Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu boston sorunu nedir? Oyun ilk çıktığında oynadım bende sorun filan olmadı bitirdim sorunsuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Greenberet83

illegal paylaşımlar yasak değil mi forumda

Ben tanımıyorum o kuralı gerçi crack linki vermedim direk bazı kullanıcılar oyun hileside soruyor yine o siteden link veriyorum.
  • Ps3 de oynadım da hıc güzel gelmedı grafıkler kotu konu ılerleyıs de aynı tekrar sıktı. assassıns creed 2 den aldığım zevkı alamıyorum bu serı benım ıcın öldü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kes123kin

Ps3 de oynadım da hıc güzel gelmedı grafıkler kotu konu ılerleyıs de aynı tekrar sıktı. assassıns creed 2 den aldığım zevkı alamıyorum bu serı benım ıcın öldü

Sizde sanki sürekli güzel oyun çıkıyorda bu efsaneyi bitirdiniz çıkınca illa oynıycaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Şu boston sorunu nedir? Oyun ilk çıktığında oynadım bende sorun filan olmadı bitirdim sorunsuz.

Oyunda gemiden Boston'a inildiği andan itibaren acayip bir kasma oluyor,en yüksek ayarlardayken bende de olmuştu da özellikleri biraz kısıp rahatça oynayabilmiştim anca şansıma
  • Senaryoyu ve sonunu beğenmedim.Ubisoft Far Cry 3'te nsorna bunda da batırmış.

Oyun içinde açılan silahlar ve kılıçlar konusuna gelirsek burası da çok saçma.Son 2 dizi ve oyunun sonunda anca açabiliyorsun her şeyi.İyi de ben oyunu bitirdikten sonra ne yapayım o silahları? Şu an çiftlik görevleri bitti alamanak bitti kaleler bitti ve son olarakta oyunu da bitirdim ee ne yapayım ben şimdi bu silahları? Sokaklarda boş boş adam mı öldüreceğim.

Oyunda çokça bug mevcut.Karakter kontrolü sıkıntılı.Eski AC ruhu yok.

Sırf Türkçe Yama olduğu için bitirdim seriden eksik kalmamak için.
  • oyun steamde 11.99 dolar,şu kasma sorunu düzelmemiş anlaşılan,yoksa alacaktım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khalchar

quote:

Orijinalden alıntı: D4rks

arkadaşlar bende kasma sorunu yok ama oyun özellikle connor la ilk kez gemiye bindiğim bölümde beyaz ekran geliyor ve orada kalıyor bunun bir çözümü var mı pc le alakalı olamaz 8gb ram gt750m sli ekran kartım var ve güncel kart

Oyun orjinalmi?

Yok ac3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadman87

oyun steamde 11.99 dolar,şu kasma sorunu düzelmemiş anlaşılan,yoksa alacaktım...

+1
  • Bostonda Kasma Sorunu Yaşayanlar Ayarlardan Anti-Aliasing ve Shadow Quality Düşürüp Deneyin.
    Vsync Kapatmak, Belgelerime Girin Assassin's Creed III >> Assassin3.ini Dosyası Açıp Vsync 1 Yerine 0 Yapın.

Oyun DirectX11 Modunda Çalıştığı İçin Bostonda Kasması Normaldir Kaç Tane Adam Geçiyor . DirectX9 Olsaydı Sorun Olmazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Bostonda Kasma Sorunu Yaşayanlar Ayarlardan Anti-Aliasing ve Shadow Quality Düşürüp Deneyin.
    Vsync Kapatmak, Belgelerime Girin Assassin's Creed III >> Assassin3.ini Dosyası Açıp Vsync 1 Yerine 0 Yapın.

