Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerika'nın avrupa gibi bir tarihi (tarihi eser, bina vs.) yok, o yıllarda orada amerikalı diye tabir edilen ne bir ulus, ne de doğru düzgün şehirleşme vardı. İngilizler sömürge kurmaya çalışmadan önce bu kıtaya yerleşen İspanyollar, Portekizliler, Fransızlar ve İngilizler, kıtanın gerçek sahibi olan yerlilerin (kızılderililer) sahip oldukları toprakları yavaş yavaş ellerinden aldılar, avrupa'dan göç edenler sayesinde kolonileşme gerçekleşmiş oldu. AC 3'ün senaryo gereği ve geçtiği mekanlar açısından AC 2'ye benzer olmasını beklemek zaten baştan beri mümkün değildi. Tarihi zengin olan Rusya veya uzakdoğuda geçen bir oyun da yapılabilirdi, ama böyle bir değişiklik arada iyi oldu bir sonraki oyunda ülke olarak bu yerlerden birini seçebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ocak 2013; 14:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keshberfo

Arkadaşlar, çatılarda gezmeyi bende çok seviyorum ama 1700'lü yılların Amerikasında ne çatısı ? zaten doğru düzgün bir şehirleşme yoktu o yıllarda. Venedik gibi ya da Firenze gibi hatta binlerce yıllık Roma gibi bir şehir değildi ki Boston çatılarda cirit atalım.
    AC2'de başlayan ( Altair'in zırhını almak için az uğraşmadık ) tırmanma görevleri AC3'de yok, olmaması da senaryonun gidişatı açısından mantıklı değil mi sizce ? Amerika topraklarında yaşamış efsanevi biri yok ki zırhını arayalım, zaten böyle bir şey koysalardı abest olmaz mıydı ? 1700'lerin Amerikasında tarih mi vardı ki efsaneler olsun ? Ezio'nun zırhını arayalım desek, ee onu da Altair'in kütüphanesinde bıraktık, Amerika toprakları ile bir alakası yok.
    Kardeşlik AC3'ün geçtiği coğrafyaya hiç ulaşmamış ki :( Bende isterdim AC3 Uzak doğuda geçsin ( The Ember'dan sonra böyle bir beklentim olmuştu ).
    Diğer AC serilerinden farklı mı ? Kesinlikle farklı. Neticede Caner'in Asssassin ruhu yok, ama bi Altair bi Ezio gibi olmasını beklemek haksızlık olmaz mıydı ? Neticede senaryoya baktığımızda Caner'in Assassin olması bile tamamen AOE de gördüğü halüsilasyon yüzünden değil mi ?
    Oyunu kendi iç senaryosuna göre değerlendirdiğinizde o kadar da yerlerde süründürülecek bir oyun değil. AC serisinin hikaye bazlı devamı niteliğinde de olmadığını kabul ediyorum. Ancak oyunu bağımsız değerlendirdiğinizde hakkını vermek lazım.
    Berbat diyebileceğimiz bir oyun kesinlikle değil.

Beyenmediğim yanları yok mu ? Var elbette, kardeşliğin üyelerini geliştirmek neredeyse imkansız gibi. Göreve yolluyosun, %78 ikinci kişiyi koyuyosun %79 üçüncü adamı ekliyosun %80 yolluyosun göreve Fail olup geliyolar. Bu durum beni deli etti :( AC2B yada AC2R de bu işler daha kolaydı :( şimdi neredeyse geliştirmek imkansız gibi birşey.

Not: Aynı hayal kırıklığını Blizzard Diablo3 ile yaşatmıştı, ne hikmetse 3. oyunların başına hep bu geliyo :)

Tüm adamlarımı Assassin yaptım, zaman işi.
    Çatı yoksa çatı olan yerde geçseydi oyun. Şart mıydı Amerika? Bu kadar ileri bir tarihe atlamadan başka bir yerde geçirselerdi oyunu. Son oyunda önceki 4 oyundaki atmosferin bozulması son derece saçma bence.

