Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (213. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13.4 de sorun var mı arkadaşlar yükleyecegim oyunu
  • 13.4 le düzelmiyor boşa denemeyin beyler
  • bitirdim oyunu.sonu çok ilginçti açıkcası.

• Arkadaşlar ben oyunu %25 den sonra filan türkçe oynamaya başladım başını tam anlamadım...bu haytham herhlade biz çocukken bize tokat attı filan sonra sıkıştırdı o biziim neyimiz oluyo ve biz şu an ondanmı intikam alıyoruz çünkü bi gemiden çayları attık orda soın çayı atarken conor baktığı adam bu haytham ın adamlarında biriydi...doğrumu anlamışım conor un annesini öldürmüştü köyü yakmıştı galiba...bu kısmı bana açıklarsanız sevinirim çünkü oyunun %40 larındayım anlamadan bitirmiyim...daha doğrusu bu haytham kim...daha sonrasını anlatmayın lütfen tadı kaçmasın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Arkadaşlar ben oyunu %25 den sonra filan türkçe oynamaya başladım başını tam anlamadım...bu haytham herhlade biz çocukken bize tokat attı filan sonra sıkıştırdı o biziim neyimiz oluyo ve biz şu an ondanmı intikam alıyoruz çünkü bi gemiden çayları attık orda soın çayı atarken conor baktığı adam bu haytham ın adamlarında biriydi...doğrumu anlamışım conor un annesini öldürmüştü köyü yakmıştı galiba...bu kısmı bana açıklarsanız sevinirim çünkü oyunun %40 larındayım anlamadan bitirmiyim...daha doğrusu bu haytham kim...daha sonrasını anlatmayın lütfen tadı kaçmasın...

haytham babamız oyunda.biz çocukken bize tokat atan charles lee.babamızın sağ kolu oluyor charles lee.annesini öldüren charles lee haythamın emriyle.benimde anladığım kadarıyla bu şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 11 Temmuz 2013; 14:18:07 >

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Haytham bizim babamız ve Amerikadaki Templarların başı. Grubu geliştirip assassinlerin neredeyse soyunu kurutuyor, tek kalan bizim ihtiyar Aşil. Oda bizim Caner'i eğitiyor.
    Çocukken bizi ormanda sıkıştıran Charles Lee, bizi bayılttıktan sonra kendimize geldiğimizde köy yanıyor durumda oluyor. Çayı atarken de gördüğün adamın da o olması lazım. O kısmı tam hatırlamıyorum.

• charles lee babamızın yani haythamın sağkoluysa conorun annesini yani haythamın karısını niye öldürüyor ne kadar sağ kolu olsada aralarında bi husumet var belli...ve haytham tüm assasin's lerin soyunu kurutacaksa oğlunun bi assassin's olacağından haberi yok demek...aslında hikayenin sonuna bu bile yetti demek conır ile babası sonda karşı karşıya gelecek babası şok olacak bi assasin's olduğuna herhalde...ve son bş.şey daha conor annesini.öldürenin cherles lee olduğunı biliyormu...ve hala kafama takılan haytham niye emir veriyo köyü yak diye yoksa oda karısının öldürenin cherles lee olduğunu bilmiyormu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lion_Army kullanıcısına yanıt

O köyün yakılma hikayesi biraz karışık, ne desem spoiler gibi olacak sana, oynamaya devam et diyorum sadece :)
    Haytham'ın çoğu şeyden haberi var ama kendine ve Templarlarına biraz fazla güveniyor(doğal olarak :))
    Connor'da herşeyin bilincinde köy ile ilgili, geri kalan kısımları da Aşil anlatıyor ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

O köyün yakılma hikayesi biraz karışık, ne desem spoiler gibi olacak sana, oynamaya devam et diyorum sadece :)
    Haytham'ın çoğu şeyden haberi var ama kendine ve Templarlarına biraz fazla güveniyor(doğal olarak :))
    Connor'da herşeyin bilincinde köy ile ilgili, geri kalan kısımları da Aşil anlatıyor ona

Anladım hocam çok teşekkürler verdiğin bilgiler için...anladım ben çok iyi oldu devam edebilirim şimdi rahatlıkla...

• gemiden indiğimiz bölümde fps 35 lere kadar düşüyor gtx 770 ile cok sinir bozucu oyunda orjinal üstelik oynamadan silecem sanırım oyun çok kasıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

gemiden indiğimiz bölümde fps 35 lere kadar düşüyor gtx 770 ile cok sinir bozucu oyunda orjinal üstelik oynamadan silecem sanırım oyun çok kasıyor

hocam o kısımda bir optimizasyon sorunu var herkeste öyle yama filan çıkardılar ama sorun çözülmemişti sanırım normalde o kadar kasmıyor
  • turkce yama ındırırsem savelerım sılınır mı arkadaslar

• Arkadaşlar oyunu yüklüyorum Assasins Creed 3 Proper - reloaded ( 15 gB )

Bu kasmalara çözüm için hangi patchleri yüklemem lazım ?

teşekkürler.

Ayrıca sistemim şu kasma yaparmı

Not : imac üzerine windows kurup oynıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan* -- 19 Temmuz 2013; 17:02:44 >
  • Arkadaşlar bendede şöyle bi sorun var . oyunu kurdum girip oynadım hiç bi sorun yok ilk bölüm bitti squerance 1 complete falan yazdı ama beyaz loading ekranında kalıyor oyun soldaki top dönüyo ama bölüme girmiyo . İnternetten araştırdım squarence 2 boston bölümüymüş bir türlü girmedi o bölüme ne yaomalıyım
  • yok mu bilen arkadaşlar
  • Arkadaslar bisey sorcam oyundaki tum haritalari aldim tum tuyleri topladim

Ama black creek bolgesinin (Haritanin sol ustu) En ustunde bitane tuy var onu nasil alicam gizli bi magara filan mi var acaba yardim edin
  • Boston'da değişen bir şey var mı?
  • TheLiqht kullanıcısına yanıt
    hocam siz bu oyunu oynayamayacaksınız sanırım her baktığımda boston'ı soruyorsunuz artık kısmetse hevesinizi black flag'a saklayın şurada 3-4 aycık kaldı zaten
  • Vallahi orijinal aldık oynayamadık,o kötü oldu,ona yanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Vallahi orijinal aldık oynayamadık,o kötü oldu,ona yanıyorum.

hocam vallahi ben 2011'de aldığım lenovo y560 laptop'ımla oynadım. siz nasıl oynayamıyorsunuz sisteminiz nedir? yani diyemem ki size full ayar 60fps ile oynadım ama orta- yüksek ayarlarda 30fps altına düşmeden oynadım diyebilirim sanırım. rahatsız edici bir kasma yaşamadım hiç hem de oyunum orijinal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 18 Ağustos 2013; 1:57:20 >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.