Oyun DirectX11 Modunda Çalıştığı İçin Bostonda Kasması Normaldir Kaç Tane Adam Geçiyor . DirectX9 Olsaydı Sorun Olmazdı

Hocam Boston'da kasma olayinin grafik kutuphanesiyle inan bana zerre alakasi yok. Dx9'da da ayrica denedim oyunu, fark etmedi. Kaldi ki problem cikaran kartlarin arasinda orta seviye kartlar da var, yani isin performansla alakasi yok. Ha ne peki dersen ben de bimiyorum. İşin AMD tarafinda surucu kaynakli oldugu dusunuluyor. Kendi sistemim Phenom X4 965, HD7870, 4 GB DDR3 Ram. Ama kare orani 20'ye kadar dusuyor. Butun detaylari kissam da sonuc degismiyor. Bu sistemin cok cok altindaki Laptop'ta adam sorunsuz oynayabiliyor. Nedir ki simdi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: GokhanGulAilesi

quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Bostonda Kasma Sorunu Yaşayanlar Ayarlardan Anti-Aliasing ve Shadow Quality Düşürüp Deneyin.

Hocam Boston'da kasma olayinin grafik kutuphanesiyle inan bana zerre alakasi yok. Dx9'da da ayrica denedim oyunu, fark etmedi. Kaldi ki problem cikaran kartlarin arasinda orta seviye kartlar da var, yani isin performansla alakasi yok. Ha ne peki dersen ben de bimiyorum. İşin AMD tarafinda surucu kaynakli oldugu dusunuluyor. Kendi sistemim Phenom X4 965, HD7870, 4 GB DDR3 Ram. Ama kare orani 20'ye kadar dusuyor. Butun detaylari kissam da sonuc degismiyor. Bu sistemin cok cok altindaki Laptop'ta adam sorunsuz oynayabiliyor. Nedir ki simdi bu?

Kardeşim ekran kartı ile ilgili bir problem degil amd tabanlı işlemcilerim çogunda bu sorum benimde başımda intel bir işlemci çift çekirdek olsada rahatca oynatıyor hd4850 ekran kartıyla bende 5830 var ben oynuyamadım amd anthlon x2 ile gta 4 full ayarlarda sorunsuz oynayan biri olarak tamamen amd ye karlı bir taraf almakta ubisoft allah belasını versin kibar konusuyum dedim sonradan dellendim şekilim ya

• DX9 Modu Nasıl Yaptın ? Assassin3.ini Dosyasında Graphics_DX11 Yerine Graphics_DX9 Yapınca Yine Olmuyor DX11 Modu Açılıyor. Ben Demiyorum MSI Afterburner Diyor
    İşlemci ve Ekran Kartı Kötü Değil Düşük Ayarlarda En Az 50 Fps Alması Lazım. İnternetin Kotalı Değilse Repack Sürümü Deneyin (5.3GB)

Çözünürlük 1280x1024, Texture/Anti-Aliasing/Shadow ve Environment Hepsi Düşük

New York

Boston (12 Fps Olan Görüntü Ayarları En Yüksek Yapıldı )

1024x768 Ayarlar Düşük

1280x1024 Ayarlar Düşük

• @KaNKaWaReZ, hocam dediğin methodla yaptım sanırım, nette yazıyordu, denedik. .ini dosyasıyla oynamıştım. Aktif mi diye de AfterBurner'a bakmadım yalnız. Doğrudur dediğin, olmamıştır...

Her halükarda farketmiyor gerçi. Dediğim gibi, olayın grafik kütüphanesiyle alakası yok. Ha varsa eğer DX 11'de gayet performansı iyi olan kartın bu oyunda problem çıkartmasında kasıt ararım. Ya da DX 11 kötü kodlanmış vs. Her neyse...

Önceki postlara bak, millet ne sistemlerle oynayamıyor. Hadi bendeki HD7870'i geçtik, daha ne kartlar var oynayamayan. Dediğim gibi, GPU sürücü odaklı diyenler var, diğer arkadaş CPU kaynaklı demiş. Bilemeyeceğim, zaten net birşey de yok...

Düşük ayarlarda 50 FPS mi? Hocam tam detayda da o kare oranını almam lazım bu sistemle. Kaldı ki en düşük detayda bile 20 kare alıyorum

Elimdeki sürüm kutulu orjinal, ilk defa bir seriyi orjinal aldım. Şu oyunda pişman oldum. Her neyse, olan oldu artık.