• Valla ben de patch beklemekten sıkıldım ve sildim. Zaten oyunun içinde hissedemedim kendimi. Roma kalıntılarında çalan epik müzik ve sizi o tarihin havasını yaşatan ortamı özledim açıkçası.

http://www.youtube.com/watch?v=sdlmwwRcfog&list=LLaGvAcqvPLGG5lV6zV4n-9g

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KovenanT -- 8 Ocak 2013; 15:38:39 >
  • Ben birçok eleştiriye katılıyorum ama filmin amerika'nın kurtuluşuna gitmesi oldukça hoşuma gitmedi değil.Ama burdan kalkıp Brezilya'ya yönelmeleri ki bence oldukça saçma olur orada ağaçlardan ağaçlara mı atlıyacaz?

Ayrıca umarım Japonya'yı ele alırlar dünya tarihinde Assassin'in en bilinen özellikleri ile donatılmış Ninja'lar var.Tarih boyunca sabotaj ve suikast gibi birçok görevi üstlenmiş özel karakter, tam bizim Assassinimiz için biçilmiş kaftan.
  • arkadaslar ticaret ve craft icin surekli bu dagdaki eve gitmek sartmi baska turlu yapilabiliyormu?
    yada gitmenin bir kisa yolu varm acaba?
  • ayrica canimi sikan bir noktata kasabada dolasirken pesime dusen askerler oluyor onlardan kacmaktan oyunumu oynayamiyorum varmi bir caresi arkadaslar ya
  • AC:III'ü ışık hızıyla full syncye dikkat etmeden bitirdim bir daha da açmadım. Bunun anlamı benim içi bu oyun olmamş demektir.AC2 oynadım yeniden aradaki farkları bir kez daha gördüm. AC:III genel anlamda çok iyi oyun ama AC ruhu olmadığı için benim için iyi değil. Ki en önemli şey o benim için.
  • türkçe yama çalışası var mı ac3 için?
  • son bölümmüş demekki
    desmond ölüyor hani
    ondan sonra main mission yok laylaylon oluyor, yanlış mıyım ?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

AC:III'ü ışık hızıyla full syncye dikkat etmeden bitirdim bir daha da açmadım. Bunun anlamı benim içi bu oyun olmamş demektir.AC2 oynadım yeniden aradaki farkları bir kez daha gördüm. AC:III genel anlamda çok iyi oyun ama AC ruhu olmadığı için benim için iyi değil. Ki en önemli şey o benim için.

Çatılarda akrobatik hareketler yapsaydık AC ruhu olacakmıydı oyunda ciddi soruyorum? Ya da sadece rönesans dönemi mi AC ruhunu yaşatıyor?
  • Sadece çatılarda dolaşma olayı da değil aslında. Önceki 4 oyun baz alındığında, bu oyunun dışta kaldığı çok aşikar. Her zaman dediğim gibi, seri, her yeni oyununda, Assassin/Stealh/Rogue çizgisinden, Warrior'a doğru kaymaya başladı ki gördüğüm kadarıyla da bu oyun tepe noktası olmuş. Gizlilikten kastım da sadece görevlerin yapılış şekli de değil. Bu oyunda bırakın "Gizli Örgüt" havasını, örgüt yok ortada. Her intikam oyununun, cübbeli baş karakteri Assassin değildir. Assassin kelimesi, tam karşılığı olan, İngilizceye yerleşmiş "Suikastçi" anlamında kullanılmış ki böyle olunca "Live by the creed" mottolarından eser yok ne oyunda, ne karakterde. O zaman Sam Fisher de Assassin...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bu oyun ordan oraya zıplayarak 15 kişiye saldırdım vurdum vurdum saymadım diyerek (sözde gizli olarak suikastçilik yapıyoruz) zevk vermeyen bir oyun olmuş. Gizlilik ve suikastçilik terimleri 0. Bunların olmasını beklediğim için hiç sevmedim. Sam Fisher bundan iyidir.
  • Tüm bunlara rağmen, sıradaki oyunu nispeten daha yakın tarihte ve Brezilya'da kurgulayacaklarından, yeni oyundan da ümidim yok açıkçası. 1191'de başlayan serinin, birden 1476'ya sıçraması bile yanlışken, 1700'ün sonlarından devam etmesini yadırgadım şahsen. Oysa Timeline'da çok daha kaliteli konu ve dönemler mevcut:

quote:

1453
    Sultan Mehmed II of the Ottoman Empire, in the possession of an Apple of Eden, led the Ottomans to attack the city of Constantinople and conquered it from the ruling Byzantines.[12]

quote:

