Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: busterr

O kadınlardan iki tane vardı, Minerva bizi dünyayı yok olmasına bırakmamıza ikna etmeye çalışıyordu, Desmond yaşıycaktı bu şekilde kıyamet kopcaktı ve insan ırkı sıfırdan yine ilk avcılık vs çağlarından gelişcekti tekrar Desmond da onlara liderlik etcekti falan, ama şuanki milyarlarca insanda ölcekti. Desmond da onca insanın ölmesine ve dünyanın resetlenmesine göz yummamak için kendini feda etti ve dünyayı o kıyametten kurtardı. Ama bu şekilde Juno denen diğer tanrıvari kadının istediği oldu, şimdi bi şekilde geri dönme fırsatı doğdu ona ve geri dönüp insanları köle etmeye kendi üstün ırkını yüceltmeye hakimiyet kurmaya çalışıyor

Bu arada oyundaki son Hunter leveli 4 mü? 1 tane 60 Level Man O War 1 tane de 38 Level Frigate düşüyor peşimize ama kesmiyor bunlar artık canım yarıya düşmeden ikisini de indiriyorum. Legendarylerde gitti oyunda yapcak bişey kalmadı la

Sıkıntıdan oyunu nasıl oynamışsam hiç dikkat etmemişim bunlara.Peki sanırsam Revelations sonunda kıyamet gibi bir şey oluyordu. O ne anlama geliyordu? Bir de bu oyunda o kadını mı engellemeye çalışacağız?

Revelations değil o 3. oyunun sonu. İşte son aşamaya geliyor Desmond ve ekibi. Orada Minerva ve Juno Desmond'u ikisi de kendi fikirleri etrafında ikna etmeye çalışıyor. Minerva Juno'nun kötü emelleri olduğunu iddia ediyor ve eğer kendi dediği gibi yani kıyametin kopmasına izin verirse neler olacağını gösteriyor ona, Desmond liderlik etcek ilk insanlara ve Desmond onlar için bir Legacy olcak falan. Juno'da kıyametin kopmasına izin verirse milyarlarca insanın ölceğini Desmond'un buna engel olabileceğini söyleyerek ikna etmeye çalışıyor. E Desmond'da oyunun en başından beri bu kıyameti engellemek için mücadele verdiğinden Juno'yu dinliyor ve kendini feda ediyor. Juno'da sinsi sinsi gülümseyerek gidiyor 3. oyunun sonunda senin görevin bitti şimdi sıra bende diye.
    Bu 4. oyundaysa o dünyanın kurtulmasından sonra Abstergo'da çalışan birini oynuyoruz. Haberleri yok bunların tabi büyük bi felaketten kurtulduklarından. Oyunda ilerlemediysen spoiler vermeyeyim ama o Juno ile iletişime geçeceğiz şuan onu engellemek gibi bir amacımız yok onun planlarından haberdar olmadığımız için. Bu oyunda ana hikaye yönünden pek ilerleme yok o yüzden, bir iki oyuna netleşir o

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: S. Hawking

quote:

O kadınlardan iki tane vardı, Minerva bizi dünyayı yok olmasına bırakmamıza ikna etmeye çalışıyordu, Desmond yaşıycaktı bu şekilde kıyamet kopcaktı ve insan ırkı sıfırdan yine ilk avcılık vs çağlarından gelişcekti tekrar Desmond da onlara liderlik etcekti falan, ama şuanki milyarlarca insanda ölcekti. Desmond da onca insanın ölmesine ve dünyanın resetlenmesine göz yummamak için kendini feda etti ve dünyayı o kıyametten kurtardı. Ama bu şekilde Juno denen diğer tanrıvari kadının istediği oldu, şimdi bi şekilde geri dönme fırsatı doğdu ona ve geri dönüp insanları köle etmeye kendi üstün ırkını yüceltmeye hakimiyet kurmaya çalışıyor

Bu arada oyundaki son Hunter leveli 4 mü? 1 tane 60 Level Man O War 1 tane de 38 Level Frigate düşüyor peşimize ama kesmiyor bunlar artık canım yarıya düşmeden ikisini de indiriyorum. Legendarylerde gitti oyunda yapcak bişey kalmadı la

Sıkıntıdan oyunu nasıl oynamışsam hiç dikkat etmemişim bunlara.Peki sanırsam Revelations sonunda kıyamet gibi bir şey oluyordu. O ne anlama geliyordu? Bir de bu oyunda o kadını mı engellemeye çalışacağız?