• Online oynamak istiyen birileri varsa beraber girebiliriz, çok deneyimim yok mutlu olurum

steam id: utku_gencay

uplay id: TheKuzey
  • steam'de gördüm 12 dolara hemen saldırdım
    geçen ay ac2 üçlemesini bitirmiştim, açtım altyazıları, patlamış mısır falan, oyundan çok iyice film havasında geçmeye başladı, neyse
    şu boston olayı bende de var.AMD System Monitor ile kendi çapımda araştırma yaptım, boston'dayken ekran kartı çalışmıyor. menülerdeyken falan ekran kartı kullanımı %50'ye kadar çıkıyor ancak oyuna girdiğin anda hoop %0 öylede devam ediyor, doğal olarak 5 fps alıyoruz.
  • Vay vay vay. Biz hala Revolations :(
  • 2 metrelik Connor çıktı,88kg lık model 2500€

Haydi Connor yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORU-NAGA -- 13 Ekim 2013; 11:43:47 >

• Oyunda Kasma Sorunu İlgili Bunları Ekleyip Test Edebilir misiniz ? ( 1280x1024 Yerine Kullandığınız Çözünürlüğü Yazın.)

ReflectionQuality=0
    CharacterQuality=0
    PostFX=0
    Nvidia3D=0

Belgelerim > Assassin3.ini Dosyasını Açın "ShadowQuality" Altına Ekleyin

Örnek; ()
    [Graphics_DX11] 
    AdapterVendorID=4098
    AdapterDeviceID=38040
    MonitorDesc=\\?\DISPLAY#HWP264C#5&1a7aac4a&0&UID256#{e6f07b5f-ee97-4a90-b076-33f57bf4eaa7}
    DisplayWidth=1280
    DisplayHeight=1024
    RefreshRate=60
    MultiSampleType=0
    VSync=0
    EnvironmentQuality=0
    TextureQuality=0
    ShadowQuality=0
    ReflectionQuality=0
    CharacterQuality=0
    PostFX=0
    Nvidia3D=0
    [Startup]
    StickyKeys=2
    ToggleKeys=2
    FilterKeys=2
    [Input]
    SelectedInput=KeyboardMouse2
    HighProfileToggle=0
    [KeyboardMouse2]
    VendorID=1
    ProductID=1
    [KeyboardMouse2 DefaultBindings]
    Button1=57
    Button2=256
    Button3=16
    Button4=18
    PadUp=3
    PadRight=4
    PadDown=5
    PadLeft=2
    Select=15
    Start=1
    ShoulderLeft1=33
    ShoulderLeft2=20
    ShoulderRight1=257
    ShoulderRight2=19
    StickLeft=47
    StickRight=46
    LeftStickUp=17
    LeftStickDown=31
    LeftStickLeft=30
    LeftStickRight=32
    RightStickUp=200
    RightStickDown=208
    RightStickLeft=203
    RightStickRight=205
    [KeyboardMouse2 NavalBindings]
    Button1=18
    Button2=57
    Button3=-1
    Button4=16
    PadUp=3
    PadRight=4
    PadDown=5
    PadLeft=2
    Select=15
    Start=1
    ShoulderLeft1=257
    ShoulderLeft2=33
    ShoulderRight1=256
    ShoulderRight2=19
    StickLeft=10
    StickRight=46
    LeftStickUp=17
    LeftStickDown=31
    LeftStickLeft=30
    LeftStickRight=32
    RightStickUp=200
    RightStickDown=208
    RightStickLeft=203
    RightStickRight=205
    [KeyboardMouse5]
    VendorID=2
    ProductID=2
    [KeyboardMouse5 DefaultBindings]
    Button1=259
    Button2=256
    Button3=18
    Button4=260
    PadUp=3
    PadRight=4
    PadDown=5
    PadLeft=2
    Select=15
    Start=1
    ShoulderLeft1=33
    ShoulderLeft2=20
    ShoulderRight1=257
    ShoulderRight2=16
    StickLeft=10
    StickRight=46
    LeftStickUp=17
    LeftStickDown=31
    LeftStickLeft=30
    LeftStickRight=32
    RightStickUp=200
