Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (64. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haritanın güneyinde ortadaki adaydı yanılmıyorsam, bir ara zorunlu olarak ziyaret ettiğimiz.
  • Kırmızı maymunu aramadm hiç. Silah satan yerlerde bu hayvan derileri satılıyordu direk satın aldım.
  • bende hd 6790 ekran kartı core 2 quad işlemci 4 gb ddr2 ram var zerre kasma yok high'ta oynuyorum.
    sequence 10 da finding way out'tan sonra servive'da kaldım videolarını izledim ama bende herhangi bir tepki vermiyor mağaradan çıktıktan sonra aşağı düşüyorum heryerden kan çıkıyor adamlara yaklaşınca saldırıyorlar ama oyun içi videosu girmiyor. trainerdan dolayı olabilir mi? god mode açık belki ondan sağlığın bitmeye yakın olması gerekiyor galiba ama sequence'i baştan oynamakta zor. biri ne yapmam gerektiğini yazabilir mi?

scottish broadsword ve persian scimitar kılıçlarını nasıl açtınız?

iskoç kılıcı için 3 social treasure bulmak lazım buldum ama açılmadı!!! neden?? uncharted treasure'lardan buldum hemde. %80deyim sequence 9 bitti. tüm görevlerde yapılı halde. tabanca kılıç , altın tabanca , mayans outfit ve templar armorda açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gentlement39 -- 4 Aralık 2013; 14:15:13 >
  • Gentlement39 G kullanıcısına yanıt
    Orada ağır yaralanman lazım senaryo gereği, ölecek şekle gelince oluyor bu da. Hileyi kapatıp oynaman lazım.

Social treasure dediği, mavi renkli sandıklar. Sadece orjinal oyunda, onlie oynarken ortaya çıkıyorlar. Arkadaş listenden birinin de online olması lazım görünmesi için.
  • Gram kasma yok diyen arkadaşlar sabit 60 FPSde mi oynuyor? Yoksa gidip 25-30 fps alıp da gram kasma yok diyenlerden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

Gram kasma yok diyen arkadaşlar sabit 60 FPSde mi oynuyor? Yoksa gidip 25-30 fps alıp da gram kasma yok diyenlerden mi?

Aynen bende merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Gram kasma yok diyen arkadaşlar sabit 60 FPSde mi oynuyor? Yoksa gidip 25-30 fps alıp da gram kasma yok diyenlerden mi?

Lenovo z500 gram kasma yok ama isiniyor 2 3 saat oynayınca bana şöle %25 30 tamamlanmş kayıt atar misinz bana varsa birisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Üstteki mesajı dikkate alırsak, demek en fazla 25-30 fps alıp gram kasma yok diyorlarmış
  • quote:

quote:

quote:

Üstteki mesajı dikkate alırsak, demek en fazla 25-30 fps alıp gram kasma yok diyorlarmış

Oyunun yüzde kaçini bitirdiniz yokmu %25 30 civari biri atsin suan denizin dibine daldim nefes yetmiyor boğuluyorum hep

• quote:

FX6300 + HD7950 + 8GB Ram sistem bu.FPS 35'in altına düşmüyor.Ortalama 40-60 arası.Orman da dahil.

@regujohn

Oyunun optimizasyonu gerçekten çok iyi olmuş.Hiç AC3 gibi değil.Bi ara telefonla ekran dışı video ya da foto çekip atarım konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 4 Aralık 2013; 22:27:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Babblebabble

quote:

FX6300 + HD7950 + 8GB Ram sistem bu.FPS 35'in altına düşmüyor.Ortalama 40-60 arası.Orman da dahil.

@regujohn

Oyunun optimizasyonu gerçekten çok iyi olmuş.Hiç AC3 gibi değil.Bi ara telefonla ekran dışı video ya da foto çekip atarım konuya.

Hocam optimizasyon nasıl iyi gözünü seveyim ya, senin sisteminde 35 fps'ye düşmesinin nesi iyi? AC3'de Boston falan farketmez ben çok rahat 60 fps alıyordum, bunda 30'u geçmiyor ne hikmetse.