1321
    On 14 September, Dante Alighieri was killed by the Templars.[3]
    The Italian Assassins found out about the continuing existence of the Templars, and Domenico Auditore was given the Codex to take with him to Spain.[3]
    While laying anchor in the Otranto harbor, Domenico Auditore's ship was ambushed by pirates hired by the Templars to retrieve the Codex. Domenico scattered the Codex pages into chests, though Domenico and his family were attacked by the pirates. Domenico's wife was raped and murdered, but Domenico and his son survived, making their way to the beach.[3]

• quote:

Orijinalden alıntı: maviyolcu

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

AC:III'ü ışık hızıyla full syncye dikkat etmeden bitirdim bir daha da açmadım. Bunun anlamı benim içi bu oyun olmamş demektir.AC2 oynadım yeniden aradaki farkları bir kez daha gördüm. AC:III genel anlamda çok iyi oyun ama AC ruhu olmadığı için benim için iyi değil. Ki en önemli şey o benim için.

Çatılarda akrobatik hareketler yapsaydık AC ruhu olacakmıydı oyunda ciddi soruyorum? Ya da sadece rönesans dönemi mi AC ruhunu yaşatıyor?

Tabiki rönesans dönemi diye değil mesela AC1'i de çok severim en assassin havası ilk oyunda vardı zaten. O atmosferi bir daha başka bir oyunda göremedim ben. En AC ruhunu yaşatan AC1'di sonradan azalmaya başladı. AC2 başlı başına efsane zaten. Brotherhood pek güzel olmasa da gizli mekanları dlcleri ve christina görevleriyle günü kurtardı.Revelations ise fragmanı,Ezio'nun son oyunu olması duygusallığın ağır basması Ezio'nun master assassin olmasıyla kurtardı.Ki bazı hayranlara göre Revelations en iyi oyundur serinin. Bunlara bakarak AC serisini baştan beri oynayan birisi AC3'ü oynayınca çok yaşadı(herkes değil tabi) En azından çoğu hayran...

• oyun optimizasyon bakımından bozuk resmen.Kartım hd 5850.Bostona ilk indigimiz yerde herşey açık 12 fps veriyor.Herşeyi kapadım bu sefer 15 e çıktı.Böyle saçmalık mı olur.Grafikler çok iyi olsa tamam, ac revelation dan hiç bir farkı yok.Oynamayalım daha iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

oyun optimizasyon bakımından bozuk resmen.Kartım hd 5850.Bostona ilk indigimiz yerde herşey açık 12 fps veriyor.Herşeyi kapadım bu sefer 15 e çıktı.Böyle saçmalık mı olur.Grafikler çok iyi olsa tamam, ac revelation dan hiç bir farkı yok.Oynamayalım daha iyi.

HD 5650 orjinal oyun Vsync kapalı 24 HZ ve orta kalitede Bostonda 25-35 arası FPS rahat alıyordu . Laptop olmasından dolayı iki saat sonra kritik düşüşler yaşanıyordu ama iki saat yeter . Diyeceğim oki oyunda dediğiniz kadar problem yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-FI

son bölümmüş demekki
    desmond ölüyor hani

cevap?
  • arkadaşlar yardım edin yaa ben assasins creed 3 alcam ama işlemcim phenom 9500 quad-core 2.2 ghz kaldırı mı ?? kaldırmassa amd athlon 2 X4 620 veya 640 kaç tl dirr bu işaretleri çok sevitorum

• quote:

quote:

son bölümmüş demekki
    desmond ölüyor hani

cevap?

Klasik ek görevler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RapStar55

Arkadaşlar ben yeni bir pc topladım ve ekran kartım gtx 560 i asusun kartını aldım hediye olarak Assassian's creed 3 vermişler şimdi oyunu indirmek istiyorum bana Geforce.com/assassianscreed3 adresinden indirin diyor oraya giriyorum bi kod alıyorum ubisoftun sitesine üye olmamı istiyor bi şekilde üye oldum ama Kredi karti nosu falan istiyor üye olmama rağmen şimdi ben bu oyunu nasıl indiricem yardımcı olabilicek varmı teşekkürler.

Arkadaşlar yokmu bileniniz ?
  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.