Bildirim
Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (187. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
23 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zotac 680 amp icinden cikin hediye assassinc creed 3 packi satiyorum, cd ve keyler hic aktiflestirilmedi- kullanilmadi kutu iceriginde : assassins creed, assassins creed II deluxe edition, assassins creed revelations var
steam fiyati 70 dolar ben 52 istiyorum
ilgilenen olursa pmden ulassin lutfen
iyi eglenceler
edit: fiyat degistirildi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 7 Ocak 2013; 7:16:37 > -
Steam fiyatı 100 dolar mı?
19.99 $ Assassin 's Creed Director's Cut Edition
19.99 $ Assassin 's Creed II Deluxe Edition
29.99 $ Assassin 's Creed Revelations
+________
69,97 $ -
Hiç iyi değildi bu ac:III.Olmamış. -
quote:
Orijinalden alıntı: TehErozbey
Steam fiyatı 100 dolar mı?
19.99 $ Assassin 's Creed Director's Cut Edition
19.99 $ Assassin 's Creed II Deluxe Edition
29.99 $ Assassin 's Creed Revelations
+________
69,97 $
Assassin 's Creed Director's Cut Edition yazmiyor bendeki pakette ben ac 3 versyonu sandim ondan 50 usd diye hesaba kattim, ama oynamadigim oyun sonucta yanilmisim
52 $ o zaman+ benim fiyatim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi explorerAA -- 7 Ocak 2013; 7:15:12 > -
Zaten yazmasına gerek yok aynı şeyler. -
quote:
Orijinalden alıntı: * KıL
Hiç iyi değildi bu ac:III.Olmamış.
İmzası ALtair olan ve "Nothing is true,Everything is permitted." bu cümleyi motta olarak kullanan birinden daha açıklayıcı yorum beklerim doğrusu. Şahsen AC serisinin bütün oyunlarını ( İos ve PC için çıkan ) oynadım ve bitirdim. AC3 bitmesin diye de ne kadar abidik gubidik yan görev varsa yapıyorum daha senaryoyu bitirmedim :) ( diğerlerini de bu şekilde oynamıştım ) Neyini beyenmedğini ? neresi olmamış bi yazabilir misin ? Şahsen ben yeni dövüş sistemi dışında herşeyini beyendim. Yeni dövüş sistemi fazla basit olmuş ama yaylım ateşi, aynı anda 2 askerin saldırması, dövüş animasyonları, atların modellemesi, kar etkisi, yağmur yağması ( artık mevsimler var AC de ) , doğal hayat, vahşi doğa, 20 tane ingiliz askerini kesip biçiyorum ama 4 tane kurt gelince nalları dikiyorum :P, deniz savaşları ( bu kadar detaylı bir gemi simulasyonu oynadığımı hatırlamıyorum hiçbir oyunda ). Eee ?? Daha ne ? Ana karakterin hareket kabiliyetinde artış gözle görünür şekilde. Şahsen Ezio ile insanlara çarpıp yere düşmekten gına gelmişti :)
Revelation'da en sevdiğim olay konuştuğum kişiye yakın durunca otomatik yürüyodu, bu kalkmış, keşke kaldırmasalardı.
Ezio artık master seviyesine çıktığı için Revelatin'da Eagle Eye hayatımızı kolaylaştırıyodu, bu oyunda Eagle Eye olması gerektiği gibi çok basic ( neticede karakter daha toy )
Lütfen beyenmediğin şeyleri yazarmısın, oyunu alma konusunda kararsız kalan kişiler aydınlanmış olur en azından...
-
Arkadaşlar ben yeni bir pc topladım ve ekran kartım gtx 560 i asusun kartını aldım hediye olarak Assassian's creed 3 vermişler şimdi oyunu indirmek istiyorum bana Geforce.com/assassianscreed3 adresinden indirin diyor oraya giriyorum bi kod alıyorum ubisoftun sitesine üye olmamı istiyor bi şekilde üye oldum ama Kredi karti nosu falan istiyor üye olmama rağmen şimdi ben bu oyunu nasıl indiricem yardımcı olabilicek varmı teşekkürler. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: keshberfo
quote:
İmzası ALtair olan ve "Nothing is true,Everything is permitted." bu cümleyi motta olarak kullanan birinden daha açıklayıcı yorum beklerim doğrusu. Şahsen AC serisinin bütün oyunlarını ( İos ve PC için çıkan ) oynadım ve bitirdim. AC3 bitmesin diye de ne kadar abidik gubidik yan görev varsa yapıyorum daha senaryoyu bitirmedim :) ( diğerlerini de bu şekilde oynamıştım ) Neyini beyenmedğini ? neresi olmamış bi yazabilir misin ? Şahsen ben yeni dövüş sistemi dışında herşeyini beyendim. Yeni dövüş sistemi fazla basit olmuş ama yaylım ateşi, aynı anda 2 askerin saldırması, dövüş animasyonları, atların modellemesi, kar etkisi, yağmur yağması ( artık mevsimler var AC de ) , doğal hayat, vahşi doğa, 20 tane ingiliz askerini kesip biçiyorum ama 4 tane kurt gelince nalları dikiyorum :P, deniz savaşları ( bu kadar detaylı bir gemi simulasyonu oynadığımı hatırlamıyorum hiçbir oyunda ). Eee ?? Daha ne ? Ana karakterin hareket kabiliyetinde artış gözle görünür şekilde. Şahsen Ezio ile insanlara çarpıp yere düşmekten gına gelmişti :)
Revelation'da en sevdiğim olay konuştuğum kişiye yakın durunca otomatik yürüyodu, bu kalkmış, keşke kaldırmasalardı.
