Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Önce korsan bitirdim sonra orjinal aldım

U play ismim: Mrmoneys
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Sadece çatılarda dolaşma olayı da değil aslında. Önceki 4 oyun baz alındığında, bu oyunun dışta kaldığı çok aşikar. Her zaman dediğim gibi, seri, her yeni oyununda, Assassin/Stealh/Rogue çizgisinden, Warrior'a doğru kaymaya başladı ki gördüğüm kadarıyla da bu oyun tepe noktası olmuş. Gizlilikten kastım da sadece görevlerin yapılış şekli de değil. Bu oyunda bırakın "Gizli Örgüt" havasını, örgüt yok ortada. Her intikam oyununun, cübbeli baş karakteri Assassin değildir. Assassin kelimesi, tam karşılığı olan, İngilizceye yerleşmiş "Suikastçi" anlamında kullanılmış ki böyle olunca "Live by the creed" mottolarından eser yok ne oyunda, ne karakterde. O zaman Sam Fisher de Assassin...

amerikaya gittikleri için mecbur senaryoyu böyle kurmak zorunda kaldılar. çünkü yerleşik bir düzen yok amerikada e haliyle assassinler de pek düzenli değil ki üstüne
    haytham, assassin düzenini yıkıp achilles'i bir başına bırakınca bir de üstüne achilles'in eşi ve çocuğu ölünce
    assassin düzeni müzeni kalmıyor ortada. Connor'ın damarlarında da kızılderililik olunca böyle warrior modunda bir oyun çıkıyor ortaya. Belki önümüzdeki oyunlarda -şayet connor olursa tabi- Connor daha bir assassin ruhuyla davranır. Pek sanmıyorum ama umudum o yönde. Oyunu her yönüyle düşününce mantıksız gelmiyor hatta çok güzel düşünülmüş ve müthiş ayarlanmış ve atmosfer çok iyi yansıtılmış. Ama tek sorun en başta yer alıyor, amerikadan başka yer mi kalmadı tarihte?

Keşke tarihsel yönü daha derin bir yer seçselerdi. Böylece bildiğimiz ac havasından kopmamış olurduk. Mesela yine aynı tarihlerde geçen fransız ihtilali de alınabilirdi. Veya daha eskilere gidilebilirdi. Hiç sevmesem ve haz etmesem bile uzakdoğuya gitmek de çok daha zevkli olabilirdi. Çünkü bu yerler hep tarihi olan yerler.

Hoş gerçi diğer oyun brezilyada söylentileri dolanıyor ama inşallah sadece günümüzdeki kısmı brezilyadadır. Allah aşkına hiç brezilya tarihi diye bir şey duyan var mı ya

• Homestead missionsları yapın yeni itemler craft edin mesela ben ikili silah kemeri washington sword fln aldım şimdi %100 sync. yapamadığım görevlere uğraşıyorum bu oyun bitse bile sıkmıyor ya diğer ac oyunlarına göre baya baya geliştirilmiş kötü diyenler sadece ana hikayeyi oynayıp bitirdim diyorlar %100 bitirmeye çalışın oyunun zevki o zaman çıkıyor
  • Tekrar bitiricektim bilgisayar arızalandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

quote:

son bölümmüş demekki
    desmond ölüyor hani
    ondan sonra main mission yok laylaylon oluyor, yanlış mıyım ?.

cevap?

Klasik ek görevler.

sonunda birisi cevap verdi.. OK o zaman oyun benim için bitmiştir.. ksıa sürdü ama

• Beyler bostonda kasma vardı, ne zamandır takip etmiyorum herhangi bir update çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: armutyus

quote:

Sadece çatılarda dolaşma olayı da değil aslında. Önceki 4 oyun baz alındığında, bu oyunun dışta kaldığı çok aşikar. Her zaman dediğim gibi, seri, her yeni oyununda, Assassin/Stealh/Rogue çizgisinden, Warrior'a doğru kaymaya başladı ki gördüğüm kadarıyla da bu oyun tepe noktası olmuş. Gizlilikten kastım da sadece görevlerin yapılış şekli de değil. Bu oyunda bırakın "Gizli Örgüt" havasını, örgüt yok ortada. Her intikam oyununun, cübbeli baş karakteri Assassin değildir. Assassin kelimesi, tam karşılığı olan, İngilizceye yerleşmiş "Suikastçi" anlamında kullanılmış ki böyle olunca "Live by the creed" mottolarından eser yok ne oyunda, ne karakterde. O zaman Sam Fisher de Assassin...

