Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (210. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • direk 3 e başlasam önceki serilerden birşey kaçırmış olur muyum ? seri halinde başlamak için vaktim yok şuanda. 3 bağımsız mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

direk 3 e başlasam önceki serilerden birşey kaçırmış olur muyum ? seri halinde başlamak için vaktim yok şuanda. 3 bağımsız mıdır ?

Direk üçten başlarsan ac serisine ihanet etmiş olursun. Eğer tek bir oyunu bitirme vaktin varsa ac2 yi oyna brotherhood alternatifidir. revelations istanbulda geçtiği için farklı bir alternatif. fakat en iyi öneri baştan başlaman ve AC1 i oynamandır. eğer önce ac3 ü oynarsan ac1 i oynamak çok zor gelir.
  • Aynen seri elma etrafında dolamasalardı daha iyiydi ama bu hikayeyi yıkmak olurdu. Napalım oynayacaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

direk 3 e başlasam önceki serilerden birşey kaçırmış olur muyum ? seri halinde başlamak için vaktim yok şuanda. 3 bağımsız mıdır ?

müsait bir zamanda serinin başından başlamanızı eğer ingilizceniz iyi değilse oyunçevirinin türkçe yamalarıyla oynamanızı tavsiye ederim çünkü 3. oyun serinin hikaye olarak en beğenilmeyen ve en kopuk oyunu zevki en düşük oyun her ne kadar dinamikleri ve bazı detayları çok hoş düşünülmüş olsada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 18 Mayıs 2013; 14:45:52 >
  • Bunun Türkçe yaması çıktı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Bunun Türkçe yaması çıktı mı?

Oyunçeviri'de %99 durumda,test aşamasında şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

quote:

Ne zaman çıkar acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

quote:

quote:

Ne zaman çıkar acaba ?

Sitede durumlar bir süredir karışık olduğu için kesin bir şey söylemek zor,1-2 hafta içinde de çıkabilir ay içinde

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zaman çıkar acaba ?

Sitede durumlar bir süredir karışık olduğu için kesin bir şey söylemek zor,1-2 hafta içinde de çıkabilir ay içinde

Niye karışık ki başarılı bir siteydi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne zaman çıkar acaba ?

Niye karışık ki başarılı bir siteydi.

Çeviri kadrosunda pek çok değişiklik oldu çeviriler uzun süre yarım kaldı

• Türkçe yama çıktı beyler,hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Türkçe yama çıktı beyler,hayırlı olsun.

çok sevindim hadi hayırlısı.
  • Oyun orijinal olmasına rağmen "Oyun klasöründe DataPc_DX11.forge dosyası bulunamadı yada yama dosyası ile uyumlu değil" hatası alıyorum :(
  • bende korsan yama çalıştı ilginç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Budfox

AMD 13.4 driver ı ile hem AC3 deki bostondaki kasılmalar ortadan kalkmış hemde Far Cry3 deki rahatsız edici kare atlama gibi oyunun tadını az da olsa kaçıran durum ortadan kalmış..

Not: Her iki oyunda da herşey max de oynuyorum..HD7970 ekran kartım var..

ati 4000 serisi ve altına driver desteğini kestiği için bostona devam türkçe yamada sorunsuz çalışıyor
  • quote:

Oyun orijinal olmasına rağmen "Oyun klasöründe DataPc_DX11.forge dosyası bulunamadı yada yama dosyası ile uyumlu değil" hatası alıyorum :(

"Arkadaşlar çoğunluğun karşılaştığı sorunun oyunun Steam versiyonunda yaşandığına dair bir duyum aldım. DataPC_DX11.forge dosyasının başka yerde olduğunu söyleyen bir iki arkadaş vardı. Buna dair daha önce yazdığım bir yazıyı tekrar yazıyorum ki herkes görebilsin:

Bu konuda daha detaylı bilgi verebilir misiniz? Dosyanın nerede olduğunu tespit edebilirseniz bu konuda bize yardımcı olmuş olursunuz.

Eğer dosya başka bir yerdeyse bahsi geçen dosyayı ve AC3SP.exe dosyasını örneğin C:\ac3 klasörüne atın. Sonuç olarak elinizdeki “ac3″ klasörünün içersinde sadece DataPC_DX11.forge ve AC3SP.exe dosyaları bulunsun. (DLC’si olanlar dlc_6.forge, dlc_8.forge ve dlc_10.forge’u da almalı.)

Bundan sonra yamayı çalıştırın, kurulum yeri olarak “C:\ac3″ klasörünü gösterin ve yamayı ilerletin. Eğer sorun dosyaların AC3SP.exe ile aynı dizinde bulunmamasından kaynaklıysa bu seferki kurulumda sorun çıkmayacaktır.

Bu işlemden sonra oluşturduğunu ac3 klasöründeki dosyaları eski yerlerine tekrar aktarın ve bu işlemden sonra Türkçe yama sorunsuz bir şekilde çalışacaktır.

NOT: Yukarıda bahsettiğim yöntemi hata alan herkesin denemesini öneriyorum."

OyunÇeviri'den alıntıdır.

• İşe yaramıyor maalesef.
  • quote:

İşe yaramıyor maalesef.

Biyerden kürek bulup uygula o zaman çalışsın direk işte Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 22 Mayıs 2013; 17:12:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben oyundaki Boston a gelince fps düşmesi sorununu hala çözemedim. Uzak kaldım buralardan. Bu problem çözüldü mü ?
  • Datapc sorunu için fix çıkarıldı,sorun düzeldi.
  • 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.