Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    teşekkür ederim eve gidince deneyeceğim. ben W ve zıplama tuşuna bastığım için olmuyor galiba. trainerda patladı ama gemi upgradeleri için rehber buldum çok lazımdı.
  • Ben cyris 1 yülsek 2 yide normalin biraz üstünde i ne oynamıştım bu oyun kastı şaştım vallahi ccc indiriyom driver güncelleycem herkeste mi böyle
  • Kasma ile ilgili soranlar için söyleyim. Ben AMD fx 8350, asus ati radeon hd7870 ve 8gb ram'le high ayarda, sadece blur kapalı, mxaa 2x açık oynuyorum. Hiç kasma yok.
    Benzer sistemi olanlar oynasınlar. Sorun yaşamazlar tahminim.
  • ana senaryoyu 12 saat gibi bi sürede bitirdim

sonda ki sage olayı oyunun beni tek etkileyen yeri oldu diyebilirim

genel olarak;
    çok fazla tail, evasdrop görevi vardı
    tamamen atmosfere çalışmış adamlar, bu oyunu 4k oynamak vardı...
    çift kılıç olayı çok iyi olmuş, bugün ac2'ye döndüm öyle anladım

acaba liberation nasıl olacak, özellikle senaryo açısından merak ediyorum
    bütün oyunları bitirmiş biri olarak söylüyorum, oyun anlamında en iyi 2 yada 3. oyun, ancak assassin kısmına gelirsek (hem tarihi kısım, hem günümüzde oynanan kısım) büyük ihtimalle sonuncu olur

• Oyunu %95 ile bitirdim Abstergodaki bilgisayar hack olaylarına oyunun gidişatı haricinde hiç bulaşmadım çünkü ingilizce bilmiyorum
    Son bir efsane Kenway pozu verelim

• Paylaşıldı mı bilmiyorum ama in game görüntülerden oluşan bir trailer yayınlamışlar. Evet biliyoruz oyun çıktı her yerde yinede çok tatlı.

• archVillain A kullanıcısına yanıt
    CGI dır, live action videodur yapacaklarına bu tarz oyun içi görüntülerle gelsinler hep. Oyun öncesi videolardan daha güzel...
  • Re-loaded sürümü olan biri bana save dosyasını atabilir mi?

C:\ProgramData\Orbit

save dosyası burda...
  • intel core i3 3220 3.30 işlemci

4gb ram

2gb gtx 460

high de oynatır mı ?
  • gtx690
    2xsdd raid0
    rampage 5 ex
    16gb ram

full ayarda kasıyor

multi oynayanlar kaptanpirireis ekleyin birbirimizi keselim.
  • Ya Allahını seven şu hikayeyi anlatsın bana bitirdim hiçbirşey anlamadim. tüm oyunları tr yama ile oynadım sadece bu oyunda bi sürü soru işareti kaldı kafamda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler bu oyunda görev yapmadan ne yapabilirim ekstra olarak ne var ?
    ayrıca birisi bana %100 save her şeyiyle görevler + bütün açılacaklar atarsa memnun olurum sürüm RE.LOAD.ED
  • 1.yi oynayan arkadas bana özelden pm atabilr mi?
  • Gtx 770 lightning

3570K 4.5 ghz

8 gb ram

128 gb samsung pro 840 ssd

oyun hala kasıyor herşey low ayarda yine kasıyor format attım yine kasıyor utanmadan sıkılmadan ekran kartı alanlara bide bu oyunu hediye ediyorlar Allah ıslah etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Gtx 770 lightning

3570K 4.5 ghz

8 gb ram

oyun hala kasıyor herşey low ayarda yine kasıyor format attım yine kasıyor utanmadan sıkılmadan ekran kartı alanlara bide bu oyunu hediye ediyorlar Allah ıslah etsin

Rezalet ya, aynısı bende de geçerli. Neyi düşürürsek düşürelim yinede kasıyor.
  • quote:

Gtx 770 lightning

3570K 4.5 ghz

8 gb ram

gtx770 lighting de kasacaksa bırakalım bu işleri...illa titianmı alalım anlamadımki...başka bi sorun olmasın...ben oyunu orjinal aldım kartım serviste deneyemiyorum bende de asus gtx770 var kart servisten gelsin deniycem hemen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

quote:

Gtx 770 lightning

3570K 4.5 ghz

8 gb ram

gtx770 lighting de kasacaksa bırakalım bu işleri...illa titianmı alalım anlamadımki...başka bi sorun olmasın...ben oyunu orjinal aldım kartım serviste deneyemiyorum bende de asus gtx770 var kart servisten gelsin deniycem hemen...

zaten adam akıllı oyun çıkmadı kartı aldığımdan beri crysis 3 denedim oyun arızalı BF4 denedim oyun arızalı AC 4 denedim oyun arızalı . şu ps4 türkiyede bi çıksında alalım rahatlayalım yemin ederim

• Oyun Nvidia'nın son sürücüleri ve aşağıdaki sistemim ile bir gram olsun kasmıyor:

2600K (5GHz)
    650 Ti Boost SLI
    8GB RAM

Oynadığım ayarlar: Her şey very high'da, tüm seçenekler açık ve HBA0+ seçili, üstelik çözünürlüğüm de 3150x1680 (3'lü surround oynuyorum)

Bu oyunun GTX 770 gibi kartlarda kasması imkansız. Sadece 2GB VRAM yeterli gelmeyeceği için AA'yı 2x'e çekmeniz kafi gelir. Halen oynayamıyorsanız da sisteminizde bir sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemms

Oyun Nvidia'nın son sürücüleri ve aşağıdaki sistemim ile bir gram olsun kasmıyor:

2600K (5GHz)
    650 Ti Boost SLI
    8GB RAM

Oynadığım ayarlar: Her şey very high'da, tüm seçenekler açık ve HBA0+ seçili, üstelik çözünürlüğüm de 3150x1680 (3'lü surround oynuyorum)

Bu oyunun GTX 770 gibi kartlarda kasması imkansız. Sadece 2GB VRAM yeterli gelmeyeceği için AA'yı 2x'e çekmeniz kafi gelir. Halen oynayamıyorsanız da sisteminizde bir sorun vardır.

gram kasmıyor dediğin havana şehrinde aldığın fps değerini söylermisin o çözünürlükte
  • Kırmızı maymunu nerede bulabilirim bilen varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.