Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5870 ile 35-50 arası gidip geliyor işlemciyi değiştirmem lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ashez -- 8 Şubat 2013; 13:54:46 >
  • Hala millet spoiler butonunu kullanmayı öğrenememiş. Daha çoğu kişi oynamaya devam ediyor biraz dikkatli olun lütfen.
  • yeni oyunda bence eziodan sonraki dönemi oynarız. Ezionun uzak doğulu bir öğrencisi vardı bayan onunla oynayacağız gibi geliyor bana. Avrupa ve amerikada oynandı oyun hikaye uzak doğuya doğru kayacaktır.

@Serinin 1-2 ve Brotherhood oyunu satılıyordu uygun fiyata o tarz bir kampanya bilen var mı ?
  • Beyler birisi Boston sorununun çözülüp çözülmediğini söyleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Beyler birisi Boston sorununun çözülüp çözülmediğini söyleyebilir mi?

aynen hd 6850 ile rahat oynayan var mı ?
  • arkadaşlar sequence 8'e geçtim fakat hala naval convoy yollayamıyorum galiba bunun için gemi yapmak gerekliymiş bunu nasıl yapıyoruz? oyun içinde herhangi bir bilgi göremedim. bir de oyunda hiç upgrade yok mudur ? eski oyunlardaki örneğin çift hidden blade, tırmanma eldiveni vs vardı bu oyunda o tarz upgrade yok mudur? varsa nereden yapıyoruz?
  • Bende hd 6850 cyclone power edition var max 30 fps görüyorum Boston civarında.
  • Bir bölümdeyim.Atlı birini takip ediyoruz ama adam mesafeyi açıp gidiyor.Mouse'un sol tuşu dışında atı hızlı sürmenin yolu var mı?Youtube'dan walkthrougha baktım adam atla yetişiyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

Bir bölümdeyim.Atlı birini takip ediyoruz ama adam mesafeyi açıp gidiyor.Mouse'un sol tuşu dışında atı hızlı sürmenin yolu var mı?Youtube'dan walkthrougha baktım adam atla yetişiyor çünkü.

space basarsan at son sürat koşuyor fakat 3-5 saniye sonra yoruluyor ve dinlenene kadar sadece sağ tuşa basılı koşturuyorsun. bu arada atın yorgunluk barı gibi bir şey var mı ben göremedim doğrusu yani space basıyorum fakat ne zaman bırakmam gerektiğini kestiremiyorum.
  • Arkadaşlar bu oyunda avcılık ne işe yarıyor? Yani hayvanların kürklerini topladıktan sonra ne yapıyoruz? Bir de gemi tamir etme görevinde bir yerlere konvoy falan yolladık onu da hiç anlamadım bir sürü malzeme ekranı geldi bir tanesini satın alıp konvoyla yolladık falan sonra konvoya saldırı geldi yardıma yetişemedim konvoyu hallettiler falan. Açıklayabilir misiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

arkadaşlar şunu nasıl yapıyoruz diye sormuştum daha önce fakat net bir cevap alamamıştım yardımcı olabilecek var mı? bir de bu hareket ac3 te var mı?

Edit: 50. saniyedeki kılıçla birini öldürüp kılıcı çekerken hidden gun ile diğerini öldürmesinden bahsediyorum.

Geç oldu söyleyeyim.Geçenlerde kardeşim oynarken tesadüfen gördüm.Orada arka arkaya hiç yara almadan counter-attack ve saldırarak adam öldürünce arada yapıyor.Ama AC3'te yapıldığını hiç sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

yeni oyunda bence eziodan sonraki dönemi oynarız. Ezionun uzak doğulu bir öğrencisi vardı bayan onunla oynayacağız gibi geliyor bana. Avrupa ve amerikada oynandı oyun hikaye uzak doğuya doğru kayacaktır.

@Serinin 1-2 ve Brotherhood oyunu satılıyordu uygun fiyata o tarz bir kampanya bilen var mı ?

Deluxe Edition gibi bir şey vardı. AC1,AC2,AC2:Brotherhood oyunları birlikte 4o tl ile satılıyordu zamanında ama hiçbir yerde göremedim ben.Belki steam da vardır belki.
  • ne zman pack çıkacak
  • o değilde pc için ıslık nasıl çalınıyo ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

quote:

arkadaşlar şunu nasıl yapıyoruz diye sormuştum daha önce fakat net bir cevap alamamıştım yardımcı olabilecek var mı? bir de bu hareket ac3 te var mı?

Edit: 50. saniyedeki kılıçla birini öldürüp kılıcı çekerken hidden gun ile diğerini öldürmesinden bahsediyorum.

Geç oldu söyleyeyim.Geçenlerde kardeşim oynarken tesadüfen gördüm.Orada arka arkaya hiç yara almadan counter-attack ve saldırarak adam öldürünce arada yapıyor.Ama AC3'te yapıldığını hiç sanmıyorum.

teşekkür ederim cevabınız için fakat hiç yara almadan counter-attack yaptığımda da bu hareketi hiç görmedim acaba ekstra bir tuş mu var diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: abdulkrm

o değilde pc için ıslık nasıl çalınıyo ?

hangi tuşun yanında whistle yazıyorsa o tuş olacak ben"e" diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdulkrm

o değilde pc için ıslık nasıl çalınıyo ?

E tuşu diye hatırlıyorum. 'Whistle' yazdığında ıslığı çalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

yeni oyunda bence eziodan sonraki dönemi oynarız. Ezionun uzak doğulu bir öğrencisi vardı bayan onunla oynayacağız gibi geliyor bana. Avrupa ve amerikada oynandı oyun hikaye uzak doğuya doğru kayacaktır.

Deluxe Edition gibi bir şey vardı. AC1,AC2,AC2:Brotherhood oyunları birlikte 4o tl ile satılıyordu zamanında ama hiçbir yerde göremedim ben.Belki steam da vardır belki.

steam değil de ben arşiv niyetine kutulu istiyorum şöyle uygun denk gelirse. olmadı kendim yapıcam kutusunu

• quote:

arkadaşlar sequence 8'e geçtim fakat hala naval convoy yollayamıyorum galiba bunun için gemi yapmak gerekliymiş bunu nasıl yapıyoruz? oyun içinde herhangi bir bilgi göremedim. bir de oyunda hiç upgrade yok mudur ? eski oyunlardaki örneğin çift hidden blade, tırmanma eldiveni vs vardı bu oyunda o tarz upgrade yok mudur? varsa nereden yapıyoruz?

şuna cevap verecek yok mudur ?
  • quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim cevabınız için fakat hiç yara almadan counter-attack yaptığımda da bu hareketi hiç görmedim acaba ekstra bir tuş mu var diye düşünüyorum.

Sadece counter attack değil.Counter attack yaptıktan sonra hemen diğer adamlara dalıcaksınız.Zaten birinde counter attack yapıp yere serdiğinizde diğer adamlara tıkladıkığınızda tek hareketle öldürüyor.Böylw 2-3 kill streak yapsanız,combogibi kendiliğinden biri adamı haklarken diğer eliyle başka adamı hedef alıp tabancayla öldürüyor.

quote:

steam değil de ben arşiv niyetine kutulu istiyorum şöyle uygun denk gelirse. olmadı kendim yapıcam kutusunu

Benimde öyle bir niyetim vardı geçen yaz ama hiçbir yerde kalmamış anlaşılan.Belki d&r,inkilap yayınevi tarzı bir yerlerde bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdiqeCaLe -- 10 Şubat 2013; 19:08:41 >

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.