Şimdi Ara

Assassin's Creed III Türkçe Yama [Oyun Çeviri][FIX GELDİ] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
3
Favori
58.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yok valla olmuyor hocam ben robot değilim seçeneginden sonrası yok kalıyor başka bir yerden bulamaz mıyız?
  • -WOLFIE- kullanıcısına yanıt
    Başka tarayıcıdan deneyin.İdm yüklü ise kapatıp deneyin.Az önce denedim çalışıyor link.
  • teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ana kadar yaptığınız bütün yamalar sorunsuz calışıyordu eskiden korsan oyundada calışıyordu, gecenlerde bedava olunca orjinal oynayayım dedim calışmıyor. Bulunamadı hatası veriyor. 11 mblık dosya icin 858 mb dosya mı indirmem gerekiyor şimdi? Ki indirsem bile multiplayer uyumlu olacak mı?
  • Selam arkadaşlar, oyunu uplayden oynayanlar için bundan bir kaç ay önce gelen update ile türkçe yamanın çalışmaması sorununu anca bu gece çözebildim o da biraz tesadüf mü oldu bilmiyorum her neyse yapmamız gerekenler şunlar. İlk önce türkçe yama yüklü ise yamayı silin. Daha sonra adresinden indirdiginiz bu dosyayı(galiba bu dosya eski sürüm olduğundan dolayı sorun çözüldü) oyunu kurdugunuz dizine kopyalayıp oradaki datapc dosyası ile değiştirin. sonra yamayı tekrar kurduğunuzda datapc dx11 hatası vermeyecektir yani ben de öyle oldu.

• Ir0n MaideN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Kardeş İşe Yaradı Dlc Dosyaları da Var mı Acaba
  • bafralea B kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mart ayında çıkacak olan Remastered için yamanız uyarlanacak mıdır acaba. Teşekkürler.
  • oyunu türkçe oynayayım dedim başıma bela ettim.
    https://oyunceviri.net/assassins-creed-3-turkce-yama-ve-incelemesi/ adresinden indirdim
    uplay den oynuyordum yamayı yükledim dosya bulunamadı hatası verdi. oyuna girip baktım hakikaten yüklenmemiş. oyundan çıkıp yamayı kaldırdım sonrasında uplay'den verify yaptım eksik dosya buldu indirmeye başlayamadı %0 da kaldı.
    bundan sonra ne steam internete bağlanabildi ne origin ne de uplay, bazı web sitelerine de giremez oldum hatta msn.com a bile girmiyor uplay in kendi sitesinden kurulumu bile indiremiyorum.

buralarda bu yamayı yapan arkadaşlardan var mı?
    yükleme aracı windowsun hangi ayarlarına müdahale ediyor?
    bu yama cheat olarak algılanma ihtimali var mı?
    bin pişman oldum.

bilgisi olan arkadaşlar fikrinize ihtiyacım var.

• Ellerinize sağlık. Başarılar diliyorum
  • Yeni çıkan "Assassin’s Creed 3 Remastered" versiyonuna uyumlu hale getirmeniz mümkün mü acaba?
  • Remastered uyumluluğu gelecek mi? Beklemedeyiz
  • Assassin's Creed III Türkçe yamayı remasterd sürümüne lütfen güncelleyin
  • remastered için güncellenirse güzel olur.
  • Melankoli4 M kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen animusprojesi yapacaktır.
  • Remastered için bir çalışma varmı?
  • İleride uyarlayabileceklerini yazmışlar.
    https://animusprojesi.com/sss/ En altta.
  • isteruk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remastered için uyarlansa çok iyi olur
  • Uyarlıyorlar zaten. Arada twitch üzerinde yayın bile yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.