Ezio artık master seviyesine çıktığı için Revelatin'da Eagle Eye hayatımızı kolaylaştırıyodu, bu oyunda Eagle Eye olması gerektiği gibi çok basic ( neticede karakter daha toy )
Lütfen beyenmediğin şeyleri yazarmısın, oyunu alma konusunda kararsız kalan kişiler aydınlanmış olur en azından...
Teknik geliştirmelerden ziyade, atmosfer olarak Assassin's Creed serisinin dışında bir oyun olduğundan ben de beğenmedim açıkçası. Bahsettiğiniz yenilikler elbette yadsınamaz geliştirmeler lakin Assassin's Creed adı altında değil. Oyun, başka bir isimle çıksa güzel bir oyun olabilirdi lakin önceki 4 oyunun konsepti, gidişatı, yarattığı beklentiler göz önüne alınırsa, çok büyük bir kitlenin tatmin olamayacağı bir oyun ortaya çıktı. Oyunun ruhu kaybolduktan sonra, grafiğin, dinamiklerin, geliştirmelerin de bir anlamı kalmıyor benim gözümde.
-
quote:
Orijinalden alıntı: X-FI
quote:
Orijinalden alıntı: emrebo
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
karlı bölümde fena yiyor gpu yu.. min bu fosyi gördüm genelde 45 kusurlarda..
boston boston dediniz hiç öyle ben fps düşüş problemine rastlamadım.. normal vaziyette hep..
Hocam hangi programla görüyorsunuz ekran kartı fps ve gpu kullanımını falan?
Msi afterburnerla bakıyorumda ben d3d11 falan yazmıyor , onuda görmek istiyorum
precision x 3.0.4 kullanıyom .. fps, vram usageleri falan açarsan görürsün dx11 ide diğerlerinide.
bu arada oyun açıldı resmen 25% den sonra süper gidiyor
Anladım cevabınız için teşekkür ederim.
Bende Revelations'u oynuyorum şuanda.Sistemi anca topladığımdan yeni başladım.1,2 ve brothershood'u bitirdiğimden dolayı seride kopukluk olsun istemedim.Revelations'da şuan süper gidiyor , bitince 3 e başlayacağım.Ubisoft çok iyi yapıyor ya bu oyunları.
orası öyle AC serisi çok çok güzel hatta kusursuz ilerledi.. ama ubisoft yazılım konusunda çok kazık atıyor orası ayrı
Evet bende katılıyorum buna , her ne kadar oyunda öncelik ekran kartıda olsa , aynı sisteme sahip ama i5 kullanan arkadaşlar benden 60 fps yüksek alıyor aynı sahnede.
FX6300 kullanıyorum.
Ama far cry3 cephesinde ise ben daha yüksek fps alıyorum , ubisoftun yazılımı bozuk
Hocam bu arada monitoring kısmından herşeyi açtım ama msi afterburner gibi aynen her şey var d3d11 yada d3d9 yazmıyor hala
yazması lazım yaa. d3d11 60 FPS diye bir satır olması lazım.. fps monitörüde aç osdden.
framate kısmını açamıyorum hocam monitoring'den.
Şunu diyor , "the checkmark to active bla bla bla"
onu çamazsan olmuyor da niye açılmıyor ki ? afterburnerdan açavaksın bu ardaa.. ya da precision x 3.0.4 kullansana
precision x 3.0.4 kurulu zaten.Msi afterburnerdada bu peogramdada olmuyor malesef.