    RightStickDown=208
    RightStickLeft=203
    RightStickRight=205
    [KeyboardMouse5 NavalBindings]
    Button1=18
    Button2=57
    Button3=-1
    Button4=16
    PadUp=3
    PadRight=4
    PadDown=5
    PadLeft=2
    Select=15
    Start=1
    ShoulderLeft1=257
    ShoulderLeft2=33
    ShoulderRight1=256
    ShoulderRight2=19
    StickLeft=10
    StickRight=46
    LeftStickUp=17
    LeftStickDown=31
    LeftStickLeft=30
    LeftStickRight=32
    RightStickUp=200
    RightStickDown=208
    RightStickLeft=203
    RightStickRight=205
    [Keyboard]
    VendorID=3
    ProductID=3
    [Keyboard DefaultBindings]
    Button1=76
    Button2=72
    Button3=73
    Button4=77
    PadUp=82
    PadRight=81
    PadDown=80
    PadLeft=79
    Select=15
    Start=1
    ShoulderLeft1=33
    ShoulderLeft2=20
    ShoulderRight1=78
    ShoulderRight2=16
    StickLeft=10
    StickRight=75
    LeftStickUp=17
    LeftStickDown=31
    LeftStickLeft=30
    LeftStickRight=32
    RightStickUp=200
    RightStickDown=208
    RightStickLeft=203
    RightStickRight=205
    [Keyboard NavalBindings]
    Button1=18
    Button2=57
    Button3=-1
    Button4=16
    PadUp=3
    PadRight=4
    PadDown=5
    PadLeft=2
    Select=15
    Start=1
    ShoulderLeft1=257
    ShoulderLeft2=33
    ShoulderRight1=256
    ShoulderRight2=19
    StickLeft=10
    StickRight=46
    LeftStickUp=17
    LeftStickDown=31
    LeftStickLeft=30
    LeftStickRight=32
    RightStickUp=200
    RightStickDown=208
    RightStickLeft=203
    RightStickRight=205
    [KeyboardAlt]
    VendorID=4
    ProductID=4
    [KeyboardAlt DefaultBindings]
    Button1=57
    Button2=48
    Button3=18
    Button4=49
    PadUp=4
    PadRight=3
    PadDown=2
    PadLeft=5
    Select=15
    Start=1
    ShoulderLeft1=33
    ShoulderLeft2=20
    ShoulderRight1=50
    ShoulderRight2=16
    StickLeft=10
    StickRight=82
    LeftStickUp=17
    LeftStickDown=31
    LeftStickLeft=30
    LeftStickRight=32
    RightStickUp=200
    RightStickDown=208
    RightStickLeft=203
    RightStickRight=205
    [KeyboardAlt NavalBindings]
    Button1=18
    Button2=57
    Button3=-1
    Button4=16
    PadUp=3
    PadRight=4
    PadDown=5
    PadLeft=2
    Select=15
    Start=1
    ShoulderLeft1=257
    ShoulderLeft2=33
    ShoulderRight1=256
    ShoulderRight2=19
    StickLeft=10
    StickRight=46
    LeftStickUp=17
    LeftStickDown=31
    LeftStickLeft=30
    LeftStickRight=32
    RightStickUp=200
    RightStickDown=208
    RightStickLeft=203
    RightStickRight=205

2. Yol

AC3SP.exe Sağ Tıklayıp Uyumluluk > "Yüksek DPI Ayarlarında Ekran Ölçeklendirmeyi Devre Dışı Bırak" İşaretleyip ve Uygulayın. (Değişiklik Olmazsa İşlemi Geri Alın)

Burada Testler Ne Kadar Doğru Bilemem. AMD Kartlar İçin "12.11 Beta 8" Kullanmış

Millet O Kadar Para Veriyorlar Adam Gibi Oyun Oynatmıyorlar. AC 4 Çıktığında Değişiklik Olmazsa AMD Kartlar Ölü Doğmuştur

• Boston daki kasma sorunu giderildimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 214215216217218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.