Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yigitovski

Arkadaşlar 7870XT ile 60-45 FPS arası gidip geliyor sürekli.Çok rahatsız edici.FPS'yi 45'e sabitlemenin bir yolu yok mudur?

EVGA precision x ile sabitleyebilirsin
  • Arkadaş yokmu bir cevap verecek olan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Gtx 770 lightning

3570K 4.5 ghz

8 gb ram

128 gb samsung pro 840 ssd

oyun hala kasıyor herşey low ayarda yine kasıyor format attım yine kasıyor utanmadan sıkılmadan ekran kartı alanlara bide bu oyunu hediye ediyorlar Allah ıslah etsin

zotac gtx 770 her şey sonuna kadar açık sadece aa fx, yağ gibi akıyor tek frame atlamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Gtx 770 lightning

3570K 4.5 ghz

8 gb ram

128 gb samsung pro 840 ssd

oyun hala kasıyor herşey low ayarda yine kasıyor format attım yine kasıyor utanmadan sıkılmadan ekran kartı alanlara bide bu oyunu hediye ediyorlar Allah ıslah etsin

zotac gtx 770 her şey sonuna kadar açık sadece aa fx, yağ gibi akıyor tek frame atlamıyor.

aldığın fps değerini belirtirmisin

heralde senin gpu uzaydan gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 6 Aralık 2013; 1:01:11 >

• Şöyle video çekip başlığa da max settings yazanlara uyuz oluyorum arkadaş. Hadi öyle yapıyorsun oyun içi ayarları göster bari videoda. Max settings deyince herşey sonda TXAA4x vs anlıyor insan, ama bi soruyosun meğer TXAA değilde FXAA açıkmış, onun dışında herşey maxmış. Ulan asıl farkı o yapıyor zaten Mesela bu videoda TXAA4X açtığına inanmıyorum ben bu adamın, 55-60 alamaz sürekli 770 ile.
  • Sistemi zorluyorsa boşverin oynamayın 1 görevi dahi yok şuan aklımda kalan okadar basit yapılmış bu oyun bence, zamanında ac3 kastığı için oynamaktan vazgeçenleri hatırlıyorum ac3 bu oyundan çok daha iyi, bunda ac ruhundan eser yok, serinin diğer oyunlarına göre değerlendirecek olursam bu oyun basit tekdüze kısaca berbat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 6 Aralık 2013; 17:38:53 >
  • Hikaye modu tamamen rezalet. Dün akşam oynayıp bitirdim. Görevlerin yüzde 90'nı dinle takip et öldür mantığı. Önüne gelen assasins olmuş. Oyunda 1000 tane sivil insan varsa 1000 tanede assasins var arkadaş. Ezio'dan sonra assasinsler seri üretime geçmiş resmen.

Yanlız oyunda kafama takılan şu oldu. Biz Desmond Miles olaran Altair'in soyundan gelmeydik. Animusdada Altairin soyundan gelenleri kontrol ettik. Ezio gibi Connor gibi. Şimdi Connor Altairin soyundan geldiğine göre dolayısıyla Haytham ile Edward'da onun soyundan gelenler oluyor. Ee bu soya ulaşabilen tek kişi Desmond Miles değilmi ? Bu animus'a girdiğimiz kişi kim o zaman ? Hiç göstermediler tamamda bana Desmonddan başkası olamaz gibi geliyor en azından hikayeye ve soy durumuna bakarsan öyle. Acaba animus, Altair, Desmond üçgeninde yanlış anladığım bir noktamı var ?