Ama şöyle bir şey varki bu zamana kadar laptoptan masaüstü pcye hep kurdum msi afterburner hiç birinde açılmıyordu framate.Acaba cfg dosyası içinden mi oynama yapmamız lazım?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ANDREI
quote:
Orijinalden alıntı: keshberfo
quote:
Teknik geliştirmelerden ziyade, atmosfer olarak Assassin's Creed serisinin dışında bir oyun olduğundan ben de beğenmedim açıkçası. Bahsettiğiniz yenilikler elbette yadsınamaz geliştirmeler lakin Assassin's Creed adı altında değil. Oyun, başka bir isimle çıksa güzel bir oyun olabilirdi lakin önceki 4 oyunun konsepti, gidişatı, yarattığı beklentiler göz önüne alınırsa, çok büyük bir kitlenin tatmin olamayacağı bir oyun ortaya çıktı. Oyunun ruhu kaybolduktan sonra, grafiğin, dinamiklerin, geliştirmelerin de bir anlamı kalmıyor benim gözümde.
Aynen öyle. Yan görevler istediği kadar güzel olsun ana görevler resmen sıkıcıydı. Eski oyunlarda çatılarda şehri baştan başa dolaşırdık bunda geniş sokaklardan dolayı o da yok.
Benim gözümde açık ara en kötü AC oyunudur bu oyun.
-
Assassin's Creed oyunlarına önyargıyla yaklaştığım için serinin hiçbir oyununu oynamamıştım şimdiye kadar.Fakat geçenlerde hepsini yükledim ve ilk oyunu oynamaya başladım ve gerçekten çok hoşuma gitti ve seriyi bitirmeye karar verdim.Son çıkan oyunu da biraz deneme amaçlı oynadım.Ama genel olarak beğendim. -
Ben Ac2 deki ve BH deki ozel zirhlari acmak icin gostedigimiz cabayi cok seviyordum . RV de elimizden almislardi ama sonradan hadi bi Ishak Pasha zirhi yapakta sevinsinler demislerdi ve hemen actim cunku zevkliydi . Birde Master Assassin zirhi var ama o oyun bitince aciliyir genelde . Ben bu harabelere gidip tirmanma isini sevmistim . Ac3 te bunlar eksikti bence . Onun disinda bence guzeldi ha dogrudur kabul ederim bir suikast havasi yoktu oyunda ama bence siz ismini ne dusunurseniz odur oyunun ismi. Gunumuzun en baba TPS oyunu . Nitekim ben oyunu bilerek aldim yani sadece savasin olacagini bilerek aldim ve yalam soylemeyecegim bazen istedigim bu oluyordu ancak araya iki turmanma gorevi versinler . Mesela ben oyun cikmadan bu adamlar simdi kizlderili diye baglanti kurup ormanlik bi alnda zorla ulastigimiz bi yere bir zirh buldururlarbize demistim ama olmadk . Bir sonraki oyunda yine Connor olsun o baltasi olsun bu savas sistemi olasun ama azcik boyle tirmanma gorevi olsun bir seyi yaptiracak istek olsun . Ac2 de tirmanma gorevi fazla idi rv de ise az en uyumlusu BH idi . Yeni cikacak oyun BH tadinda olursa tadindan yenmez . Son olarak birde buyuk yapilar olsun tirmanmasi zevk versin . Revelations daki Galata Tower mesela . Roma daki o buyuk sempozyum . Kisaca bir sonraki oyun icin soyle bir sey cikartirsak :
Connorun olmasini isterim . Ancak Connor ABD zamaninda oldugu icin pek fazla yapi yok . Yani Connoru gonderin Brezilyaya Amazon ormanlarina . Orda biseyler arasin . İsi dustumu geri gelsin ABD ye . Haytham ingiliz idi gitsin ingilterede biseyler yapsin karistirsin ortaligi . Ben revelationsta adamlari gpreve gonderme isine bayiliyordum simdi bunda 3 adamim var hepsi 0 level ugrasmadim bile bunu yine Revelationsdaki gibi yapmalilar bence . Alalim anasi satayim adami alalim hatta bu sefer kendi Assassin binamizi biz insa edelim bir ugras olsun digerlerinde hep hazirdi . 3 de ise homestadda kaliyordu . Gemilerde gelistirmeler olsun ama oyle boyle gelistirmeler kiyalim paraya boyatalim . Brujucmva atesi gibi atesler ekleyelim toplarin sayisini artiralim . Murettebata ozel kisiler alim mesela oyle gorevler olsunki biz bazi adamlar bulalim onlari test edelim ve Gemilere kaptan olarak gonderelim bizim emrimiz ile sefere ciksinlar ticaret yapsinlar veya savas para getirsinler . Ticaret sistemi gelistirilirse bide cok makbule gecer . Mesela bizim ordan gecenlerden harac keselim vs vs . Biliyorum fazla sey istesimama bunlar gonulleri fethedmis oyunlari yapan bir sirket icib zor olamamali. Suresi ne kadar surerse sursun ( 4-5 sene olmasin ama Borderland ms gibi beklemeyelim :P ) 2 sene beklenir bu oyun . Ama boyle bi oyun olsun PC mide yenilerim gerekirse konsol alirim oynsrim o oyunu . Benden bu kadar arkadaslar ama yazarken merak ettim siz nelerim eklenmesini isterdiniz acaba ? Paylasirsabiz sevinirim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Arkadaşlar shuttering problemi mevcut.Patch tarzı bir şey var mı?Gerçi 1.01 kurulu ama , sadece bendemi var bu durum acaba?
