Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Arkadaşlar elimde ac3 key var ve uplay'den nasıl key girmemiz gerektiğini bilmiyorum. Biri key', uplayden nasıl aktif edeceğimi anlatabilir mi? Yada steam'den girersem key'i yine uplay'den oynayabilir miyim?

Uplay 'i yükledin mi? Yüklediysen yukarıdaki menulerde redeem code tarzı bir olay olması lazım. Steam den key girme derim ben, steamden girsen bile uplay istiyor oyun bildiğim kadarıyla 2 tane programla uğraşmazsın aynı anda.

uplay var hocam ama bir türlü bulamadım key girmek için gereken yeri. Yukarıdaki menülerde de yok.
    Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Arkadaşlar elimde ac3 key var ve uplay'den nasıl key girmemiz gerektiğini bilmiyorum. Biri key', uplayden nasıl aktif edeceğimi anlatabilir mi? Yada steam'den girersem key'i yine uplay'den oynayabilir miyim?

Uplay 'i yükledin mi? Yüklediysen yukarıdaki menulerde redeem code tarzı bir olay olması lazım. Steam den key girme derim ben, steamden girsen bile uplay istiyor oyun bildiğim kadarıyla 2 tane programla uğraşmazsın aynı anda.

uplay var hocam ama bir türlü bulamadım key girmek için gereken yeri. Yukarıdaki menülerde de yok.
    Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

Oyunu daha once oynadigin crackli hesaptan aktiflestorme bence . Yeni hesap ac o hesaba gir sonea oyuna cift tikla oyun bilgisi uplaye gelir zaten ordan start gamr yaparsin senden aktivasyon kodu isten bir pencere ciksr karsina oraya yazarsin :) Ben boyle yaptim onceden oynadoligim crackli save uzerinde yaparsan ban olabiliuormus dikkat et :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunu an itibariyle bitirdim de nasıl serbest dolaşacağım?
  • Biri yardım edebilir mi lütfen?LIMITED Mode hatasıyla ilgilidir.
    Ben ekran kartı alınca Nvidia'dan AC3 hediye edildi.Aktifleştirdim falan filan şimdi ise Mp oynayamıyorum.LIMITED Mode diyor.Pc kullanıcısıyım nasıl düzeltebilirim anlatır mısınız kaç gündür uğraşıyorum
  • Boston sorunu çözülmedi mi lan hâlâ?
  • Ya şu benim damaged save i nasıl çözeriz arkadaşın achivmentslarını kendi uplay hesabıma yüklemek istiyorum.
  • arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum da
    acaba standart mı alsam yoksa delux mu alsam
    multisi önemli değil
    single için tüm ek görevlerin olduğu paket hangisiyse onu alacağım
  • yada şunlardan hangisi

http://video-oyun.gittigidiyor.com/video-oyunlari/pc-bilgisayar-oyunlari?k=assassin+s+creed+3&sra=hpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 20 Ocak 2013; 0:07:08 >
  • ya Limited Mode sorununa çözümü söyler misiniz? PC den oynuyorum lütfen yardım...
  • Kızmayın ama paranızla rezil olmuşunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Kızmayın ama paranızla rezil olmuşunuz

+1

Her zaman söylerim Ubisoft pc oyuncularıyla alay eden bir şirkettir diye..burda bu şirketi körü körüne savunanlara bakıyorum şimdi sus pus olmuşlar keşke ben haksız çıksaydım..keşke ama görüyorsunuz..ayrıca alacak arkadaşlara tavsiyem korsan oynasınlar inanın bunu alacağınıza gidin dishonored alın daha iyi..bu kadar umursamazlıkta olmaz arkadaş.. yok yinede almak istiyorsanız yorumum yok.. arkadaşlar zaten yeterince sorunu yazmışlar..

Ubisoft artık pc'den elini çekmesinin vakti geldi bence.. doğru dürüst yapmayacaksa yapmasın bizde mağdur olmayalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Kızmayın ama paranızla rezil olmuşunuz

+1

Her zaman söylerim Ubisoft pc oyuncularıyla alay eden bir şirkettir diye..burda bu şirketi körü körüne savunanlara bakıyorum şimdi sus pus olmuşlar keşke ben haksız çıksaydım..keşke ama görüyorsunuz..ayrıca alacak arkadaşlara tavsiyem korsan oynasınlar inanın bunu alacağınıza gidin dishonored alın daha iyi..bu kadar umursamazlıkta olmaz arkadaş.. yok yinede almak istiyorsanız yorumum yok.. arkadaşlar zaten yeterince sorunu yazmışlar..

Ubisoft artık pc'den elini çekmesinin vakti geldi bence.. doğru dürüst yapmayacaksa yapmasın bizde mağdur olmayalım..

Valla korsan şekilde temin ettim gayet de güzel oynuyorum bitmek üzere.Ha sorun çıksa da dert etmem silerim geçer,ama arkadaşların durumu gerçekten vahim.

• Oyunu neredeyse hemen hergün oynuyorum ama bazen kasabada yapacak bişi bulamıyorum görevleri kısmında biraz sıkıntı yaşıyorum onu geçtim bana birisi Bu trade bölümünü anlatabilirmi Sadece asker veya kasalardan para kazandım şuana kadar yada sivil soymaktan sıkıldım :) deneyimli bir kaç arkadaş bana trade konusunda yardımcı olabilirmi biraz karışık geldi bana.
  • LIMITED MODE hatasına yardım edin lütfen!!!Sizde de oluyor mu Allah rızası için ya lütfen yardım.
  • Oyunda güzel olan tek şey deniz savaşları oyunun gerisi kalanı çok sıkıcı ve karakter bir Altair bir Ezio gibi sarmıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun benim için tamamen hayal kırıklığı oldu ve çok gereksiz görevler var yarısına kadar geldim dahada oynamadım
  • Rezil bir oyun,verilen paraya yazık.
  • oyunu hiç oynamadım ama ac2 acbh gerçekten bir sanat eseriydi
    rönesans Niccolò Machiavelli leonardo ve muhteşem senaryo, mekanlar ve müzikler
    abartmıyorum tam bir şah eserdi...
  • Yuh ya oyun çıktığından beri saçma optimizasyon yüzünden Connor'u kontrol etmeye başladığım an oyunu bıraktım. Patch gelsin de ağız tadıyla oynarım diye. Patch hala bir haltı düzeltmemiş.
  • Bende bostonda falan çok az kasma oluyor, en düşük ayarlar 1080p oynuyorum neyseki çok kötü değil en düşük ayarlarıda
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.