Şimdi Ara

Assassin's Creed III Türkçe Yama [Oyun Çeviri][FIX GELDİ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
163
Cevap
3
Favori
58.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siz diyince bir daha denedim ve oldu :D Çok şaşkınım :D . Yama AC3 remastered son sürüm ile uyumlu.
  • togo1593 T kullanıcısına yanıt
    Ben epicten indirdiğim remastered son sürümüyle sorunsuz Türkçe yama ile oynuyorum.
  • Pissacore kullanıcısına yanıt
    Oyunçeviri'nin sitesinden mi indirdiniz? Ben oradaki yamayı kurdum ama oyun açılmıyor, yardımcı olursanız sevinirim.
  • cenkbora kullanıcısına yanıt
    Animus'un sayfasından indireceksiniz.
    https://animusprojesi.com/assassins-creed-3-remastered-turkce-yama/
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    Bi ara denerim teşekkür ederim.
  • Dün Animus Projesi'nin yamasını indirdim. Oyunun son sürümünde çalıştı. Yamada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencik900

Dün Animus Projesi'nin yamasını indirdim. Oyunun son sürümünde çalıştı. Yamada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim :)
    Animus Projesi'ne abone misiniz? Şu an sayfada abonelere özel olduğu yazıyor da, birkaç günden yamayı mı kaçırdım yoksa hep mi öyleydi merak ettim.
  • Uplay güncel sürüm yama çalışmıyor.

• Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt

Oyunu dün akşam saatlerinde Uplay'den indirip ekstra bir şey yapmadan direk yamayı kurdum ve çalıştı. Belki bir yanlışlık yapmışsınızdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata DX11 forge bulunamadı ya da yamayla uyumlu değil diyor

• Shadow Ryzen kullanıcısına yanıt

İsterseniz dx forge dosyasını upload edebilirim akşama doğru.

• Hocam siz hangi yamayı kullandınız ve nasıl kurdunuz söyler misiniz

• Eğer sizin oyununuz remastered versiyon ise, Animusprojesi'nin kendi sitesinden indirdim yamayı ve çalışıyor. Normal sürüm ise bilgim yok. Son sayfalarda hep remastered ile ilgili yorumlar olunca ben burayı AC3 Remastered TR yama konusu zannettim.

• Arkadaşlar ben AC 3 remastered in normal codex sürümünü (korsan) indirip üstüne yine codex in v1.03 patch nı kurdum, türkçe yamayı da animus proje den indirdim kurdum anlatıldığı gibi ama sadece giriş ekranı türkçe geri kalan menü oyun altyazı hep ingilizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_153 -- 9 Mayıs 2021; 17:26:11 >
  • fatih_153 F kullanıcısına yanıt

Hocam ben anımusun kendı sitesinden ındırmedım. Oyuncevırı sıtesınden ındırıp bıde onu deneyeın

peki sağolun oyunu bide farklı yerden indiriyorum inince önce oyunçeviriden denicem olmazsa animus denicem tekrar bakalım inşallah olur bu sefer

Hocam oyun bende orijinal ama nedense animustan indirdiğimde dediğiniz gibi sadece giriş kısmı Türkçe olmuştu. Daha önce sanırım oyunceviriden indirdiğim yamayı kurunca bu sefer tamamı Türkçe oldu

• ben geçen sene yine remastered indirip türkçe kurup oynamıştım ama silmiştim şimdi bitirmek için başlıcaktım türkçe olmadı geçen sene neyi inidirip kurduğumu hatırlamıyorum acaba oyunçeviriden indirmiş olabilirim animus dediğiniz gibi hata alıyorum çünkü sadece girirş ekranı türkçe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_153 -- 11 Mayıs 2021; 18:53:18 >

Merhaba oyunum indi bu sefer oyunçeviriden denicem sizin dediğiniz gibi oyunçeviride ki bumu yama https://www.oyunceviri.net/assassins-creed-3-turkce-yama-ve-incelemesi// remastered falan yazmıyor ama ağustos 2019 da koyulmuş oyun zaten mart 2019 da çıkmıştı ?

Yok hocam bu yama değil bendeki yamaya baktım da animusun yaması.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.