Revelations değil o 3. oyunun sonu. İşte son aşamaya geliyor Desmond ve ekibi. Orada Minerva ve Juno Desmond'u ikisi de kendi fikirleri etrafında ikna etmeye çalışıyor. Minerva Juno'nun kötü emelleri olduğunu iddia ediyor ve eğer kendi dediği gibi yani kıyametin kopmasına izin verirse neler olacağını gösteriyor ona, Desmond liderlik etcek ilk insanlara ve Desmond onlar için bir Legacy olcak falan. Juno'da kıyametin kopmasına izin verirse milyarlarca insanın ölceğini Desmond'un buna engel olabileceğini söyleyerek ikna etmeye çalışıyor. E Desmond'da oyunun en başından beri bu kıyameti engellemek için mücadele verdiğinden Juno'yu dinliyor ve kendini feda ediyor. Juno'da sinsi sinsi gülümseyerek gidiyor 3. oyunun sonunda senin görevin bitti şimdi sıra bende diye.
    Bu 4. oyundaysa o dünyanın kurtulmasından sonra Abstergo'da çalışan birini oynuyoruz. Haberleri yok bunların tabi büyük bi felaketten kurtulduklarından. Oyunda ilerlemediysen spoiler vermeyeyim ama o Juno ile iletişime geçeceğiz şuan onu engellemek gibi bir amacımız yok onun planlarından haberdar olmadığımız için. Bu oyunda ana hikaye yönünden pek ilerleme yok o yüzden, bir iki oyuna netleşir o

Meksika dizileri gibi senaryo varmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun açılırken Black Screen hatası alan varmı arada bi açılıyo arada bi açılmıyo oyun siyah ekran da kalıp program yanıt vermiyor kapatılıyor diyor çözümü bilen varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Paranın mutluluk vermediğinin ayaklı kanıtı Edward :)

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

Gemi ile poz vermece

AC klasiği haline gelen ev dekore etme olayı, biblo ve heykeller de pek olay yok ama güzel tablolar buluyoruz.

Karayiplere gitmiş kadar olduk.

Merhabalar. Resimlerdeki kostümü nasıl açıyoruz? Ben de birçok kostüm açık ama o yok.

• birilerini takip etmek(tail) görevleri oyunun %90 ını oluşturuyor .takipten gına geldi artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

birilerini takip etmek(tail) görevleri oyunun %90 ını oluşturuyor .takipten gına geldi artık

Brotherhood'taki "The Banker" gibi kaliteli tail görevleri keyifli oluyor lakin tekdüze tail görevleri de hiç çekilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambocuk

Aşşağıda sistemle tüm ayarlar açık 10 fps de çalışıyor şakamı bu herkezde aynımı

Malesef aynı. Oyun gereksiz kastırıyor sistemleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azizbaris

Merhabalar. Resimlerdeki kostümü nasıl açıyoruz? Ben de birçok kostüm açık ama o yok.

Officer's Outfit.
    Kenway’s Fleet görevlerinden, Great Reputation 1 görevini tamamladıktan sonra açılacaktır lakin oyunun orijinal olması gerekmektedir.

@azizbaris
  • Bugün başına baktım oyunun optimizasyon bu sefer olmuş.FPS 35'in altına inmedi (O da en yoğun anlarda).Genelde 45-60 arası seyrediyor.Atmosfer çok hoş, dövüş sistemi aynı ama prob.değil, şu sandıkları açarken iki saat gereksiz kilit kırma olayını kaldırmışlar, gemi kontrolleri, ateşlemeler falan süper.Bu oyun olmuş bu sefer

Edit : Oyunun başında kasıyor diyordu arkadaşlar bu fps'ler daha havanaya gitmedenki değerlerim.İlerde daha iyi olur heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 1 Aralık 2013; 6:06:47 >
  • Sistem imzamda.Tüm ayarlar ULTRA 55-62 arası fps alıyorum sürekli. 62'yi nedense geçemedi hiç sanki 62de limit var gibi.GPU kullanımı ise nedense sabit %99 kullanmıyor sürekli düşüp yükseliyor.Ayrıca oyun 1.500-1.800 GPU Memory Usage kullanıyor. 2GB kartı olanlara sorun çıkartmaz Full HD de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

Bugün başına baktım oyunun optimizasyon bu sefer olmuş.FPS 35'in altına inmedi (O da en yoğun anlarda).Genelde 45-60 arası seyrediyor.Atmosfer çok hoş, dövüş sistemi aynı ama prob.değil, şu sandıkları açarken iki saat gereksiz kilit kırma olayını kaldırmışlar, gemi kontrolleri, ateşlemeler falan süper.Bu oyun olmuş bu sefer

Edit : Oyunun başında kasıyor diyordu arkadaşlar bu fps'ler daha havanaya gitmedenki değerlerim.İlerde daha iyi olur heralde.

