Şimdi Ara

Assassin's Creed III Türkçe Yama [Oyun Çeviri][FIX GELDİ] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
3
Favori
58.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yamanın çalışması için...sorunda büyük ihtimal dlc li oyunlarda var..tabi tam olarak bilmiyorum ama dlc siz en azından ben kurulumda sorun yaşamadım
  • Ben update v1.05li dlcsiz oyuna kurdum. Kurarken dlcleri boş bıraktım. Hiçbir sorun yaşamadım. Gayet güzel bir yama olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: --MichaeL--

quote:

Orijinalden alıntı: Grandekin@ks

yama da sıkıntı yok gibi..denemek için skidrow sürümünün üzerine tüm yamalar 1.05 update ye kadar yapılarak sorunsuz çalışmaktadır..

hani orjinal oyun alın diyorlarya test ekibindeki kişilerin ne kadarı orjinal oyun kullanıyor.buda demek oluyorki orjinal oyunda test edilmemiş.sürekli kendileriyle çelişiyorlar çekirdek alıp ailecek izliyoruz :)

Yama orijinal oyunda test edildi. Zaten dikkat ederseniz her orijinal oyun sahibi bu hatayı almamış. Hatanın sebebini biz de anlayamadık ancak gerekli çözümler yama sayfasında paylaşıldı.

@keamle DLC'lerin bulunması aynen düşündüğünüz sebepten ötürü. Eğer DLC'ler seçilmezse oyun Türkçe olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 22 Mayıs 2013; 18:19:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

quote:

yama da sıkıntı yok gibi..denemek için skidrow sürümünün üzerine tüm yamalar 1.05 update ye kadar yapılarak sorunsuz çalışmaktadır..

hani orjinal oyun alın diyorlarya test ekibindeki kişilerin ne kadarı orjinal oyun kullanıyor.buda demek oluyorki orjinal oyunda test edilmemiş.sürekli kendileriyle çelişiyorlar çekirdek alıp ailecek izliyoruz :)

Yama orijinal oyunda test edildi. Zaten dikkat ederseniz her orijinal oyun sahibi bu hatayı almamış. Hatanın sebebini biz de anlayamadık ancak gerekli çözümler yama sayfasında paylaşıldı.

@keamle DLC'lerin bulunması aynen düşündüğünüz sebepten ötürü. Eğer DLC'ler seçilmezse oyun Türkçe olmuyor.

Hocam ben DLC'leri secmedim. Sadece ana oyunu seçtim. Türkçe oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

quote:

quote:

Hocam ben DLC'leri secmedim. Sadece ana oyunu seçtim. Türkçe oldu.

Öhm Oraya düzeltme yapmak lazım tabii ki, eğer DLC'ler var ve seçilmezse, Türkçe olmuyor DLC'niz yoksa zaten seçmenize de gerek yok

• 20-30 kişi Nazlana nazlana 10 ayda bir çeviri yaptılarya 40 yıl başımıza kakarlar . Yaptıkları işte iş olsa sananda oyunu baştan yazıyor sanar . Sizden ricam ingilizce öğreninde şunların nazlarına katlanmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tall Man -- 22 Mayıs 2013; 18:55:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -berkay-

20-30 kişi Nazlana nazlana 10 ayda bir çeviri yaptılarya 40 yıl başımıza kakarlar . Yaptıkları işte iş olsa sananda oyunu baştan yazıyor sanar . Sizden ricam ingilizce öğreninde şunların nazlarına katlanmayın...

/>
  • Oyun acilista Türkce oluyor sonra tekrar Ingilizceye dönüyor,anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Oyun acilista Türkce oluyor sonra tekrar Ingilizceye dönüyor,anlamadim

Steam versiyonunu mu kullanıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Evet hocam Steam versiyonu kullaniyorum,defalarca denedim sildim kurdum tekrar tekrar ise yaramadi..Acilista OyunCeviri logosu gözüküyor Menü yari Ingilizce yari Türkce oluyor oyuna girince bu sefer komple Ingilizce oluyor

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam Steam versiyonu kullaniyorum,defalarca denedim sildim kurdum tekrar tekrar ise yaramadi..Acilista OyunCeviri logosu gözüküyor Menü yari Ingilizce yari Türkce oluyor oyuna girince bu sefer komple Ingilizce oluyor

Steam versiyonu üzerinde bir sorun olduğunu tespit ettik, onun üzerinde çalışıyoruz şu an, birazdan Steam için de bir fix çıkacak, beklemede kalın

• quote:

Steam versiyonu üzerinde bir sorun olduğunu tespit ettik, onun üzerinde çalışıyoruz şu an, birazdan Steam için de bir fix çıkacak, beklemede kalın

Bende dedim benim oyunda mi sorun var acaba Neyse bekleriz canim önemli degil,bu arada elleriniz dert görmesin,emeginize saglik :)
  • quote:

quote:

Bende dedim benim oyunda mi sorun var acaba Neyse bekleriz canim önemli degil,bu arada elleriniz dert görmesin,emeginize saglik :)

Yamayı ve ilk verilen fix'i verdikten sonra bunu da oyun dizinine attığınız takdirde sorun çıkmayacaktır ;)

http://www.mediafire.com/?3azic93jqpc4z3w

• quote:

Yamayı ve ilk verilen fix'i verdikten sonra bunu da oyun dizinine attığınız takdirde sorun çıkmayacaktır ;)

http://www.mediafire.com/?3azic93jqpc4z3w

Simdi oldu iste,cok cok sagolun yanliz oyunu oynamamistim cok iyi oldu bu :)
  • dlcler türkçe olmadı, fix yamasını uyguladım değiştirdim ama yinede olmadı, bunun bir çözümü var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugotorix

dlcler türkçe olmadı, fix yamasını uyguladım değiştirdim ama yinede olmadı, bunun bir çözümü var mı ?

DLC'ler Türkçeye çevrilmedi maalesef. Yani bu durumda bir sıkıntı yok, zaten Türkçe olmaması gerekli.
  • tmm teşekkürler , peki çevrilecek mi herhangi bir çalışma var mı acaba ?
  • quote:

tmm teşekkürler , peki çevrilecek mi herhangi bir çalışma var mı acaba ?

Şu an için yok, ileride olur mu bilemiyorum. An itibari ile çok yoğunuz, elimizdeki projeler bittikten sonra düşünülebilir.
  • quote:

quote:

tmm teşekkürler , peki çevrilecek mi herhangi bir çalışma var mı acaba ?

Şu an için yok, ileride olur mu bilemiyorum. An itibari ile çok yoğunuz, elimizdeki projeler bittikten sonra düşünülebilir.

Teşekkürler...
  • quote:

Eylemler biraz azaldı gibi çevirilere yeniden başladınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.