amerikaya gittikleri için mecbur senaryoyu böyle kurmak zorunda kaldılar. çünkü yerleşik bir düzen yok amerikada e haliyle assassinler de pek düzenli değil ki üstüne
    haytham, assassin düzenini yıkıp achilles'i bir başına bırakınca bir de üstüne achilles'in eşi ve çocuğu ölünce
    assassin düzeni müzeni kalmıyor ortada. Connor'ın damarlarında da kızılderililik olunca böyle warrior modunda bir oyun çıkıyor ortaya. Belki önümüzdeki oyunlarda -şayet connor olursa tabi- Connor daha bir assassin ruhuyla davranır. Pek sanmıyorum ama umudum o yönde. Oyunu her yönüyle düşününce mantıksız gelmiyor hatta çok güzel düşünülmüş ve müthiş ayarlanmış ve atmosfer çok iyi yansıtılmış. Ama tek sorun en başta yer alıyor, amerikadan başka yer mi kalmadı tarihte?

Keşke tarihsel yönü daha derin bir yer seçselerdi. Böylece bildiğimiz ac havasından kopmamış olurduk. Mesela yine aynı tarihlerde geçen fransız ihtilali de alınabilirdi. Veya daha eskilere gidilebilirdi. Hiç sevmesem ve haz etmesem bile uzakdoğuya gitmek de çok daha zevkli olabilirdi. Çünkü bu yerler hep tarihi olan yerler.

Hoş gerçi diğer oyun brezilyada söylentileri dolanıyor ama inşallah sadece günümüzdeki kısmı brezilyadadır. Allah aşkına hiç brezilya tarihi diye bir şey duyan var mı ya

Doğuda olsun bence, çin, japonya falan. Ninja yıldızı atarız Aklıma başka bir yer gelmiyor çünkü, oyunu bitirmedim hikayesine göre connorla devam etmezse ileri alırlar tarihi sanırım hikayeyi bilmiyorum. Belki rusya olabilir

• quote:

Tüm bunlara rağmen, sıradaki oyunu nispeten daha yakın tarihte ve Brezilya'da kurgulayacaklarından, yeni oyundan da ümidim yok açıkçası. 1191'de başlayan serinin, birden 1476'ya sıçraması bile yanlışken, 1700'ün sonlarından devam etmesini yadırgadım şahsen. Oysa Timeline'da çok daha kaliteli konu ve dönemler mevcut:

quote:

1453
    Sultan Mehmed II of the Ottoman Empire, in the possession of an Apple of Eden, led the Ottomans to attack the city of Constantinople and conquered it from the ruling Byzantines.[12]

quote:

1321
    On 14 September, Dante Alighieri was killed by the Templars.[3]
    The Italian Assassins found out about the continuing existence of the Templars, and Domenico Auditore was given the Codex to take with him to Spain.[3]
    While laying anchor in the Otranto harbor, Domenico Auditore's ship was ambushed by pirates hired by the Templars to retrieve the Codex. Domenico scattered the Codex pages into chests, though Domenico and his family were attacked by the pirates. Domenico's wife was raped and murdered, but Domenico and his son survived, making their way to the beach.[3]

Fakat hikaye bazında olabilecek herhangi bir parçayı bulmak için tekrar geriye dönebilirler.Yanılıyormuyum?

• quote:

Orijinalden alıntı: emirhankarasu

Beyler bostonda kasma vardı, ne zamandır takip etmiyorum herhangi bir update çıktı mı?

son versiyon yüklü kasma hiç yaşamadım üstüne update de gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serial17

Mp oynayanlar var mı ?
    Önce korsan bitirdim sonra orjinal aldım

U play ismim: Mrmoneys

Ben oynuyorum adım Thesymson ama şimdi bir Revelations aldım onun hikaye modu çok acayip sarıyor . Mehemet's hançeri açtım şimdi şans eseri beni tutan yok Cidden fark hissediliyor AC3 single ile RV arasındaki . AC3 sarmıyor beni single ama Multide iyiyimdi rbiraz RV yide hiç Multi oynamam :)
  • quote:

quote:

son bölümmüş demekki
    desmond ölüyor hani
    ondan sonra main mission yok laylaylon oluyor, yanlış mıyım ?.

cevap?

