Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (212. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deadman87

5750 ekran kartıyla crysis 3 hariç çoğu oyunu rahatlıkla oynarken bu oyunda grafikleri düşürmeme rağmen yine kasıyor,o yüzden ben oyunu kaldırdım.

İşlemci kaynaklı bir sorun. Ekran kartınız yeterli kasmadan oynaya bilmek için. İşlemciniz ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

quote:

Orijinalden alıntı: Greenberet83

update 1.06 da amd ekran kartları için bir çözüm olmadı... En azından amd bir fix çıkarsa da oynasak artık şu oyunu yaa..

sadece mp için bir kaç düzenleme getirmişler o kadar...ben kasa kasa bitirdim valla 15 20 fps

quote:

Orijinalden alıntı: -AltaiR-

Update 1.06 çıkmış !

birde

oyunda toplam 4 DLC mi mevcut ?

Assassi.s Creed.III-DELUXE.DLC (3 görev + kıyafetler)
    Assassins.Creed.3.The.Tyranny.of.King.Washington.The.Infamy.DLC
    Assassins.Creed.III.The.Tyranny.of.King.Washington.The.Betrayal.DLC
    Assassins.Creed.III.The.Tyranny.of.King.Washington.The.Redemption.DLC

birde benedict arnold dlc var...ayrıca mp dlclerde var fakat işine yarar mı bilemem

Helal olsun hocam 15-20 fps oynamak kolay değil, bende baş ağrısı yaratıyor resmen.

Gemiyle boston'a indim oyun orda kaldı oynayamıyorum..

Birkaç hafta daha bekleyeceğim baktım olmadı oyunu silerim artık..

• quote:

Orijinalden alıntı: MDV

quote:

5750 ekran kartıyla crysis 3 hariç çoğu oyunu rahatlıkla oynarken bu oyunda grafikleri düşürmeme rağmen yine kasıyor,o yüzden ben oyunu kaldırdım.

İşlemci kaynaklı bir sorun. Ekran kartınız yeterli kasmadan oynaya bilmek için. İşlemciniz ne?

core2duo e7500 2.93ghz
  • quote:

quote:

quote:

core2duo e7500 2.93ghz

Tahmin ettiğim gibi 2 çekirdekli bir işlemciye sahibsiniz. Bu oyun ve Crysis 3 ün kasmasına sebep işlemciniz olduğunu düşünüyorum
  • beyler oyunu eksiksiz bitirmeye çalışıyorum ama bazı yerlerde takıldım

1-kavga meydan okuma 2 de her bir silahı kullanarak bir askeri öldür diyor orda nasıl olcak her silahtan kastı ne ben tabancayı kullanırsam zaten ölecek herif

2-haydutlar tarafından esir tutulan esirleri kurtarda 2/3 bitti ama 3üncü görev gelmedi diğerleri simgeye göre gidiyordum ama bunda gelmiyor bu yüzden kuzey bostondaki çırakı alamıyorum nerde bulabilirim bu esiri

3-yem ve tuzak kombinasyonuyla bir hayvan yakala diyor tuzagı kuruyorum yemide ortasına atıyorum ama hayvanlar tuzağın üzsüne gidince onu yok ediyorlar ve yemide yiyorlar mal gibi kalıyorum orda

4-birde bu çiftlik geliştirme görevlerini anlamadım amaç ne orda stocktaki tüm malzemeleri almalımıyım alınca yapım falan yapıyon onları konvoyla bostona falan gönderiyorum bu görevin bi parçası mı bitiyor mu yoksa para kazanmak için mi?

bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vertoloji -- 8 Haziran 2013; 19:56:46 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

core2duo e7500 2.93ghz

Tahmin ettiğim gibi 2 çekirdekli bir işlemciye sahibsiniz. Bu oyun ve Crysis 3 ün kasmasına sebep işlemciniz olduğunu düşünüyorum

Benim ki 3 çekirdekli bende de kasıyor aynı ekran kartı .

• Sistemimde ilk kez bu oyun minimum grafik ayarlarında kastı

P45 + Intel 8500 @4.1 Ghz + Ati 6950 1 GB + 4 GB 1066 Mhz ram.

Biliyorum orta karar bir sistem ama pek de kayda deger grafikleri olmayan bir oyunun sistemimi ezmesi sinir bozucu oluyor açıkçası. Bütün grafik ayarları minimum, 1.05 patch kurulu, 13.4 driver yüklü, 1680x1050 çözünürlükte fps 21-30 arasında gidip geliyor Boston'da. Optimizasyon sorunu diyorlar ama ben buna inanmıyorum şahsen. Yeni çıkan donanımları sattırmak için muhtemelen donanım üreticileri ile ortak çalışıyor Ubisoft. Yoksa koca Ubisoft'un kalite kontrol elemanı mı yok, bilmiyorlar mı yaptıkları oyunun yanlızca üst düzey sistemlerde kasmayacagını. Grafiklerde artı bir özellik olsa anlarım, öyle birşey de yok. Oyuncuları resmen aptal yerine koyuyorlar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 9 Haziran 2013; 23:15:05 >

