Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video'da 5:07'de başlayan görevde son atlıyı hiçbir şekilde yakalayamıyorum.Kullandığım at videodaki ata göre çok daha yavaş.Başka bir görev filan mı yapmak gerekiyor.
    http://www.youtube.com/watch?v=o-REOAtxr9M&list=EL_lXdQAQinpc
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Video'da 5:07'de başlayan görevde son atlıyı hiçbir şekilde yakalayamıyorum.Kullandığım at videodaki ata göre çok daha yavaş.Başka bir görev filan mı yapmak gerekiyor.

Atı dörtnala koşturman lazım spur horse yap yetişirsin
  • bu oyunu mobile radeon hd5730 ile oynayan oldu mu? nasil bir performans alabilirim? dusuk-orta ayarlarda 35-40 fps alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spoiler butonunu kullanmasını bilmeyen tipler basmış konuyu.
  • assasian creed serısının turkce yaması varmı :D
  • Tamam oyunu ben de bitirdim ama sonunu direk yazmıyoruz
    Oynamayanlar için spoiler butonunu kullanalım arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirhankarasu

quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

quote:

wikisinde desmond a bakabilirsiniz ölüm tarihi yazıyor

Ubisoft resmen sir kapidi ha simdi animusu kim kullanacak rebecca lar falan bunlari bulcakmi diyorum ve inaniyorum yeni oyunda yeni ksrakter diye eskiyede gidebilirler . o zaman harika olur. Yeni oynayis ve 1400 lerin bizansi. Yikilmak uzere olan imparatorlugu ayakta tutmaya calisan kahraman. Eziodan onceki en iyi bilinen ama Eagle Vision a sahip olmayan karakter. Yada eagle vision olsada olur. Hic olmadi 800 lere gidelim misira. Oda sekil olr ha :D

amaç ne olacak ama? Dünya kurtarıldı. Junoyu engelleme çalışacaklar geçmişe gidip büyük ihtimalle. Bu da ilk medeniyete gidebileceğimizi gösteriyor. Yani Adam ve Eve yi görebiliriz. Hatta onlar olabiliriz. Animus a desmond un babası geçer büyük ihtimal. Juno serbest kalıyor, insanlardan nefret ediyor juno. Büyük ihtimalle tüm insanları yok etmeden onu durdurmak için geçmişe gidecekler. Ama geçmişte ne bulacaklar? Amacını öğrenirler belki. Ama? Onu yok etmenin yolunu bulabilirler

juno insanlardan çok minerva ve diğerlerine kızgın, onu tapınağa hapsettiler diye. desmond sayesinde kurtuluyor zaten.

Oyunun nereye gideceği konusunda da hutchinsona sorular sorulmuştu zaten ve bunlardan birinde "sadece ileriye veya sadece geriye gideceğiz diye bir şart yok. tarih çok geniş ve her iki tarafa da gideceğiz. farklı karakterler ve farklı hikayelerle." cevabını vermişti.

Ayrıca şu an acinitiates.com(yanlış yazmış olabilirim) sitesinde ubisoftun her zaman ki ilginçliklerinden biri var. her gün bir soru bilmece falan ilginç sorular oluyor doğru cevap verdikçe dna yapılanıyor. Velhasıl şubatın ortasına doğru bitecek gibi bu oyun ve büyük ihtimalle yeni oyunla ilgili bir şeyler çıkacak ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

Video'da 5:07'de başlayan görevde son atlıyı hiçbir şekilde yakalayamıyorum.Kullandığım at videodaki ata göre çok daha yavaş.Başka bir görev filan mı yapmak gerekiyor.

Atı dörtnala koşturman lazım spur horse yap yetişirsin

Spur horse farenin sağ tuşuna basılı tutarak yapılmıyor mu?Sağ tuşa basmama rağmen yetişemiyorum.

• nasıl son yamalarla vs. per. artışı oldu mu hiç oyunda
  • Şimdide burda takıldımVideonun başında elimizdeki kolye ile mavi duvara gidince oyun bitiyor ama bende öyle bir şey olmadı.Mavi duvara gittim etrafı gezdim ama takılı kaldım.Ayrıca ben oyundaki sadece ana görevleri yaptım yani ünlem ile gösterilenler acaba bunun bir etkisi var mıdır?Ayrıca tekrar geçmişede dönemiyorum tamamen tıkılıp kaldım.
    http://www.youtube.com/watch?v=1WejdmizGNQ&list=EL_lXdQAQinpc
  • Oyunu bugün bitirdim. Genel olarak Connor'ın hikayesini gayet beğendim, güzel de bağladılar ancak Desmond'ın tarafı konusunda pek tatmin olduğumu söyleyemem.