Ormanlık alanlarda fps çok düşüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Sistem imzamda.Tüm ayarlar ULTRA 55-62 arası fps alıyorum sürekli. 62'yi nedense geçemedi hiç sanki 62de limit var gibi.GPU kullanımı ise nedense sabit %99 kullanmıyor sürekli düşüp yükseliyor.Ayrıca oyun 1.500-1.800 GPU Memory Usage kullanıyor. 2GB kartı olanlara sorun çıkartmaz Full HD de.

benim sistemde full ayarda(full ayar derken txaa 2x açık) kasabalarda örneğin havanada 50 fps ye kadar düşüyor .zaten aşağıda linkini koyduğum benchmark sonuçları herşeyi gösteriyor.en iyi ekran kartlarında bile 60 fps yi yakalayamıyorsun maalesef.

http://www.pcgameshardware.de/Assassins-Creed-4-Black-Flag-PC-256660/Specials/Assassins-Creed-Black-Flag-Test-Benchmarks-1097928/

• ANDREI kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bilgi için. Seriyi ilk oyundan bu yana orjinal olarak oynuyorum. O konuda sıkıntı yok. Korsana zaten karşıyım her şekilde.
  • Arkadaşlar ben bir süredir oyunu 3D oynuyorum ve gerçekten 3D ile enfes göründüğünü söyleyebilirim. Eğer 3D monitör ya da TV'niz varsa oyunu 3D oynayın.

Tridef'in 14 günlük deneme programı ile oyunu 3D deneyebilirsiniz. Programı çok beğendiğim için satın aldım. Programı kurduktan sonra AC3 profili ile oyunu başlatabilirsiniz, AC4 için profil yazıyorlar halen.

Programın en güzel olayı 3D ayarlarınızı oyun içinden gerçek zamanlı yapabilmeniz böylece gözünüze uygun en iyi ayarı kendiniz bulabilirsiniz, ayrıca Power 3D özelliği sayesinde 3 boyut derinlik kalitesini çok düşürmeden daha yüksek performansla oyunu 3D çalıştırmak mümkün, aksi takdirde düşük FPS değerleri alınıyor. Ayarlamalarda Türkçe dil desteği bulunuyor. Tavsiye ederim.

http://www.tridef.com/

Desteklenen oyun listesi:
    http://www.tridef.com/user-guide/supported-games

Bu arada oyunun seslendirmenleri şu videoda bulunuyor (Spoiler içerebilir):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 1 Aralık 2013; 13:03:48 >

• görev yelpazesi açısından hiç bu kadar kıt bir AC serisi oynamamıştım
  • Arkadaşlar oyuna yeni başladım bu gemiyi nasıl geliştiriyoruz?
  • Bence aldığınız fps'ler yeni çıkan bir oyun için çok iyi. Kartınız da yeni bi kart bildiğim kadarıyla son ayarlarda TXAA ile 60 fps alıyorsanız bence o oyun güzel optimize edilmiştir. Bu yıl çıkan diğer oyunlara baksak, Metro Last Light, Crysis 3 gibi TXAA olan ve ağır grafikli olan oyunlar aynı zamanda çıkan kartları 20-30 fps'lerde oynatıyordu son ayarlarda. Bu da haliyle onca para bayılan insanlara ağır geliyordu. Ama bu oyun GTX 690'a ihtiyaç duymadan son ayarlarda oynatıyor. Ha grafikleri beğenmezsiniz o başka tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 1 Aralık 2013; 14:38:59 >
  • Beyler bana reloaded'e uygun save dosyası atabilir misiniz? Yüzde 50 ve üstü olursa çok iyi olur. Bekliyorum. Teşekkürler
  • venomtrk kullanıcısına yanıt
    Hocam 3d özelliği olan televizyonum var(samsung 55f8500) ve bilgisayarımın özellikleri hd7950, 8gb ram, i5 3570k. Sence rahat bir şekilde oynayabilir miyim 3d ile ?
  • quote:

Bence aldığınız fps'ler yeni çıkan bir oyun için çok iyi. Kartınız da yeni bi kart bildiğim kadarıyla son ayarlarda TXAA ile 60 fps alıyorsanız bence o oyun güzel optimize edilmiştir. Bu yıl çıkan diğer oyunlara baksak, Metro Last Light, Crysis 3 gibi TXAA olan ve ağır grafikli olan oyunlar aynı zamanda çıkan kartları 20-30 fps'lerde oynatıyordu son ayarlarda. Bu da haliyle onca para bayılan insanlara ağır geliyordu. Ama bu oyun GTX 690'a ihtiyaç duymadan son ayarlarda oynatıyor. Ha grafikleri beğenmezsiniz o başka tabi.

60 fps oynatmıyorki geneli işte verdiğim linktede belli ortalama 49 fps.yani 49 fps yeni çıkan bir oyun ac gibi bir oyun için full ayarda az olmayabilir doğru ama e ne yapmamız gerekiyor 3 way sli mi yapalım illa oyunlarda hiç kasmadan oynatması için sorun bu.aslında insanların konsol alması için çok güzel bir sebep bu optimizasyon sorunu.konsol alanlara hak veriyorum artık

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.