• ufak bi yeri atlamışsın desmond kısmında

desmond'ı bulduktan sonra hatıralarını "buluta" aktarmışlar böylece her isteyen girip yaşayabiliyor olayları
    hatta abstergo işi geliştirip her insanın alternatif bi versyonu oynadığı oyun olarak piyasaya sürmeyi planlıyor, trailer falan izletiyordu korsanlarla ilgili hep bu olaylar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sub -- 6 Aralık 2013; 13:35:06 >
  • 4770k ve gtx 680le ben 55 60 arası alamıyorum max ayarlarda dediğiniz gibi ayar kısıyorlar
  • sub kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Şimdi netleşti olay.
  • İmzamdaki sistemle en düşükte 20 fps ile oynuyorum. Nasıl bir rezalettir bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hikaye kalitesi hakkında yorum yapamam yeni başladığım için ama hava olarak o eski hava yok özellikle Ezio ile çok daha farklı hissediyordum ben.
    Doğa gayet güzel olmuş, gemi savaşları da öyle gerçekten çalışılmış.

GT540m ekran kartlı laptopum var oyunu ilk açtığımdaki ayarlarda çoğu şey en yüksek seviyedeydi 15-20 FPS aldım. Sonrasında daha akıcı olması için ayarları düşürdüm sorunsuz oynuyorum ama fps ölçmedim ayar düşürdükten sonra .
  • 1440p Downsampling / 2xMSAA / SweetFX

grafik yapısı ile atmosferini en iyi yansıtan AC oyunu olmuş bence , sahiller ve deniz üstünde baya durmuş adamlar yani alkışı hak ediyorlar
    deniz üsütün de sisli gün batımı , savaşlar sırasında ortalığın dumana bulanması , dev dalgaların geminin içine sızması vs. göz alıcı gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 7 Aralık 2013; 0:36:03 >

• Bende bir ek yazayım, Altair-Ezio-Connor'ın aynı soydan geldiğine dair bir bilgi yok. Hatta Ubisoft birbirlerine bağlı olmadıklarını söylemişti. Yani herkes aynı soydan gelmiyor. Soy ağacıda geniş olduğundan teorik olarak aynı anılara başka insanlarda ulaşabilir. Sadece Desmond değil.

Fakat AC4'de olan olay bu değil tabiki. AC4'de Desmond'dan çıkan bilgileri herkesin ulaşabileceği bir hale getiriyorlar. Böylelikle insanlar doğrudan bağlantısı olmadan ulaşabiliyor.
  • Anlamadığım bir şey var.

Daha oyunun başındayım jackdaw'ı bile almadım.İlk modern dünyada geçen bölümde Abstergo binasındayız.Bu ne alaka? O oynadığımızz kişi Desmond mı yoksa başka biri mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Hikaye kalitesi hakkında yorum yapamam yeni başladığım için ama hava olarak o eski hava yok özellikle Ezio ile çok daha farklı hissediyordum ben.
    Doğa gayet güzel olmuş, gemi savaşları da öyle gerçekten çalışılmış.

GT540m ekran kartlı laptopum var oyunu ilk açtığımdaki ayarlarda çoğu şey en yüksek seviyedeydi 15-20 FPS aldım. Sonrasında daha akıcı olması için ayarları düşürdüm sorunsuz oynuyorum ama fps ölçmedim ayar düşürdükten sonra .

Aynen özellikle ezio nun babası asıldıktan sonraki duygular falan kusursuzdu diğer oyunlar bu konuda.

Aslında bu oyunda crysis moduna kaymışlar sonraki nesil ayaklarına hikayeyi bırakıp grafiklere yoğunlaşmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 7 Aralık 2013; 7:11:25 >

• Babblebabble kullanıcısına yanıt

başka biri, kim olduğu belirsiz, ilerleyen zamanlarda desmond'a ne olduğunu gösteren kısa bi video var
  • yüzde 15den sonra sürekli denizde mi savaşıyoruz? (alınan kaleler hariç)
  • beyler ilk defa AC oynuyorum oyuna da yeni başladım..şimdi bu oyunda amaç nedir korsanlık yapmak mı?daha başlardayım diye karadayım heralde ilerledikçe mi denize açılacaz?kimi yerlerde ister görev yapın ister canınız ne isterse onu yapın diyor oyun hakkında bu seçenekler de mi ilerde açılacak?denizde karada yapılacak heycanlı şeyler neler?var mıdır oyunun kısaca ipuçları?
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    hayır, deniz görevi kadar kara görevi de var
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.