Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amd Phenom II x4 970 3.5 ghz 12 mb cache,Radeoh HD 6850 Cyclone Power Edition,8 gb ddr3 ram,Asus M5A97 anakart,Dark Orion 600w psu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLiqht

Amd Phenom II x4 970 3.5 ghz 12 mb cache,Radeoh HD 6850 Cyclone Power Edition,8 gb ddr3 ram,Asus M5A97 anakart,Dark Orion 600w psu.

Hocam aynı problem bende de var. Sistemler yakın sayılır. Sizinkinden farklı olarak bende 4 GB DDR 3, 2 GB HD7870 ve işlemci olarak da Phenom X4 965 BE (4 GHZ) var. Boston'a gelir gelmez bıraktım oyunu. 25 kareye kadar düştüğü oluyor, tam rezillik.

@sroad, hocam genelde 40 ve üstü karede oyun oynayanlar için 30 kare açıkçası biraz rahatsızlık verici. Hadi onu geçtim, 25'e kadar düştüğü oluyor. Tüm ayarları low'a dayasam da bu sefer 30'da sabit kalıyor. Göğe ya da yoğun olmayan yerlere kamerayı çevirdiğimde zaten 60 kare oluyor

13.8 Beta sürücüyle deneyen var mı? O sürücüde durum nasıl? Olmazsa ona geçeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 18 Ağustos 2013; 16:03:19 >

• @TheLiqht hocam vallahi bu sistemle kasma yapması cidden kronik bir sorundan başka bir şey değil ama işin ilginci benim ekran kartımda amd ve sorunsuz oynadım ki dediğim gibi laptop ile bitirdim oyunu yani kasma yapacak olsa bende yapması gerek. belki amd işlemciden ötürü olabilir diye düşünüyorum.

@GokhanGulAilesi hocam ben de 30 fps sabit oynamadım zaten ortalama 45 fps ile oynadım ama düştüğü yerlerde de 30'un altını görmedim. arada bir 32-33 arası gidip gelen yerler oldu ama çok dert etmeden oynanabilecek yerlerdi öyle rahatsız ettirmedi dövüş sahneleri vs akıcılığı bozulmadı yani ki laptop ile oynadığım için çok normal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

@TheLiqht hocam vallahi bu sistemle kasma yapması cidden kronik bir sorundan başka bir şey değil ama işin ilginci benim ekran kartımda amd ve sorunsuz oynadım ki dediğim gibi laptop ile bitirdim oyunu yani kasma yapacak olsa bende yapması gerek. belki amd işlemciden ötürü olabilir diye düşünüyorum.

@GokhanGulAilesi hocam ben de 30 fps sabit oynamadım zaten ortalama 45 fps ile oynadım ama düştüğü yerlerde de 30'un altını görmedim. arada bir 32-33 arası gidip gelen yerler oldu ama çok dert etmeden oynanabilecek yerlerdi öyle rahatsız ettirmedi dövüş sahneleri vs akıcılığı bozulmadı yani ki laptop ile oynadığım için çok normal.

Hocam ilginc bir problemi var oyunun ama cozemedim vallahi. Ilk 4 oyunu komple orjinal olarak satin aldim ucuzlayinca. Daha yeni bitirdim, gittim AC III de aldim D&R 'dan, yazik oldu. Hic boyle bir problem yasayacagimi dusunmemistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ne oldu boston ya 4 çıkacak biz daha 3 ü oynamadık lanet gelsin o deilde bu sorunu ancak konuyu biraz okudum arkadaşlar bu sorunu ancak ubisoft çözer amd ile ilgili bir problem diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namco Bandai -- 20 Ağustos 2013; 23:57:19 >
  • boston olayı yalan oldu artık bence. oyunu ta ne zaman önce sildim. zaten senaryo olarak en zayıf ac`di bence. 4 güzel olacağa benziyor. onu bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KovenanT

boston olayı yalan oldu artık bence. oyunu ta ne zaman önce sildim. zaten senaryo olarak en zayıf ac`di bence. 4 güzel olacağa benziyor. onu bekliyorum.