En sonunda Minerva'nın önerdiği sonu seçse bence gayet güzel bir son olurdu. Ancak Juno'yu seçti. Gerçi seri devam edecekse elbette Juno'nun önerdiği son daha makul olur. Ancak yaklaşık 5 seneden beridir beklediğimiz o büyük son bu şekilde olmamalıydı. Desmond gibi bir karakter 2 saniyede harcandı. Ayrıca Desmond'ın dhikayeden çok fazla şey beklerken hayal kırıklığına uğradım. Aslında potansiyel vardı. Yani Daniel Cross gibi bir karakter vardı karşımızda. Beyni yıkanmış, oldukça yetenekli bir düşman olarak anlatıldı. Desmond ile oynadığımız ilk bölümde kendisi bize silah doğrulttu, kafasına tak diye bir tane yapıştırdı Desmond, adam orada bayıldı. NEyse dedim devam. Brezilya'da da biraz kovalayıp elinden çekip aldık cihazı. Yine neyse dedim heralde böyle ezik gösterilmeye çalışılıyor ama en sonunda çok büyük bir darbe vuracak bize. Sonra Desmond'ın babası kaçırıldı. Hah dedim beklediğim darbe geliyor sanırım. Sonra ne oldu, Desmond Abstergo'yu bastı, Daniel'i gayet sıradan bir askeri öldürdüğümüzden çok daha kolay bir şekilde öldürdü, yıllardır peşinde koştuğu elmanın meziyetini bilmezcesine Desmond'ın onu elini kolunu sallayarak vereceğini sanan Vidic'i de öldürttü askerlere, sonra babasını da alıp çıktı. Yani koskoca Desmond'ın son macerası bu şekilde ilerledi. REsmen artık bitsin de kurtulalım şu adamdan dercesine işlenmişti Desmond'ın hikayesi.
    Onun dışında dediğim gibi Connor'ın hikayesi gayet güzeldi. Çok güzel işlenmişti. Deniz savaşları ayrı bir güzeldi. Ancak oyunda görevler dışında yapılan işlerde genel bir zorlaştırma vardı. Örneğin önceki oyunlarda etraftan dükkan vs alarak para kazanırken, bu oyunda av vs vardı ancak ben bir yerden sonra bunları bıraktım. Genel olarak yan işleri yapmayı bıraktım aslında, çünkü önceki oyunlara göre daha zor oldukları için bir süre sonra insanın yapası gelmiyor. Ana görevlere yoğunlaştım o yüzden.

• Oyun fena olmamış ama atmosfer konusunda Brotherhood'un yanından bile geçemez.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

quote:

wikisinde desmond a bakabilirsiniz ölüm tarihi yazıyor

Ubisoft resmen sir kapidi ha simdi animusu kim kullanacak rebecca lar falan bunlari bulcakmi diyorum ve inaniyorum yeni oyunda yeni ksrakter diye eskiyede gidebilirler . o zaman harika olur. Yeni oynayis ve 1400 lerin bizansi. Yikilmak uzere olan imparatorlugu ayakta tutmaya calisan kahraman. Eziodan onceki en iyi bilinen ama Eagle Vision a sahip olmayan karakter. Yada eagle vision olsada olur. Hic olmadi 800 lere gidelim misira. Oda sekil olr ha :D

amaç ne olacak ama? Dünya kurtarıldı. Junoyu engelleme çalışacaklar geçmişe gidip büyük ihtimalle. Bu da ilk medeniyete gidebileceğimizi gösteriyor. Yani Adam ve Eve yi görebiliriz. Hatta onlar olabiliriz. Animus a desmond un babası geçer büyük ihtimal. Juno serbest kalıyor, insanlardan nefret ediyor juno. Büyük ihtimalle tüm insanları yok etmeden onu durdurmak için geçmişe gidecekler. Ama geçmişte ne bulacaklar? Amacını öğrenirler belki. Ama? Onu yok etmenin yolunu bulabilirler

Sanmıyorum babasının geçeceğini . Bana göre Desmonddu yine ana karakter . Ama baktım evet açıklama yapılmış ölmüş denmiş o zaman hatırlayacaksanız Assassins Creed BH de gölge olarak görülen S16 RV de adadaki arkadışımızdı . Bir programdı ve silinmişti ama Animus un birinci versiyonundan kalan bazı kalıntılar AC3 de karşımıza çıkan Anımus 3 te karşımıza çıkacaktır . Yazılım Anımusu ele geçirecek ve anımus yazılım ile çalışacak bana göre . Yada hiç tanımadığımız bir dallama gelecek