Homestread ve prologue görevlerini bitir mutlaka,
    Desmond'ın olayı bitse bile bir kaç bölüm daha geliyor arkasından, Connor'ın olayları sonuca bağlanıyor. Ayrıca animus hack olayı var, işe ayrı bir boyut kazandıyor. Kaptanın hazinesi bulmadıysan onu da kovala bence. O bölümler oyunun en iyi dizaynına sahip.

• Arkadaşlar iki sorum var öncelikle ticarette 3 tane konvoy yaptım ama gemiler yok bende nerden yapıyoruz onu??

birde bu eşya yaptırdığımız adamlar nasıl gelişiyor benimkiler full 1 lvl :D ??
  • Oyunu bıtırdım. Spoıler vermeden artı eksılerını yazayım
    + Grafıkler - detaylar
    - Optımızasyon berbat
    + Gorsellıgı baltalamayan akıcı anımasyonlar. Ozellıkle Connor'un
    + Gemı savasları
    - Oncekı serılere nazaran daha sonuk gorevler.
    + Bazı yan gorevler 4 parca harıta bulma gorevlerı bence oyunun en ıyı gorevlerıydı.
    - Assasıanları yetıstırme gorevlerde yanınıza cagırma. Eksı dememın sebebı cagırmasakda oyunu rahatca bıtırebılıyoruz. Sehırler dısında zaten cagıramıyoruz. Yada ben dıkkat etmedım.
    - Soyle guzel bır Assasıan zırhı kıyafetı cıkmadı. Sılah olarak oyunun baslarında aldıgım 7000e degerındekı kılıc dısında cok fazla bır sey kullanmadım. Yapay zeka yuzunden sılah koleksıyonu yapmamıza gerek yok. Dusman her turlu ölmeyı basarıyor. Bır tek baltalı olanlar bıraz zorluyor.
    + Craft tıcaret sıstemı

Son olarak nedendır bılınmez yenı bır grafık motoru denendıgınde oncekı serılerden hep bır seylerı cıkartıp gorsellıge abanırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ploff -- 14 Ocak 2013; 18:14:58 >

• Nerden indirebilirim arkadaşalar? Link var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ofyariz93

Nerden indirebilirim arkadaşalar? Link var mı?

Buyur Kardeşim...
    Assassin Creed III Download
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

Buyur Kardeşim...

pardon ama sanırım bi yanlışlık oldu link yok da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lothier

quote:

Buyur Kardeşim...

Link ölü yenileyelim pls.Linklere sahip çıkalım pls.Hadi az kaldı ittire ittire burayı da oyun indirme sitesine çevirecez haydin romalı gardaşlarım.
  • Sanırım hala patch çıkmadı. Çıkacağını sanmıyorum ama eğer çıkarsa kocaman harflerle yazın konu başlığına patch çıktı diye..
  • Biraz önce 864 MB'lik Update yapti Steam'de,detaylar söyleymis;

From the Ubisoft Forums,

Multiplayer:

Various fixes related to the Customization system in multiplayer
    Minor Interface fixes in the game lobby
    Sound announcements in the session now work correctly
    User Interface updated
    Various minor STEAM related fixes
    Ability Icons size fix
    Navigation in Abstergo store has been improved

Singleplayer:

Various minor mission issues fixed
    Wrong spawning positions in some case`s fixed
    Voice in tutorial missions has been fixed
    In-game interface (BAM wheel) controls now more responsive
    Issues related to the desynchronization fixed
  • Assassins lerinizi göreve göndermişsinizdir umarım t ye basılıtutun solda fare tık işareti olan yere tıklayın
    1.02 pach çıktı

http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.02_RUS.exe

http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.02_WW.exe

http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.02_DIGITAL.exe

• 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.