum var:
    Minevra ve Juno'nun bahsettiklerini tam olarak idrak edemedim.Sanırım karşımıza 2 seçenek sunuluyor ve Juno'nun istediğini yapıyoruz.Minevra'nın anlattığı şeyleri anlayamadım.Biri kısaca özet geçerse sevinirim.

Minevra'yı seçerse bir grup insanı alıp o mağarada saklıyacak ve güneş patlamasından kurtulacaklar. Hayatı tekrar kuracaklar, özgür dünyayı oluşturmaya başlyacaklar ama bir süre sonra insanlar Desmond'ı yavaştan peygamber ilan edecek ve öldükten sonra sapıtıp, onun adına yalan yanlış öğreti çıkarıp, insanları kontrol etmeye başlayacaklar.

Teşekkür ettim.

• beyler homestad görevlerindeki adamlar öldü convoy yollayamıyorum ne yapabilirim
  • ac 3tebi odun alma bülümü var ben de orda fon yetersiz diyo ne yapabilirim
  • arkadaşlar malum oyunda dükkan satın almak yok peki görevler dışında parayı nasıl kazanıyoruz açıklar mısınız?
  • Boston sorunu çözüldü mü?
  • ilgi çok az gibi ama acinitiates'e yeni bir resim yüklendi, herkes göremiyor o yüzden buraya ekleyeyim dedim.

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

benim 3-5 çıkarımım var ama yazmayayım şimdi. siz ne anlıyorsanız öyle kalsın kafanızda yönlendirme yapmış olmayayım

• arkadaşlar şunu nasıl yapıyoruz diye sormuştum daha önce fakat net bir cevap alamamıştım yardımcı olabilecek var mı? bir de bu hareket ac3 te var mı?

Edit: 50. saniyedeki kılıçla birini öldürüp kılıcı çekerken hidden gun ile diğerini öldürmesinden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 4 Şubat 2013; 0:55:17 >
  • arkadaşlar ne oldu bu iş yaw
  • quote:

arkadaşlar malum oyunda dükkan satın almak yok peki görevler dışında parayı nasıl kazanıyoruz açıklar mısınız?

Homestad görevleri yaparak malikanedeki çalışanlarını geliştiriyorsun sonra bunlardan ürünler yaparak konvoylarla ticaret yapıyorsun( alkol , kıyafet ,savaş malzemesi vs.) ama en kolayı ve karlısı bear pelt ticareti yapmak ya da etraftaki sandıkları aç özellikle kalenin içindekileri 10k ,le 7.5k arası para çıkıyor her birinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

quote:

arkadaşlar malum oyunda dükkan satın almak yok peki görevler dışında parayı nasıl kazanıyoruz açıklar mısınız?

Homestad görevleri yaparak malikanedeki çalışanlarını geliştiriyorsun sonra bunlardan ürünler yaparak konvoylarla ticaret yapıyorsun( alkol , kıyafet ,savaş malzemesi vs.) ama en kolayı ve karlısı bear pelt ticareti yapmak ya da etraftaki sandıkları aç özellikle kalenin içindekileri 10k ,le 7.5k arası para çıkıyor her birinden.

homestad görevlerini yapıyorum oduncu falan açıldı fakat konvoy yolladım 700 florin gelir ancak elde edebildim

• Oyunu bitirdim ama şu crafting olayını çözemedim.Bir tane asistan ile birlikte odunlar vs. gibi nesneler birlikte craft yapıcağız ama nasıl oluyor anlamadım?Ne işimize yarar?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

quote:

homestad görevlerini yapıyorum oduncu falan açıldı fakat konvoy yolladım 700 florin gelir ancak elde edebildim

quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Oyunu bitirdim ama şu crafting olayını çözemedim.Bir tane asistan ile birlikte odunlar vs. gibi nesneler birlikte craft yapıcağız ama nasıl oluyor anlamadım?Ne işimize yarar?

Homestadları yaptıkça terzi , avcı , madenci vs. açılıyor ve lvl atlıyor sequence 11 de galiba tamamı max lvle ulaşıyordu. Craft olayını ise ticarette kar yapmak için bir de Washington'un çakma kılıcı ile broken sword knife yapmak için kullanıyoruz oyundaki en sağlam kılıç ile bıçak olması lazım bu ikisi recipeları bir yerden çıkıyor Diyelim ki alkol yapacağız satmak için önce homestad görevlerinden inn'i(hancı) açıcağız sonra stockpile sekmesine gelerek oduncudan lumber oak alıyoruz aldığımız odunla materials sekmesinden barrel yapıyoruz, o yaptığımız barrel ile çiftçiden aldığımız elmayı(mesela) koyarak alkol yapıyoruz sonrada konvoyla bunları postalıyoruz bir alkol 700 ve ya 800 € olması lazım. Böyle böyle işte

• arkadaşlar reloaded sürümünde sorun yaşayan var mı boşuna indrmeyelim
  • Birisi Desmond' a haber salsın da, elini çabuk tutsun

http://www.ntvmsnbc.com/id/25420380/
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Birisi Desmond' a haber salsın da, elini çabuk tutsun

http://www.ntvmsnbc.com/id/25420380/

Şuralarda bir yerde Animus olacaktı
  • boton ne oldu arkadaşlar yaw
  • Xbox'da oynadıktan sonra PC'de oynamak hiç içimden gelmedi halbuki eski oyunlarını defalarca oynadım. Dinamik değişiklikler olmuş oyunda iyi de olmuş ama nafile yaşlanıyoruz herhalde hiç bakmıyorum. DLC görevini bile açmadım henüz. Malum Boston problemini de hiç yaşamadım...
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.