• quote:

quote:

@regujohn

35-40 fps alıpta gram kasma yok demen çok ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Haritanın güneyinde ortadaki adaydı yanılmıyorsam, bir ara zorunlu olarak ziyaret ettiğimiz.

bulamadım bu 5000R olan maymunu arıyorum

• quote:

quote:

quote:

@regujohn

Hocam Oyun senin sistemindedemi 60 fps vermiyor ?

• quote:

quote:

quote:

@regujohn

Hocam işte ne acıdır ki piyasa beni ve benim gibi birçok oyuncuyu bu hale getirdi.Şimdi bir şey diyecem tartışma çıkacak konsol kullananlar varsa o yüzden neyse... (Tek olay konsolda değil tabii oyunların belli chipsetlere göre optimize edilmesi de var işin içinde)

@Dreamcream

Bende de AC3'de FPS çok düşüyordu.Hele hele bostonda 7950 ile 20-21 FPS gördüğüm bile oluyordu.Genelde akıcıydı ama o arada sıra 20-30 arasına inmesi çok rahatsız ediciydi.AC4'e şükretmem bu yüzden yani.En azından 35'in altına düşmüyor.Çünkü 30 ve altı gerçekten çok rahatsız edici.

Akıcıdan kastınız 60 sabitse bu gidişle zor alırız o fps leri.Mesela bakıyorum Crysisler, BF4 ler akıyor ama bu oyunda FPS böyle.Konsoldan gelecek paralar için konsol versiyonuyla uğraşmaktansa neden PC için özel çaba sarfetsinler.Her şirket Rockstar Games mi? Bakın adamlara Max Payne 3'e o kadar kral optimizasyon yapmışlar ki eski sistemim olan X4 925 CPU + HD5850 GPU ve 4 GB RAM ile 1920x1080 DX11 her ayar high/very high sadece tesellation kapalı 40-70 FPS arası babalar gibi oynadım oyunu.

Bilgisayara oyun öyle yapılır işte.Ama maalesef her yapımcı aynı özeni göstermiyor bilgisayar için.

Edit : Bu arada garip geldi bana @regujohn GTX780 ile sabit 60 oynaman gerekiyor oyunu.O kadar Nvidia optimizasyonlu oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babblebabble -- 4 Aralık 2013; 23:10:01 >

• Arakdaşlar şuan şoktayım ayarlar low-mediumda vsynch antiallysing kapalı sistem gtx675m i7 3630 16gb 1600 ram ssd ve 1300e kadar çektim çözünürlüğü...
    gerçekten bu işte bi iş var bu ne ben witcher 2 yi highta bitirdim en berbat optimizasyonlu oyunlardan biriydi.
    eğer bunda gözümden kaçan bişe yoksa kesin bişe var reloaded sürümü mü bozuk anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

Arakdaşlar şuan şoktayım ayarlar low-mediumda vsynch antiallysing kapalı sistem gtx675m i7 3630 16gb 1600 ram ssd ve 1300e kadar çektim çözünürlüğü...
    gerçekten bu işte bi iş var bu ne ben witcher 2 yi highta bitirdim en berbat optimizasyonlu oyunlardan biriydi.
    eğer bunda gözümden kaçan bişe yoksa kesin bişe var reloaded sürümü mü bozuk anlamadım

korsan oyundan dolayı değil o.ben gtx 780 ti ile oynuyorum orjinal.full ayarlarda aldığım fps ortalama 49.senin yaşadığın sorun normal yani
  • ANDREI kullanıcısına yanıt
    OYUNUN B*KUNU ÇIKARMIŞLAR.
  • busterr kullanıcısına yanıt
    hocam anti alliasing en iyi hangisi ben msaa 2xde oynuyorum 8x dahamı iyi mesela öbür ayarların hepsi highda god rays le fog kapalı.Yani demek istediğim fxaa mı msaa 8x mi hangisi daha iyidir bana bi arkadaş en iyisi 2x dedi ama :) i53570k gtx560 8g ram
  • srsblck kullanıcısına yanıt
    Hocam o kart için en iyisi FXAA'dır eğer diğer ayarlar High'daysa AA'da FXAA üstü kasar bilgisayar. Ama genel olarak en iyi hangisi diye soruyorsanız TXAA4X'tir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.