Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen
    ben seriyi arada bir baştan hatmeden birisi olarak tarihteki gizli örgütlerin dünyayı ele geçirmesini ve daha pek çok güzelliği içinde barındıran bu oyunun hastasıyım
  • Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 15 Haziran 2014; 0:46:58 >
  • bu adamdan bir daha gelmez diyeceğim ama Arno sağlam olacak gibi
  • sroad kullanıcısına yanıt
    ezionun hikayesine iyi özenmişlerdi
    ezionun yerini doldurması zor gibi
  • Oyundaki kasma sorunu orjinal de de varmı?

ona göre şan 4.99 dolar almayı düşünüyorum,
  • ben imzamdaki sistemimle kasma filan yaşamadım
  • Oyunu torrent olarak indirip kurdum. ubiorbitapi_r2_loader.dll diye bi dosya var crack yaparken bunu atıyorum ama hata veriyor. Antivirüsü kapatıp yaparsam sorun olmuyor ve oyun açılıyor. Bu dosya gerçekten virüs olup bilgisayara zarar verir mi ne yapmalıyım? Bu konuda bilgisi olan yardımcı olsun lütfen. (antivirüs taramasnda riskli olarak gösteriyor bu dosyayı ama internette herkes çözümün bu olduğunu söylemiş yine de endişelendim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertnylmz -- 2 Ağustos 2014; 8:13:49 >
  • Yav arkadaş ne rezil firmasın sen Ubisoft,uplay yazılımınız ayrı saçma,üzerinden oyun yüklemek ayrı işkence,tam bir gün bu oyunla uğraştım,

Şimdi de save yapmıyor oyun o kadar oynadık kayıt yapmamış,hem orjinal oyun alacağım hem de bir yığın sorunla uğraşacağım,bir daha Ubisoft'un oyunlarına para felan vermem ben...
  • çok rezil oyun ya. vallahi sırf senaryoyu merak ettiğim için oynuyorum ama gına geldi. şehirde adım atamıyosun. görüldüğün yerde saldırıyo askerler. heryerde de asker var. çatılardan da gidemiyosun. ateş açıyolar zaten. gına geldi be. ne lanet oyun. sonunda sövecem senaryosuna da silecem oyunu oynamıycam bi daha seriyi. unity de rezilmiş zaten. yazık oldu böyle bi seriye. oysa ki ilk 4 oyun ne kadar güzeldi. artık baştan başlayıp 4e kadar oynar yine başa sararım.
  • Şükür buda bitti. Oyun iyi güzelde bazı yerler acayip baydı. Git git bitmeyen bölge değişimleri, deniz savaşları baya sıkıcıydı. Hele o son bölüm neydi öyle bit artık diye dua etmeye başladım. Son jeneriği bile geçmemzie izin vermemiş adamlar alt delt çekmek zorudna kaldım hay sizin yapacağınız oyunu.
  • 3-4 defa başladım ve ortasında sıkılıp sildim bu sefer bitirmeye kararlıyım.
  • yine sıkılıp , sildim.

edit : Ubisoft nasıl başardı bilmiyorumda oynadığım en berbat Ac oyunu , Revelations'dan sonra çöktü zaten grafikte kurtaramıyor.Revelations'dan sonra çıkanlardan sadece Rogue güzel hatta mükemmel , kusursuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 19 Temmuz 2015; 11:53:35 >
  • Hikayesi ve geçtiği dönem güzel ancak oyun sıkıyor gerçekten bitirmek istiyorum ancak sıkılıyorum yokmu bunun çözümü ?

edit : Karakterlerin zayıflığıda değil aslında sorun bilmiyorum yavanlık var gibi.Pek çok kişinin aksine ben Ratonhnhaké:ton'u gayet karizmatik buldum.Haytham Kenway'a gelince adam yürüyen efsane zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Temmuz 2015; 9:27:53 >
  • Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

• Arkadaşlar oyun düşük fps veriyor oynayamıyorum ekran kartı gtx 970 işlemci i5 ram 8 gb sebebi nedir ?

birde 4k da oynuyorum bu arada sadece 60 fps veriyor oyun :Sss:Ss
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaxPayne?

Arkadaşlar oyun düşük fps veriyor oynayamıyorum ekran kartı gtx 970 işlemci i5 ram 8 gb sebebi nedir ?

birde 4k da oynuyorum bu arada sadece 60 fps veriyor oyun :Sss:Ss

Şaka ? Oyun zaten optimize özürlü ve 4k'da oynuyorsun , şükret.Boston'da 25 fps yi görsem şükredeceğim ben 1024x768 herşey low.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 21 Temmuz 2015; 21:56:39 >
  • Tekrardan başladım , bu sefer sıkılmadım keyif alarak oynuyorum inşallah bu sefer bitireceğim.
  • Yahu arkadaş ps3'te 720p de kasmadan oynanıyor benim 2012 model 7650m 2gb kartımda en düşük ayarda oynanmıyor oyun resmen yazık ya bir de boşuna ac4 indirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Yahu arkadaş ps3'te 720p de kasmadan oynanıyor benim 2012 model 7650m 2gb kartımda en düşük ayarda oynanmıyor oyun resmen yazık ya bir de boşuna ac4 indirdim.

Ben gt430 ile cok rahat oynamıştım hocam. Bir sorun olabilir belki.

Bu arada rogue tavsiye ederim. Optimizasyonu çok iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: The Red Devil

Yahu arkadaş ps3'te 720p de kasmadan oynanıyor benim 2012 model 7650m 2gb kartımda en düşük ayarda oynanmıyor oyun resmen yazık ya bir de boşuna ac4 indirdim.

Ben gt430 ile cok rahat oynamıştım hocam. Bir sorun olabilir belki.

Bu arada rogue tavsiye ederim. Optimizasyonu çok iyi.

Nasıl rahat oynadın hocam yav bildiğin kasıyor oyun bende hele şehirde hiç akıcı değil
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.