Boş yerlerde 40 civarı fps ve gpu kullanımı %99 , ama yüksek bir yerden şehre bakınca fps 18 oluyor ama gpu kullanımı %57
Sistemim,
FX6300 3.5 ghz 6 core
8gb ddr3 1600
2gb 256 bit gddr5 hd7850 -
creditsleri geçmeyin 35 dk birşey bekleyin twitterda dolaşın vs.. çünkü ondan sonra video falan geliyor daha görevler açılıyor ! bu oyun btmez yahu
-
beyler hala ustumde basta giydigi giysi var ne zaman kizilderili kiyafeti yada diger assassins giysilerine gecicek acaba?
boston kentinde baya ilerledim ama halen ilk kiyafet var ustumde -
Assassin's Creed III kupon var elimde msi verdi nereden indireceğim bunu
kupon dediler ama keymi bu?? -
Ubisoft'u sevmemin nedeni uzun süre kendini tekrar eden oyunlar yapmaması, cambazlık sevenler ilk oyunu ve Brotherhood'u oynasınlar orada bol bol çatı var. Connor yeni yetişme bir Assassin ve kızılderili, bu sefer zaman konum yaşanan şeyler herşey daha farklı. Oyunda hafiften Patriot filminin havası var, halkı İngilizlere karşı ayaklandırma kısmı o kadar güzeldi ki resmen yaşadım. Gemi savaşları harika taktiksel olarak askerleri yönettiğimiz, top ateşi altında yıkılan binaların olduğu ve cephede geçen savaş atmosferi mükemmel. Görevimiz sadece suikast değil oynanış çok yönlü ve gerçekçilik artmış, daha ne istiyorlar ilginç.
@ keshberfo
AC 3 benim için serinin en iyisi, hem de açık ara yılın oyunudur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 8 Ocak 2013; 11:30:05 > -
Arkadaşlar, çatılarda gezmeyi bende çok seviyorum ama 1700'lü yılların Amerikasında ne çatısı ? zaten doğru düzgün bir şehirleşme yoktu o yıllarda. Venedik gibi ya da Firenze gibi hatta binlerce yıllık Roma gibi bir şehir değildi ki Boston çatılarda cirit atalım.
AC2'de başlayan ( Altair'in zırhını almak için az uğraşmadık ) tırmanma görevleri AC3'de yok, olmaması da senaryonun gidişatı açısından mantıklı değil mi sizce ? Amerika topraklarında yaşamış efsanevi biri yok ki zırhını arayalım, zaten böyle bir şey koysalardı abest olmaz mıydı ? 1700'lerin Amerikasında tarih mi vardı ki efsaneler olsun ? Ezio'nun zırhını arayalım desek, ee onu da Altair'in kütüphanesinde bıraktık, Amerika toprakları ile bir alakası yok.
Kardeşlik AC3'ün geçtiği coğrafyaya hiç ulaşmamış ki :( Bende isterdim AC3 Uzak doğuda geçsin ( The Ember'dan sonra böyle bir beklentim olmuştu ).
Diğer AC serilerinden farklı mı ? Kesinlikle farklı. Neticede Caner'in Asssassin ruhu yok, ama bi Altair bi Ezio gibi olmasını beklemek haksızlık olmaz mıydı ? Neticede senaryoya baktığımızda Caner'in Assassin olması bile tamamen AOE de gördüğü halüsilasyon yüzünden değil mi ?
Oyunu kendi iç senaryosuna göre değerlendirdiğinizde o kadar da yerlerde süründürülecek bir oyun değil. AC serisinin hikaye bazlı devamı niteliğinde de olmadığını kabul ediyorum. Ancak oyunu bağımsız değerlendirdiğinizde hakkını vermek lazım.
Berbat diyebileceğimiz bir oyun kesinlikle değil.
Beyenmediğim yanları yok mu ? Var elbette, kardeşliğin üyelerini geliştirmek neredeyse imkansız gibi. Göreve yolluyosun, %78 ikinci kişiyi koyuyosun %79 üçüncü adamı ekliyosun %80 yolluyosun göreve Fail olup geliyolar. Bu durum beni deli etti :( AC2B yada AC2R de bu işler daha kolaydı :( şimdi neredeyse geliştirmek imkansız gibi birşey.
Not: Aynı hayal kırıklığını Blizzard Diablo3 ile yaşatmıştı, ne hikmetse 3. oyunların başına hep bu geliyo :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keshberfo -- 8 Ocak 2013; 11:52:27 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X