• Girmez olaydım Squence11'yim
  • Arkadaşlar şu boston sorununu kimse çözemiyor oyunu orjinal aldım v.1.2 uptade yi de yaptı ama gene aynı fps yerlerde lütfen bilseydim far cry 3 alırdım bu nedir yahu
  • Oyunu biraz önce bitirdim.Genel olarak Connor'un hikayesi güzeldi.Deniz savaşlarına çok özen gösterilmiş ve son derece muhteşemdi.Dövüş sistemi de fena değil.Ama diğer oyunlara göre ana görevler biraz yavan kalmış,basit gibi geldi.Homestead ve denizde Pig Leag görevleri hariç diğer yan görevler hiç yapılmasaydı daha iyiydi.Feathers,Almanac toplamak yerine daha güzel ieyler oyuna eklenebilirdi.
    Oyunun sonun için bir sorum var:
    Minevra ve Juno'nun bahsettiklerini tam olarak idrak edemedim.Sanırım karşımıza 2 seçenek sunuluyor ve Juno'nun istediğini yapıyoruz.Minevra'nın anlattığı şeyleri anlayamadım.Biri kısaca özet geçerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Oyunu biraz önce bitirdim.Genel olarak Connor'un hikayesi güzeldi.Deniz savaşlarına çok özen gösterilmiş ve son derece muhteşemdi.Dövüş sistemi de fena değil.Ama diğer oyunlara göre ana görevler biraz yavan kalmış,basit gibi geldi.Homestead ve denizde Pig Leag görevleri hariç diğer yan görevler hiç yapılmasaydı daha iyiydi.Feathers,Almanac toplamak yerine daha güzel ieyler oyuna eklenebilirdi.
    Oyunun sonun için bir sorum var:
    Minevra ve Juno'nun bahsettiklerini tam olarak idrak edemedim.Sanırım karşımıza 2 seçenek sunuluyor ve Juno'nun istediğini yapıyoruz.Minevra'nın anlattığı şeyleri anlayamadım.Biri kısaca özet geçerse sevinirim.

Minevra'yı seçerse bir grup insanı alıp o mağarada saklıyacak ve güneş patlamasından kurtulacaklar. Hayatı tekrar kuracaklar, özgür dünyayı oluşturmaya başlyacaklar ama bir süre sonra insanlar Desmond'ı yavaştan peygamber ilan edecek ve öldükten sonra sapıtıp, onun adına yalan yanlış öğreti çıkarıp, insanları kontrol etmeye başlayacaklar.

• arkadaşlar herkes boston'da kasıyor diyor şu boston kasma olayı ilk haytham ile boston'a çıktığımız andan itibaren mi başlıyor? eğer öyle ise bende hiçbir kasma mevcut değil. hd5730 ile normal-high karışık ayarlarda full çözünürlükte oynuyorum.
  • Oyunun sonunu daha iyi anlamak isteyenler için türkçe altyazılı çalışmalar yapılmış.Spoiler'den bakabilirsiniz

http://www.oyunceviri.com/forum/threads/9748-Assassin-s-Creed-III-Desmond-%C4%B1n-G%C3%B6revleri-(T%C3%BCrk%C3%A7e-Altyaz%C4%B1l%C4%B1)

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

arkadaşlar herkes boston'da kasıyor diyor şu boston kasma olayı ilk haytham ile boston'a çıktığımız andan itibaren mi başlıyor? eğer öyle ise bende hiçbir kasma mevcut değil. hd5730 ile normal-high karışık ayarlarda full çözünürlükte oynuyorum.

evet tam orda başlıyor,eğer sizde kasma yada ani fps düşüşleri yoksa yardırın

quote:

Orijinalden alıntı: Namco Bandai

Arkadaşlar şu boston sorununu kimse çözemiyor oyunu orjinal aldım v.1.2 uptade yi de yaptı ama gene aynı fps yerlerde lütfen bilseydim far cry 3 alırdım bu nedir yahu

dalaksız ubi keşke far cry 3 alsaydınız en azından verdiğiniz paraya değerdi...bu kasma fps yada bilinen adıyla boston sorunu orjinal veya korsan ile alakalı değil.Direkman ubinin b*k yemesi...düzeltemiyorlar galiba ,sonrada ekran kartlarına suç atıyorlar..yok şu driveri yükleyin şunu yapın vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 31 Ocak 2013; 15:58:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

Oyunun sonunu daha iyi anlamak isteyenler için türkçe altyazılı çalışmalar yapılmış.Spoiler'den bakabilirsiniz

http://www.oyunceviri.com/forum/threads/9748-Assassin-s-Creed-III-Desmond-%C4%B1n-G%C3%B6revleri-(T%C3%BCrk%C3%A7e-Altyaz%C4%B1l%C4%B1)

quote:

Orijinalden alıntı: sroad

arkadaşlar herkes boston'da kasıyor diyor şu boston kasma olayı ilk haytham ile boston'a çıktığımız andan itibaren mi başlıyor? eğer öyle ise bende hiçbir kasma mevcut değil. hd5730 ile normal-high karışık ayarlarda full çözünürlükte oynuyorum.

evet tam orda başlıyor,eğer sizde kasma yada ani fps düşüşleri yoksa yardırın

quote:

Orijinalden alıntı: Namco Bandai

Arkadaşlar şu boston sorununu kimse çözemiyor oyunu orjinal aldım v.1.2 uptade yi de yaptı ama gene aynı fps yerlerde lütfen bilseydim far cry 3 alırdım bu nedir yahu

dalaksız ubi keşke far cry 3 alsaydınız en azından verdiğiniz paraya değerdi...bu kasma fps yada bilinen adıyla boston sorunu orjinal veya korsan ile alakalı değil.Direkman ubinin b*k yemesi...düzeltemiyorlar galiba ,sonrada ekran kartlarına suç atıyorlar..yok şu driveri yükleyin şunu yapın vs

abi öle diosunuzda bende ve arkadaşlarımda hiç kasmadı ekran kartında olabilir sorun gerçekten

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.