Şimdi Ara

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.825
Cevap
19
Favori
143.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sub

hayır, deniz görevi kadar kara görevi de var

hocam bir de gemiyi batırarak yağmalamayla batmaya bir kala içine girip yağmalamanın farkı var mı?
  • Süper bir olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    alınan ganimet baya değişiyor, ayrıca gemiyi tamir edebiliyorsun vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub

alınan ganimet baya değişiyor, ayrıca gemiyi tamir edebiliyorsun vs

evet hocam bende sonradan anladım gemiyi tamir etme işi güzel :) saolun bilgiler için
  • Beyler oyun bitti.... Bayağı uzun bir oyundu. Çok eğlendim ve mükemmel yapmışlar ona şüphe yok.

Ama sonunda çok kötü bir şeyler olmasını beklerdim Öyle tatlı bitti sanki

Yoksa ben bir yeri kaçırdım mı

Edit: Sinematiği keşke atlamasaydım

Videodaki yeri göremedim o yüzden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PetrovaFire -- 7 Aralık 2013; 22:33:10 >

• Oyun iyi güzel hoş da gereğinden fazla eavesdrop/adam takip etme görevi var. Gına geldi.
  • Bu gemi yükseltmek için gerekenler var para haricinde onları board yaparak mı kazanıyoruz görev yaparak falan mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu gemi yükseltmek için gerekenler var para haricinde onları board yaparak mı kazanıyoruz görev yaparak falan mı

Gemi yağmalarında cikiyor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Bu gemi yükseltmek için gerekenler var para haricinde onları board yaparak mı kazanıyoruz görev yaparak falan mı

Gemi yağmalarında cikiyor hocam

Peki.gemi görevlerde güçsüz kalıyor gibi de. Nerden alistiysam fasy travela yagmalaya yagmalaya gidiyordum ne güzel

• alt ve üstteki siyah barlardan kurtulmak isteyen ler "Flawless Widescreen" kullansın

Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]Assassin's Creed IV: Black Flag (2013) [ANA KONU]

• GüZel oyun
  • Arkadaşlar oyunun bir bölümünde iki tane iguana ve kaplan öldürüyoruz daha sonra oyun orda menüye atıyo esc ye basıyorum oyuna dönüyo tekrar menüye atıyo.Burayı geçen varmı nasıl gececeğiz anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~~hyperion

Arkadaşlar oyunun bir bölümünde iki tane iguana ve kaplan öldürüyoruz daha sonra oyun orda menüye atıyo esc ye basıyorum oyuna dönüyo tekrar menüye atıyo.Burayı geçen varmı nasıl gececeğiz anlamadım.

Hocam memur crafting mi ne öyle bir sey vardi 4. Sirada heralde ordan upgrade yapiyosun

• health arttırmak için 3. parçada çita mı leopar mı ne malzemesi istiyor. Şuanki keşfettiğim adaların hiçbirinde bu resim yok. Bulana kadar gezmek mi lazım adaları ?
  • arkadaşlar gemi yağmaladıktan sonra kendi filoma katılması için bir seçenek çıkıyor onu yaptımda bu gemileri yağmalama sırasında nasıl yanımıza çağırıcaz
  • Oyun güzel mi yoksa AC1 2 Brotherhood Revelations kadar güzel mi? Ac3'ün yarattığı hayalkırıklığından sonra Black Flag oynasam mı bilemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sebastianbjk

Oyun güzel mi yoksa AC1 2 Brotherhood Revelations kadar güzel mi? Ac3'ün yarattığı hayalkırıklığından sonra Black Flag oynasam mı bilemedim.

AC 2 kalitesinde bir oyun bu , deniz savaşları adına da oynanabilecek çok iyi bir oyun ayrıca
  • Denk geldikçe kapışmalarını izliyorum
  • p.o.c olarak çıksa idi kimse uyanmazdı valla.
    royal african görevinde gemiyi 300 400 mt geriye demirledim
    yüze yüze lvl 23 & 36 ,gemiye çıktım
    içindeki herkesi öldürdüm
    öldürmekle yetinmeyip hepsinin leşini denize attım
    denize atlayıp gemime yüzerken gemi hareket etti yanımdan geçti
    sormak istediğim gemiyi kim kullanıyor.

az sonra çatışma olacak bizim arkadaş ve ben gemiye saldıracagız onun gemisi hasar alacak ben ona yanaşip tayfaları ve onu gemiye alacagım...iyide bize kim ateş ediyor... sakat ve zor bir yer tam alınmamış kaleye yakın +3 gemi daha var+ 23 veya 29 ve royal africa

• Takip görevleri biraz daha az olsa iyiymiş
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.