• Multiplayer oynayan yok mu beyler ? Takılırdık birlikte. Wolfpack atıyorum paso. :D
  • arakdaşlar bu patch 1.01 ve 1.02 bulamıyorum roleaded sürümü var..biryerden buldum fakat yuklerken hata veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum13 -- 14 Haziran 2013; 20:57:46 >
  • Beyler Belgelerimin içindeki AssanssinsCreed3.ini Dosyasını bana atabilirmisiniz. Tuş Ayarlarında sıkıntı var da
  • bende orjinal aldım.Türkçe yamayı kurdum ve oynamaya başladım.diğerlerine göre farklı bir oyun ama güzel beğendim açıkcası
  • Oyunun birkaç hafta önce ilk 2 sequence'ini oynamış,sıkılıp bırakmıştım sonra.Bu hafta bir daha bakayım derken bitirdim oyunu Connor'ın olduğu bölümler daha güzeldi ama oyun '' Assassin's Creed '' isminin altında ezilmiş gibi sanki biraz,yani başka bir isimle çıksa çok kaliteli bir oyun olmuş olacakken AC ismiyle çıktığı için (oyuna bir AC oyunu gözüyle baktığım için ) sadece iyi diyebiliyorum şu an.Kısaca + ve - yönlerini yazacak olursam :

+ Yeni combat sistemi çok hoşuma gitti.Hem eğlenceli hem de gerçekçi olmuş.Farklı silahlarda farklı farklı combolar olması güzeldi.

+ Grafikler önceki oyunlardan daha iyi.

+ Deniz savaşlarına bayıldım.Gerçekten harika olmuş,zaten yapımcıların AC 4'te bunun üzerine gitmesi de beğenildiğini gösteriyor.

+ Frontier,avcılık ve ağaçlara tırmanmak eğlenceliydi.

+ Yan görevler de genelde farklı ve eğlenceliydi.

Bunlar iyi yönleri,zayıf kaldığı yönlere gelecek olursak :

- Eski oyunlardaki AC havası yoktu maalesef.

- Altair ve Ezio'dan sonra Connor çok ezik kaldı.Ergen gibi triplerdeydi sürekli.Haytham ona göre çok daha karizmatik bir karakterdi.

- Requescat in pace,bastardi'lerden sonra yerli dili çok kötü geldi kulağıma.

- Müzikler Jesper Kyd'ın eksikliğinden dolayı eski oyunlar kadar iyi değildi.Sadece Trouble in Town'ı çok beğendim (Lee'yi kovalarken çalan müzik).

- 2012'deki hikaye hiç ilgi çekici değildi ilk kez (görevlerini oynaması eğlenceliydi ama hikayeyi ilk defa merakla takip etmedim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 23 Haziran 2013; 2:04:30 >

• Arkadaşlar orjinal Ac3 e sahibim fakat oyunu oynarken yüzler birden mavi oluyor arka plan bozuluyor vs oyun oynanmaz hale geliyor steamde eksikleri kontrol ediyorum tam çıkıyor çok sinir bozucu bir durum çözüm önerisi varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosonic94

Arkadaşlar orjinal Ac3 e sahibim fakat oyunu oynarken yüzler birden mavi oluyor arka plan bozuluyor vs oyun oynanmaz hale geliyor steamde eksikleri kontrol ediyorum tam çıkıyor çok sinir bozucu bir durum çözüm önerisi varmı ?

Bende de aynı sorun var. Bunun bir çözümü yokmu
  • boston gene boston demi
  • bende tekrar basladim turkce olarak.yerli halkin dili bile iyi cevrilmis helal olsun adamlara.1366x768 de hersey normalde anca akici oynayabiliyorum.i5 2.5ghz ve gt550 var normal mi sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: Xcalibure

quote:

Arkadaşlar orjinal Ac3 e sahibim fakat oyunu oynarken yüzler birden mavi oluyor arka plan bozuluyor vs oyun oynanmaz hale geliyor steamde eksikleri kontrol ediyorum tam çıkıyor çok sinir bozucu bir durum çözüm önerisi varmı ?

Soruna bir çözüm bulabildin mi ben hala bulamadım bu şekilde de oynanmıyor oyun.
  • 13.4 düzeltti mı
  • quote:

quote:

quote:

Soruna bir çözüm bulabildin mi ben hala bulamadım bu şekilde de oynanmıyor oyun.

Malesef ben çözemedim kaldırdım oyunu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Malesef ben çözemedim kaldırdım oyunu

Bende kaldıracam sanırım orjinal aldığım bir oyunun böyle bir sorun yaratmasi gerçekten can sıkıcı.

• 
Sayfa: önceki 210211212213214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.