Şimdi Ara

Assassin's Creed III Türkçe Yama [Oyun Çeviri][FIX GELDİ] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
3
Favori
58.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yamanın proje yöneticisi şu anda Animus Projesi ekibindedir.

Assassin's Creed 3 Remastered için Nisan ayından beri çalışmalarımız devam etmekte, yamayı oyuna uyarladık. Fakat sürekli güncelleme gelmesi sebebiyle sürekli oyuna adapte etmeye çalışıyoruz, aynı zamanda ilk yama ne yazık ki, düzgün bir şekilde test edilmemiş oyun çeviri döneminde.

Bu sebeple yamanın testlerini gerçekleştiriyoruz, sürekli güncellemenin gelmesi bize zaman kaybettiriyor. Yamayı test ederken aynı zamanda Twitch üzerinden yayınlar da gerçekleştiriyoruz bu test sırasında.

Yeni bir güncelleme gelip, yamayı uyumsuz hale getirmemesi açısından testi uzun tutmayı düşünüyoruz. Şimdiden yamayı 3 kez oyuna tekrar uyarlamak zorunda kaldık. Test tamamlandığında ve gerekli hatalar giderildiğinde ücretsiz olarak yayınlanacak, bu süreçte twitch yayınlarımızdan yama testlerini izleyebilirsiniz.

• Başarılar.
  • AnimusProjesi kullanıcısına yanıt
    Tahmini bir tarih verebiliyor musunuz?
  • +1 tarih verebilirseniz çok iyi olur
  • Remastered için beklemedeyiz, teşekkürler
  • Merhaba

Konuyla ilgili Assassin's Creed 3 Remastered testi sistemsel sorunlar sebebiyle biraz ertelenmiş durumda.
    Test esnasında, twitch yayınları da gerçekleştiriyoruz.

Testerımız, test aşamasının 3/2'ni bitirmiş durumdadır.

Test tamamlanıp, gerekli düzenlemeler sağlanıldıktan sonrasında ücretsiz olarak sunulacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnimusProjesi -- 6 Temmuz 2019; 19:21:23 >
  • Merhaba
    Animus Projesi Ekibi olarak, sizlere bayram hediyemiz Assassin's Creed 3 Remastered!

Herkese iyi bayramlar ve iyi oyunlar dileriz.

https://animusprojesi.com/assassins-creed-3-remastered-turkce-yamasi/
  • Oyuna Steam'den Odyssey gold edition alarak sahip olanlara kötü haber vereyim. Benim gibi daha önce Odyssey alıp da uplay'e tanıtmadıysanız, Odyssey'i yüklemeden AC3 Remastered'ı oynayamıyorsunuz. Tabii bunu tek sefer oyunları uplay'e eklemek için yapıyoruz ama çok saçma yahu.

2-3 haftadır yama için KaN. hocamın başını ağrıtıyordum. Şimdi yama çıktı, ben oynayamıyorum. Yine de emekleri çok büyük, o kadar uğraştılar. Teşekkürler, emeğinize sağlık.
  • Aklıma Gta Vice City zamanları geldi oyuna orijinal sahipsin ama oynamak için crack lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Oyuna Steam'den Odyssey gold edition alarak sahip olanlara kötü haber vereyim. Benim gibi daha önce Odyssey alıp da uplay'e tanıtmadıysanız, Odyssey'i yüklemeden AC3 Remastered'ı oynayamıyorsunuz. Tabii bunu tek sefer oyunları uplay'e eklemek için yapıyoruz ama çok saçma yahu.

2-3 haftadır yama için KaN. hocamın başını ağrıtıyordum. Şimdi yama çıktı, ben oynayamıyorum. Yine de emekleri çok büyük, o kadar uğraştılar. Teşekkürler, emeğinize sağlık.
    Remastered mi yoksa eski oyunun aynısı mı çözemedim.

Bir taraftan eski oyun remastered'e göre çok iyi. Bazı taraflarda Remastered eski oyuna göre daha iyi.

Hiç bir oyunda böyle sorunlu ve haftalık 5-6 güncelleme alan remastered sürümü görmedim.

Sizler Türkçe olarak oynayabilesiniz diye emek veriyoruz, sektöre bir şeyler katabiliyorsak ne mutlu bize.

• KaN. kullanıcısına yanıt
    extrmesports kullanıcısına yanıt
    Yahu bu kadar kanser edeceğini bilsem direk düz versiyonuna season pass alır geçerdim. Amacım Desmond'un hikayesini tamamlamak, birde DLC'lerini oynamaktı. Dedik ne güzel REMASTERED yapıyorlar, komple paket birde gittik gold aldık. toplamda 100 gb indirmeden adım atamıyoruz oyunlara yahu.

@extrmesports,

Haklsınız aslında. Ne geliyorsa şu DRM'lerden geliyor başımıza. Düşünsene yarın öbür gün Trump ile Erdoğan yine ters düşüyor. Trump Google'a yaptığını bu kez Steam'e yapıyor. Steam ülkemize hizmet vermeyi kesiyor ve bütün hesaplar hiç oluyor. 8.2lik bilimkurgu-gerilim filmi gibi değil mi. Aslında hiç birşeye sahip değiliz, sadece izin verdikleri kadar kullanabiliyoruz.

•  Assassin's Creed III Türkçe Yama [Oyun Çeviri][FIX GELDİ]

Bu hatayı alıyorum bir çözümü var mı?
  • rawnes3 R kullanıcısına yanıt
    Sizi bilmiyorum ama aynı hatayı bende zip içerisindeki dosyaları oyunun klasörüne atmadığım için veriyordu. Oraya atınca kurabildim.

quote:

Kurulum: İndirdiğiniz arşivi açıp, içindeki tüm dosyaları oyunun içine atın “yama_uygula.bat” dosyasını çalıştırın.Kurulum süresi sisteminize göre değişiklik gösterecektir.Türkçe yama uygulanan tüm dosyaların yedeği “yedekler” klasöründe yer almaktadır.
  • Zaten oyun klasörünün içinde ama bu hatayı veriyor.
  • AnimusProjesi kullanıcısına yanıt
    Herşeyi düzgün yapıyorum hatta oyunu 2 defa farklı sürümlerini indirdim oyunun başlangıcında türkçe ama menü ve altyazılar ingilizce hiç bir şekilde değişmiyor. Sorunu bir türlü anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecemvesen -- 13 Ağustos 2019; 18:6:2 >
  • ac 3 remastered kopya surum de calisiyor mu tr yama ?
  • rawnes3 R kullanıcısına yanıt
    Ayni hatayi bende aliyorum
  • Arkadaşlar, türkçe yama oyunun en güncel sürümüyle çalışmaktadır.Bu hatayı yaşayan başka bir arkadaşımız update 1.03 yükleyince sorunu çözülmüş.
  • 1.03 update yaptım düzeldi. Keşke Liberation da türkçe olsaymış teşekkürler Animus projesi yakın zamanda liberation türkçe yama bekliyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecemvesen

1.03 update yaptım düzeldi. Keşke Liberation da türkçe olsaymış teşekkürler Animus projesi yakın zamanda liberation türkçe yama bekliyoruz :)
    Sorunun çözülmesine sevindim. Belki liberation içinde bir şeyler yapabiliriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.