öylede kardeşim hani bu zamana kadar oynamadıgın oyun kalmamıs bide ben 1920 lerde o grafiklerde oynarım bi oyunun böyle bi sorun yaratması beni üzdü dikkat ed intel kullananlarda var mı böyle bir sorun
  • quote:

boston olayı yalan oldu artık bence. oyunu ta ne zaman önce sildim. zaten senaryo olarak en zayıf ac`di bence. 4 güzel olacağa benziyor. onu bekliyorum.

Boston olayindan dolayi ac3 oynayamadiysaniz ac4 ü hiç beklemeyin derim yada iyi bir işlemciye terfi edin.

Ben sadece islemciyi degistirerek hd5770 ekran kartıyla bazı yerler sabit 60 fps rahat oynadim tamamen işlemci gücü istiyor oyun eski islemci ile 14 fps aldigim yer aynı ekran kartı ama yeni işlemcim ile 40-45 fps bukadar fark etti yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 21 Ağustos 2013; 1:55:01 >
  • ne var bizde oynasak şu oyunu arkadaş yaw
  • ulan şu oyunu oynayamadımya helal ubisoft ulan gta dan sonra en sevdigim seriyi oynayamadım iyimi
  • @Khalchar'ın dediği gibi işlemci terfisi gerekiyor herhalde çünkü laptoptan oynuyorum ve ekran kartı çok iyi olmadığı halde rahat rahat oynadım.
  • evet arkadaşlar uzun süredir araştırma yaptım bu konu ile ilgili ve Vatan bilgisayarda ucuz olan assasins cred 3 aldım kurdum bostona geldim allah belanızı versin haram zıkkım olsun para size
  • Senaryo bitti credits gözüktü ama sonra yine de ana görevler gözüküyor bu aşamadan sonra daha çok mu var bitmesine ?

• quote:

Orijinalden alıntı: RequeimFatih

Senaryo bitti credits gözüktü ama sonra yine de ana görevler gözüküyor bu aşamadan sonra daha çok mu var bitmesine ?

o gözükenler pek görev sayılmaz ara video tarzı bir şey onlar

İlkinde köle ticareti gösteriliyor ikincide kabilenin olduğu yere gidiyorsun bi adamla konuşıuyorsun işte herkes gitti yabancılar bu toprakları hep aldı falan diyor son bir tane daha var ama onun için oyunun orjinal olması lazım kayıp pivot denen şeylerin yerini belirleyip buluyorsun yada o tarz bir şeydi şimdi tam hatırlayamadım ama sonuçta bana kalırsa bizim uğraştığımız her şey boşuna gitmiş oldu oyun boyunca özgürlük özgürlük diye savaştık adamlar köle ticareti yapıyor doğdumuz büyüdüğümüz topraklar satılmasın diye uğraştık kabile dağıldı topraklarımızı yabancılar aldı bu oyunu beğenmeme sebeblerimden biri de bunlardı

• Yani o ikisi dışında başka görev gözükmüyor değil mi

• RequeimFatih kullanıcısına yanıt
    Yok gözükmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

Yok gözükmüyor

Anladım teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Boston olayindan dolayi ac3 oynayamadiysaniz ac4 ü hiç beklemeyin derim yada iyi bir işlemciye terfi edin.

Ben sadece islemciyi degistirerek hd5770 ekran kartıyla bazı yerler sabit 60 fps rahat oynadim tamamen işlemci gücü istiyor oyun eski islemci ile 14 fps aldigim yer aynı ekran kartı ama yeni işlemcim ile 40-45 fps bukadar fark etti yani.

Hocam dediğin doğrudur da, hani Phenom X4 965 BE 'nin nesini upgrade edeyim? 3.9 GHZ'de OC'li işlemci. Bu nasıl iş? Allah Ubisoft'un belasını versin, b.k var gibi orjinal aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joya20 -- 3 Eylül 2013; 20:01:50 >

• boston olayı nedir beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kertmeyenkele_

boston olayı nedir beyler

Oyun Boston'dayken acayip bir şekilde kasıyor pek çok bilgisayarda,durum o Neyse ki ben ayarları biraz düşürünce rahatça oynayabilmiştim
  • 
Sayfa: önceki 212213214215216
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.